merhaba arkadaşlar,,
öncelikle hepinizi çok özledim..çok fazla geçmişe bakamadım ama merak etmeyin ikizlerim de bende doruk paşamın da sağlığı yerinde şükür.08 martta teyzemi kaybettik..ani bir kalp krizi..çok sağlıklı bir kadındı ve daha çok gençti.annemden 10 yaş küçük..ve teyzemle arkadaş gibiydik..ban çok destek olmuştur ve çok emeği vardır..vefat etmeseydi mayısta yanıma gelmeyi planlıyordu..şu an annemlerle birlikte teyzemin evindeyiz..iki sene öncede eşini kaybetmişti.daha 18 yaşında bir kuzenim var..yanlız kaldı..doruk da bende perişan olduk..çok canım acıyor..ilk defa bu kadar yakınımdan birini kaybettim ve acısı tarif edilemez.annemde beni çok fazla karıştırmadı olayların içine..o acıyla iğnelerimi de unutmuşum..üç gün kadar vurunmadım..sonr kendim rahatsızlandım..bir gece gözetimde tuttular ama sorun yok iyiyiz..haftasonuna kadar buradayız..sonra döneceğiz.annemden bir süre bende kalacak sanırım..bir hafta kadar daha uğrayamayabilirim..hepinizi ve bütün ekim bebeklerini kocaman öptük..kendinize çok iyi bakın..
kubra gercekten dogru ve guzel br yazi
hamile olan kuzenim bana annelik nasil bir duygu diye sordugunda hic. dusunmeden"annelik;bir insanin gaz cikartip kakasini yapmasina sevinmek" demistim)
gercekten anne olunca bir cok seyin eksik,yetersiz veya yersiz oldugunu anladim.avm deki merdivenlerin basamakli degilde duz bant deklinde olmasi gerekiyor yoksa bebek arabasiyla anlamini yitiriyorlar...
kesinlikle sofrada sonuna kadar keyifle oturamiyorum muhakkak fatih birsey istiyor veya yapiyor bende kalkmak zorunda kaliyorum yemekletimi cok hizli yiyorum veya soguk yiyip,iciyorum
boyle uzayip gider....ama bugune kadar yasamadigim duygulari yasiyorum hissetmedigim seyleri hissediyorum hergun yeni birsey ogreniyorum ve hergun Allah sukur edip oglumu korumasi icin dua ediyorum bu dualarimi ezbere degil kalpten yapiyorum
kızlar ben çıkıyorum,hepinizi öpüyorum.
esincim merkez sen oldun iyi oldu,atıyorum teli sana özelden...
sorma kubra arada profilimen bakiyorum bir muhabbet bir sohbet :)) dedim nezaman ugrayacak buraya acaba Mel bile geldi Ceren hanim yok =))ceren hanım ceren hanım
hayırlı olsun yeni topik in ve yeni yeni arkadaşlarınız
bende diyorum neden muhabbet etmiyor buralarda,,
sebebi varmış
cidden çok akıllılar seneryoları hiç bitmiyor,hele ki taklitleri
babası oha oha dese ayıp baba diyo çok bilmiş :) evet özlem problem ne belli oldu şimdide inş. dogru tedavidir diye endişe ediyorum
sizin kuş tabiride güzelmiş :) yanlış hatırlamıyorsam iki kız var bu topikte ecrin le ayşe
yarın çalışdıgım kurumun konseri ve açılışı var hepiniz davetlisiniz
keşke yakın olabilseydik çocuklarımız oynardı hep beraber
bende varım benimde kızım var betül eylülümmmmmmm.
sorma kubra arada profilimen bakiyorum bir muhabbet bir sohbet :)) dedim nezaman ugrayacak buraya acaba Mel bile geldi Ceren hanim yok =))
allah bağışlasın 3 kızımız var öyleyse
kusura bakmayın sizinle muhabbetimiz olmadıgı için bilmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?