2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar eşimin face den girdim baktım ama ,mel yok canım..
nasıl ulaşsak acaba?

özlemcim,beni de küçükken arab tutardı,gerçi hala da tutar.çocuk gibi virajlı yollarda falan kusarım..italya da oldu inanır mısın? bi müşterinin yeri dağın tepesinde ormadan geçiyosun.ben de ilk gidiyorum yerini bilmiyorum.öğlen yemek yedik,yola çıktık..ahy nası fenayım,pencereyi açtım temiz hava,su içiyorum yok...en son dedim bi cafede falan dur. neyse ben çıkartıp rahatladım.küçükken hep bi ilaç verdı onu verirdi annem uzun yol içn.ayy adını hatırlayamdım şşimdi..tabii 2 gün sersem gibi olurdum onu alınca..kübranın dediği gibi en ,iyisi uyumak..bir de bazı kaplıca suları iyi geliyo..ankara ayaşta vardı.o mideyi rahatlatıyodu..
kübracım o kadar da pinpirikli olma be güzelim..sen ne kadar rahat ecrin o kadar rahat..:)
aslında Ata sakin bi çocuktur hareketlidir ama şımarıklığı öyle kaprisleri falan pek olmaz ...dı....gitmem çıkmam yapmam demzdi,ne olduysa 2 haftadır oluyo.....

ceren acaba 1 haftalık yoklugundamı oldu trip mı atıyo kendi capında acaba
davranışlarını görmeden yorum yapmak anlamsız ama aklıma geldi,,
sabretmekden başka bişey yapamayız birde dogrusunu anlatarak...
benim bu iyi hallerim cerencim birde kaza oldu ecrin acaba isteseydim ne olurdu bilmiyorum şaka tabi

özlem üsk.ı çok severim gerçi ben ist.u çok severim bizde önceden orada oturuyorduk çocuklugum liseli zamanlarım orada geçti
köprü trafigi hele ki sabahları hiç çekilecek gibi değil 3. 4. 5. köprü olursa anca trafik hafifler

hehe heee Ceren artik o eklam cikinca hep siz aklima geleceksiniz :))
herseye hayi demesi cok zor kendimden biliyorum ne dersem ama dersem hic sasirmadan ters cevap veriyor :)) Esin evet anlatsana biraz yeni evini nasil alisabildinizmi? oncekine gore bu ev daha kucuktu galiba esyaaarin falan sigdimi? )
kubra bence eltine bir sor kizinin durumnu, gerekirse tekrar doktora gidersin
Bende gece yatmadan once bir bakiyorum Mel belki gelmistir diye ama yok gelmemis boyle oluncada korkuyorum (

tabi canım benim yokluğumun da etkisi var mutlaka doğru söylüyosun..zaten genelde bana trip atıyo,anneme falan yok.:)
bu arada siz hiç dede diye ağlayan çocuk gördünüz mü? oğlum 2 dedesine de hayran,çok seviyo onları.geçen akşam kendini yerlere atarcasına ağladı,aç kapıyı dedme gidicem diyo..giydi paltosunu ayakkabısını..neyse zor ikna ettik,yemeği yiyelim gidelim diye..mecbur gittik tabii...
bu arada ben söz vermeyi ve sözünü tutmayı öğretiyorum Ata ya.bişeye söz verince ben mutlaka yağıyorum..şimdi o da mesela gece yatarken,anne 2 kitap söz diyo..:):)gerçekten de başka istemiyo..

kübracım bizde eşim senin gibi... çok şükür ben rahatım..ee bi tarafın denge kurması lazım..:)

kızlar mel e nasıl ulaşırız hadi düşünelim bakalım??
sayadı olmadan turkcell e falan sorsak acaba verirler mi?

