- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
medelanın pompasını aldım.sutum ılk gunler gelmzse ne yapmam lazım kızlar sagsam gelırmı kı bıberonla versem
canım geç oldu ama hepimize hayırlı olsun.daha biz gelemesekde aranıza..
bence biberonla verme canım kaşıkla ya da enjektörle ver bebişine...çünkü biberondaki akışla anne göğsü aynı değil...memeden bebek emdikçe süt geliyor...ilk günler hem bebeği doyuracak kadar süt geliyor öyle çok olmuyor...ama 3-4 gün sonra ciddi bir artış oluyor...çok göğüsleriniz dolup rahatsız ettiğinde sıcak duş alın ya da göğsünüzü sağın... :ecrin_bebek:
medelanın pompasını aldım.sutum ılk gunler gelmzse ne yapmam lazım kızlar sagsam gelırmı kı bıberonla versem
Normal mi yaptın cnm masallahhhhhh
bende gülemiyorum öksüremiyorum dikişim sızlıo o zaman
ben kendıme masallah dıyıımm benımde sutum cokk artık sısıncee sırtıma vuruyo agrısı pompayla cekıyoom lavobaya dokuyoom sutlerrııı bebek yetıstıremıyoo baya bı ıenkım bennn hıc bıseyde yemıyooom 67 kılyla hamıle aldım 71 le doguma gıttımm suan 62 kıloyuuumm bıseyde yedıgım yokk suu cok sut yapıyooo dennmııs kızlar
normal yaptim dis dikisim var dedigin gibi öksüremyiorsun oturamyiorsun rahat ama allaha sükür simdi iyiyim bazen ilik suyla yikyiorum hafif zeytin yagi sürüyorum ilk günler ise yariyordu simdi sürmüyorum ilesmeye basladiya belki onun icin zor bir dogum gecirdim senin nasildi rahat oldumu diye soruyorum ? biraz sacma ama dogumun 10 dakika sancisi bile mahvediyor
mervam aventin saklama kaplarından aldım 20 si 50 tl ben ilk gunler sisince bir kerelik sagmıstım buzluga koydum dökme yazıktır, eger döküosan besmele cek dök anacım kutsal bişi
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/15/2668.jpg
kızlar dudunun bebişi..maşallah diyelim..
kızlar bencede sütünüz çok gelsin die bol bol su için sonra rezenede ie yarıyo artırdı sütü bebegimde doyuyo çok şükür .. ha bide gaz için bi arkadaşım yazmıştı çörek otunu 3 çay kaşıgı bi küçük cezveye su koyun bikaç dakika kaynatın süzün demlenince 3 yada 4 çay kaşıgı verin bebeginize gaz kalmıyo eger kabız olursa da zeytn yagı b i çay kaşıgı agzına dökün içsin bide termometrenin sapı ile zeytin yagının poposuna batırın iç kısmına kolaylıkla kaka yapar denedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?