bitter ne var yok tatlım..bebiş nasıl??
bende öyle düşünüp arada veriyorum cnm..olsun napalım..sonuçta emiyorlar çok şükür :)yapıyorum malasef..gündüzleri hep emziriyorum ama geceleri 50-60 cc veriyorum...mememi bırakcak diye korktum başta...ama şükür bırakmadı...mamayı da içiyor..mamayı içtikten sonra direk uyuyor...aç kalmasından iidir napim...
herkes cidden aynı durumda..bende ilk kez dün aldım altını :) bu lohusalık psikolojisi tuhaf bişeymiş gerçekten..meleğimin yüzüne baktıkça ağlamak geliyo içimden..
bu arada kilo durumları nasıl kızlar..verebildinizmi biraz?
bitter teyzesi metecik büyüdü birazcık:))dikkat et gaz sorunu 20günden sonra başlıyo tatlım...bizim ki çok gazlı..günde de 3 kez kaka yapıyoz bez yetişmiyo valla:))
benim kilo kalmadı kızlar...ama şimdi hamileliğimden daha çok yiyorum..sanırım lohusalıkta alıcam kiloları...emzirdikten sonra acaip acıkıyorum...
logusalık psikolojisi kötümü kızlar :) ben biraz hassas yapıdayımda daha önceden depreyon :)anksiyete maceram var o yüzden inşallah etkilemez..
Çok sulu gözlüyümdür hemen gözümden yaşlar akmaya başlıyor doğum düşününce dygusallaşıyorum :))
slm kızlar ben geldim artık bu topikteyiz benim kız çok minik doğdu 2170 tansiyondan dolayı gelişmemiş çok şükür sağlığı iyi ama...şimdi alıcak inşallah yarın bir haftamız doluyor bakalım kontrol var ne kadar olmuş kızım merak ediyorum kızlar mama yediren varmı acaba...
logusalık psikolojisi kötümü kızlar :) ben biraz hassas yapıdayımda daha önceden depreyon :)anksiyete maceram var o yüzden inşallah etkilemez..
Çok sulu gözlüyümdür hemen gözümden yaşlar akmaya başlıyor doğum düşününce dygusallaşıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?