kızlar profilinde yazıyo vodafone kullanıyomuş..denesek mi acaba?vodafone kullanan var mı aranızda*

benimde eşim free ohh rahat,, dogrusunu sizler yapıyosunuz ama benim elimde değil
yanında olsaydım belki daha rahat olurdum neyse Rabbim yokluklarıyla sınamasın,,,
bizde dede 1 tane ama lafı geçtiğinde bile mutlu oluyor sevilmeyen dede yoktur atanın düşkün olma sebebi sürekli oyun oynuyolarsa
nerede ilgi orada çocuk

Son düzenleme:
Kubra vallahi seni taktir ediyorum hersey cok ince dusunuyorsun,titiz ve temizsin,kizinin herseyi ile kendin ilgileniyorsun vs..bir okadarda sakinsin bravo (ben cabuk sinirleniyorumda)
ekimciklerin hepsine bravo hepiiz cok iyi ornek alinacak annelersiniz insallah herkes emeklerinin karsiligini alir

ceren bende hep dusunuyorum aklima gelen bu isi Esin in halledebilecegi,Mel n bir yakinlarindaki bir yerde calismis olacagini dusunuyordu mesela orayagidip sorabilir tel.nosunu veya vermeseler bile kendileri arayabilir

valla aslıcım sakin olmayı kızım bana öğretti normaldede sakınım ama kızıma karşı sinirlerim alınmış
(arada kaçıyor şu adet dönemlerimde) eşimle çookkk tartışırız şu kıza bi hayır demesini öğret der, sen varsınn ya herşeye hayır diyecek derim bnde
kimse yadırgamasın beni ama katı kurallarım yok babada tam ters
çok teşekkür ederim takdirin için anneme çok kızıyorum bu konuda çok düşünceli yetiştirdiği için,,

ceren bende hep dusunuyorum aklima gelen bu isi Esin in halledebilecegi,Mel n bir yakinlarindaki bir yerde calismis olacagini dusunuyordu mesela orayagidip sorabilir tel.nosunu veya vermeseler bile kendileri arayabilir

bravo Aslı...evet sanırım Esin halledebilir..
Es,ncim hadi, bi el atsan olur..inandırıcılığını kullansan olur bu iş..

harikasın aslı,, esin tam olarak nerede çalıştıgını biliyormu ki

keske ise yarasa ceren,aklima artik hic iyi seyler gelmiyor insallah iyidir ama merak edecegimizi bilip bir sekilde biseyler yazardi iyi olsaydi offff Allah bebislerini onlara bagislasin insallah

Kubra ben fatih ile ilgli surekli sunu yapti bunu yapti derkeb bir nevi sikayetederken senden coook nadir boyle seyler duymak bende tam tersi dogumdan sonra bole oldum onceden banada sinirlerin alinmis gibisin dererdi simdi tam tersi heleki regl zamani oceden sifir sinir olunca bugun kedimi sinir hastasi gibi goruyorum :))hatta bazen cevreme soruyorum sinirli olmadigimi soyluyorlar ama ben kiziyorum kendime ist

esin bir yer varmis oradami calisiyrdun diye sormustu ama Mel bidaha gelmedi yani cevap veremedi (
keske orasi calistigi yer olsa Mel e ulasabilse cok guzel olur ama keske

yok yok, sen şikayet etsende 2010 ekim anneleri içinde şu tariflerde uzmansın
ne şekilde büyüyenler var şükretmek gerek halimize imkanlarımıza,

Kızlar ben de face'e baktım bulamadım malesef. Keşke Mel cevap vermiş olsaydı o soruma ya da burada tanışmış, görüşmüş olsaydık zamanında, aynı yollardan geçip, aynı yerlerde çok zaman geçirdik ve ben gerçekten de çok pişmanım şimdi. Mel'in çalıştığını düşündüğüm yer malesef kapanmış zaten, bir kaç gün önce farkettim. Bir yer daha var bizim tam karşımızda orası da çok küçük bir yer hiç sanmam ama gidip bir sorabilirim tabi. Keşke ona ulaşıp ondan haber almanın bir yolu olsa.

esincim hadi ya emek kapanmış..internette falan baktım ama yok maalesef..
acaba siteye sorsak mail adresi falan verirler mi,gerçi mail ne işe yarıcak bilmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…