- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
Kızlar ben de face'e baktım bulamadım malesef. Keşke Mel cevap vermiş olsaydı o soruma ya da burada tanışmış, görüşmüş olsaydık zamanında, aynı yollardan geçip, aynı yerlerde çok zaman geçirdik ve ben gerçekten de çok pişmanım şimdi. Mel'in çalıştığını düşündüğüm yer malesef kapanmış zaten, bir kaç gün önce farkettim. Bir yer daha var bizim tam karşımızda orası da çok küçük bir yer hiç sanmam ama gidip bir sorabilirim tabi. Keşke ona ulaşıp ondan haber almanın bir yolu olsa.
melin siteye son giriş tarihi 07-03-2013 neredeyse 1 ay olacak, neden takvimde öyle yazıyo acaba ben görmedim
yok be canım melde değil seninkinde:):)
ecrinin yaş takviminde..ıt's beend 2 years ..months since we said ggodbye yazıyo..
bende melde yazıyo sanıyorum,, hiç üstümede alınmadım ne goodbye ya,ben bişey yapmadım ki neden öyle yazıyo acaba
İstanbul'da on yıl yaşadım ben de küçükyalı'dan, bakırköy'e kadar bir çok yerinde de yaşadım, taşınmayı ne kadar sevdiğimi görün:)) Anadolu yakası'nın havası bir başka, daha sakin, ama iş imkanı Avrupa yakasında daha çoktu sanki iki farklı şehir. Bir ara Küçükyalı'da oturdum ve Levent'te çalıştım günde abartısız sabah, akşam 4 saatim yolda otobüste geçiyordu. Çok yıpratıcıydı buraya kaçmamın ve Antalya'ya yerleşmemin en büyük sebebi de İstanbul'un kaotik karmaşası olmuştu. Ama özlemiyor değilim arada:)
Yeni evi sormuşsunuz alıştık çok şükür. Zaten benim çok içime sinmişti. Büyük evi toplaması bir dert, temizlemesi bir dert, Rüzgar'ı zaptetmesi de ayrı bir dertti, şimdi kutu gibi rahatız. Bir çok fazla, işe yaramaz, yükten de kurtuldum, bir sürü eşya attım, verdim, 3 eve eşya çıktı ne gereksizmiş. Hafifledim yani anlayacağınız. Eşimle ayrılık sürecimiz devam ediyor. Şu anda hala yanımızda ama bir süre sonra çıkacak, yine de acelemiz yok, odalarımız ayrı, beklentilerimiz sınırlı, daha iyiyiz yani.
uff esin zaten öğleden sonra için daraldı şiştim şimdi eşinle ilgili durumu okuyunca dahada daraldım,,
çok üzülüyorum böyle durumlara ben,atlatılmayacak sorunlarınız yok yinede allah yardımcınız olsun
sanırım sen ondan onundan senden beklentileriniz var,, ne bilim üzülüyorum..
ist.dan taşınma sebebin kalabalık oldugu için mi? çok ayıp çok
canım o zaman otomatik yazmıştır. bence değiştir onu..
Yaa canım benim bir de ben bu haberle seni daha da sıkmak istemezdim( üzüldüm. Ama ne yalan söyleyeyim ben eskisinden daha rahatım. olmayan bir şeyi zorlamanın yıpratmaktan başka bir işe yaramadığını gördüm ben. Daha ailelere söylemedik açıkçası en çok da bu kısım zoruma gidiyor, çok şaşıracaklar, açıkçası tepkileri ne olur bilemiyorum. İnşallah caydırmaya çalışmazlar, yeni toparlanıyoruz zaten.
İstanbul'dan taşınma kararım hamileliğim sırasında oldu. Çok bunalmıştım, her an midem bulanıyordu, Osmanbey'deydik işim 20 dk yürüme mesafesindeydi ama bir bunaltı geldi işte, ben çocuğumu burada büyütmek istemiyorum dedim, kalktık Antalya'ya geldik:)) Bence Rüzgar Antalya'lı olmak istedi ondan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?