- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
kübracım doğru ya kusura bakam bugün gidicektiniz doktora..peki mantar mıymış gerçekten de? kız çocuklarının da bu durumları sıkıntılı işte,erkek çocukta ıslak mendil kullan falan sorun olmaz,sadece sünnet olayı var,onu da yaptırdık zaten 10 aylıkken.. canım inşallah kremler iyi gelir,ohh bu arada gece de bezi bıraktı mı rahatsın hadi bakalım kolay gels,n canım...
peki neden eylülde yeni dönmele beraber değil de,mart nisan gibi düşündün onu anlamadım...tüm çocuklar eylülde başlıcak,ecrin mart nisan,alışma süresi falan da var haziranda kapanıcak zaten okullar..3 yaş gurubuna denk gelirler işte tam eylülde.. gerçekten kreş çok farkettiriyo çocuklarda,paylaşamayı öğreniyo,ingilizca kelimeler,oyunlar,şarkılar,kendi başına yeme içme vs...
esincim kolay gelsin canım,taşınma işi zor...büyük evden küçüğüne daha da zor..ev ne kadar küçük işi o kadar az boşvar daha iyi olur:)
ben diş çıkarma döneminde falan hiç vermedim ilaç falan,atanın hastalığı klasiktir,önce ateş çıkar 41 e kadar,sonra öksürük başlar..ateş içn de 39 a kadar ilaç vermem,zaten 39 dan sonra bi anda fırlıyo ateşi..artık alıştım,önce dolven 1 saat sonra,çapraz etki iiçin calpol...4 saatte bir tekrar...çok şükür bu sene iyiydi..
kızlar programım belli oldu,pazar günü istanbula gidiyorum 1 gece kalıcam.pzt de italya.cumartesi de dönüş..hadi hayırlısı bakalım..öptüm sizleri...
ceren duphalac google yazdığımda 2 çeşit çıkıyo birinin kutusu beyaz birinin kırmızılı isim özellik aynı hangisi olcak hemen söylermisiniz acilllllllllllllllllll.
Gulsah senin kizin kabizligi gecmedimi daha,hic yapmadimi kac gundur yoksa zorda olsa yapiyormu?hic yapmadiysa hemen doktora git barsaklari dugumlenicek yavrunun ,oyle acillll yazinca korktum vallahi,beyaz ekmek yerine cavdar ekmegi veya cok tahilli ekmek ver yemeklerinde barsaklari yumusasin uzuldum gercekten
evet uzun zamandır yapmadıysa,fitil veya lavmanla rahatlat ki,sonra duphalac yumuşatır zzaten..
bu arada sabah yine doktordaydık..gece o kadar yoğun geniz akıntısı ve öksürük vardı ki.hiç uyumadık..akıntı boğazına yapışıyo,çıkaramıyo da ..böyle garip kuru bir öksürükk..tahmin ettiğim gibi laranjit olmuş,ses telleri iltihabı,daha önce de bir kere olmuştu.beter bi şey..gece nefes almakta da zorlanıyo..oofff tam da gideceğim zaman..
şimdi nasıl vermeyeyim ben antibiyotik kızlar siz söyleyin..çok canım sıkıldı çokkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?