2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar buarada sizde göbeği düşmeden banyo yaptırmadınız dimi bana yaptırma dedi doktor ama bu gün 7.gün göbeği düşmedi daha sizinkiler kaç günde düştü..

be eve geldıgım gıbı yıkadım hastahanedeeen bıde bugun yıkadım tam 1 haftalıkken dustu gobegııı banyo yaprkeeen

benimde çok az kaldı göbeğim..şişlikler gitti..12 günde 10 kilo verdim..geriye kaldı 7 kilo :)))
rita seninki iyimiş cnm bizimki 5-6 kez yapıyo kakasını :)
maşllh ben 22 kiloalmştım..85le doğuma grdfm eve geldm83tümm..oğlum 13 aylık 18 kilo verdm 5i duruo=)

üzülme benm oğlum 2800 37+4ken dünyya merhaba dedi..şimdi ekim beklerinin en şişkosuu..6ay emdi..sonra isteedi..2800 4800 6400 7800 8600 9800 1030010380 şuan 14 kilo=)
kızlar buarada sizde göbeği düşmeden banyo yaptırmadınız dimi bana yaptırma dedi doktor ama bu gün 7.gün göbeği düşmedi daha sizinkiler kaç günde düştü..
ben düşmeden yıkamştım bişicişkte olmadı saten hast yıkamıolarr benceyıkaynn..kendine gelsin bebe..
benm kızın göbeği 13. gününde düştü

kızlar bıde benım oglum var 1 sıınıfa basladı dersler zaten bunaltıyo bıde eve kardes geldıı cocukk sersemledıı valla tek cocugun bıseyı yokmuuusss bıdeee benn abey lee ugrasıyoooommm onun gonlunu yapcam dıye sancılanıyom vallaaaa

ÇOK GEçmiş olsun yaricann bu süt sıtması bir arkadaşımdada olmuştu göğüsleri semsert olmuş 39 dereceye çıkınca ateşi acile gitmişler göğüsleri pompa ile sağmışlar..

peki buna dikkat etmek için ne yapmamız gerekir acilde birşey söledilermi ???????:uhm: ..
gögğüslere duşta sıcak su masajı iyi geldiğini ve memedeki sütü sertliğin gitmesi için sağılması...

bugun ilk defa banyo yaptirdim tek basima kizim cok akili durdu acayip sevindim sütünü verdim uyudu misil misil annelik ne güzel bir duygu o kadar güzel kokuyorlarki dünydaki en güzel koku bebegimin kokusu.allah herkesin gönlüne göre versin annelik cok ayri bir duyguymus

Tecrubeli anneler :)) bebek sampuanı haricinde aldıgım üründe banyo köpüğüde var ...Köpük sadece vücudu içinmi kullanılcak :uhm:küvet köpürtmek için yoksa bunu daha sonramı kullancam

sağol cnaım süt sıtmasınıda ben duymamıstım neden oldu? Sütü iice sagmıomu bebek? Tas gibi duryorsa sağ arada koy köşeye ya. Eger bundansa bilemiom tabi ben ilk 3. gun sütüm ilk geldiginde memelerim demir gibi olmustu annem sıtma olursun sag demişti. Öle bişi hatırlıom sadece sagdım rahatladım.

benimkisinde de ikinci gün oldu öyle korktumki agladim gözü agriyordur diye hemsireye hastanede söyledim süt sag dedi distan ice dogru sil gecti

ah canımmmm niye aglıon yaaaaaa daha neler görcez bir göz capaklanmasına aglarsak nasıl güclü olcaz bebişlere kıyamıoz ama güclü olmaz lazım. Allahın izni ile yasadıklarımızı daha önce yasayanlar var yasayıp bizde ögrenecez çözecez bilgilenecez ve anne olucaz giderek daha iyi

o an cok kötüydü gözünün birini acamyior sulanmis capak tutmustu icim sizladi aglamaya basladim ama cok sükür simdi evdeyiz iyiyiz ikimizde altan dikis var dis dikis oda bugun iyi sayilirim altaki dikis bel agrisi mahveti beni kac gündür allah yardim etsin tüm hamilelere dogum cok zor geldi bana bilmiyorum allah bir nefeste kurtarir ins.

Normal mi yaptın cnm masallahhhhhh
bende gülemiyorum öksüremiyorum dikişim sızlıo o zaman

Tecrubeli anneler :)) bebek sampuanı haricinde aldıgım üründe banyo köpüğüde var ...Köpük sadece vücudu içinmi kullanılcak :uhm:küvet köpürtmek için yoksa bunu daha sonramı kullancam

canım ben hiç kullanmadım sadece saç ve vücut şampuanı seba.. onu kullandık doğduğundan beri hala kullanıyoruz...bir de her banyodan sonra cildini bebe yağıyla masaj yaparak yağlayın...hem bebek rahatlıyor hem cildi kurumuyor...

medelanın pompasını aldım.sutum ılk gunler gelmzse ne yapmam lazım kızlar sagsam gelırmı kı bıberonla versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…