geçmiş olsun aymehcim...alır alır annesi sen güzelce besle kuzunu...inşallah güzel haberler alırısn yarın...
kızlar buarada sizde göbeği düşmeden banyo yaptırmadınız dimi bana yaptırma dedi doktor ama bu gün 7.gün göbeği düşmedi daha sizinkiler kaç günde düştü..
kızlar bebeğinde göz çapaklanması olan varmı , varsa nasıl temizliyorsunuz?
maşllh ben 22 kiloalmştım..85le doğuma grdfm eve geldm83tümm..oğlum 13 aylık 18 kilo verdm 5i duruo=)benimde çok az kaldı göbeğim..şişlikler gitti..12 günde 10 kilo verdim..geriye kaldı 7 kilo :)))
rita seninki iyimiş cnm bizimki 5-6 kez yapıyo kakasını :)
üzülme benm oğlum 2800 37+4ken dünyya merhaba dedi..şimdi ekim beklerinin en şişkosuu..6ay emdi..sonra isteedi..2800 4800 6400 7800 8600 9800 1030010380 şuan 14 kilo=)slm kızlar ben geldim artık bu topikteyiz benim kız çok minik doğdu 2170 tansiyondan dolayı gelişmemiş çok şükür sağlığı iyi ama...şimdi alıcak inşallah yarın bir haftamız doluyor bakalım kontrol var ne kadar olmuş kızım merak ediyorum kızlar mama yediren varmı acaba...
ben düşmeden yıkamştım bişicişkte olmadı saten hast yıkamıolarr benceyıkaynn..kendine gelsin bebe..kızlar buarada sizde göbeği düşmeden banyo yaptırmadınız dimi bana yaptırma dedi doktor ama bu gün 7.gün göbeği düşmedi daha sizinkiler kaç günde düştü..
benm kızın göbeği 13. gününde düştü
bi kac gündür ugrayamadım kızlar.. süt sıtması denen şeye tutuldum, gayet iyiydim otururken aniden bi üşüme titreme geldi, direk yataga girdim ama üstüme ne örttüysem nafile ısınamadım.. sonra sıcak su torbası, sıcak bitki cayı falan derken 2 saat sonra kendime geldim.. uyumuş kalmışım, uyandıgımda gögüslerim beton gibiydi, ayak parmaklarımdan kaburgalarıma varana kadar bütün kemiklerim agrıyodufelaket bi başagrısı çektim.. bi kac sonra yine tekrarladı, bu sefer sütümü sagdım, banyo yaptım hafifledi, ama gece yine tekrarlayınca acile gittim.. igne ilac bişeyler yaptılarda biraz kendime geldim..
aman dikkat edin kızlar, cok berbat bişeymiş
aperpil, sanada gecmiş olsun canım, hic duymamıştım öyle bişey..
bende bebegimi dr'un dediği gibi 2 saatte bir 20dk emzirmeye calısıyorum ama olmuyo, zorla 10 dk ancak emiyo.. bazen 3-4 saat emmeden durdugu oluyo, cok cabuk doyuyo heralde kızım ya anlamadım..günde 5-6 kezde kakasını yapıyo, hepte bezini degiştiriyorum daha giydirmeye kalmadan bi daha yapıyo.. bi de banyo yaptıktan sonra havlusuna sarılıyken çişini yapıyo :) cok cabuk alıskanlık ediniyolar ya hayret ediyorum :)
bi de kızlar, mama vermemeye calısın bence, anne sütü yetmese bile emzirdikce gelir diyo dr'lar ve tecrübeli annelr.. benden 2 ay önce dogum yapan bi arkadas vardı, yetmiyo diye mama veriyodu, sonra memeyi emmez oldu bebek, sütünü sagıp verdi o da bi zaman sonra azalınca tamamen mamaya dönmüşler şimdi, sütü çekilmiş
galiba biraz kişiye baglı canım.. bende cok duygusalımdır herseye aglarım, dogumdada cok agladım.. ama şimdi iyiyim cok sükür, bebeğinin yüzüne bakınca ucuyo insan :)
bi kac gündür ugrayamadım kızlar.. süt sıtması denen şeye tutuldum, gayet iyiydim otururken aniden bi üşüme titreme geldi, direk yataga girdim ama üstüme ne örttüysem nafile ısınamadım.. sonra sıcak su torbası, sıcak bitki cayı falan derken 2 saat sonra kendime geldim.. uyumuş kalmışım, uyandıgımda gögüslerim beton gibiydi, ayak parmaklarımdan kaburgalarıma varana kadar bütün kemiklerim agrıyodufelaket bi başagrısı çektim.. bi kac sonra yine tekrarladı, bu sefer sütümü sagdım, banyo yaptım hafifledi, ama gece yine tekrarlayınca acile gittim.. igne ilac bişeyler yaptılarda biraz kendime geldim..
aman dikkat edin kızlar, cok berbat bişeymiş
aperpil, sanada gecmiş olsun canım, hic duymamıştım öyle bişey..
bende bebegimi dr'un dediği gibi 2 saatte bir 20dk emzirmeye calısıyorum ama olmuyo, zorla 10 dk ancak emiyo.. bazen 3-4 saat emmeden durdugu oluyo, cok cabuk doyuyo heralde kızım ya anlamadım..günde 5-6 kezde kakasını yapıyo, hepte bezini degiştiriyorum daha giydirmeye kalmadan bi daha yapıyo.. bi de banyo yaptıktan sonra havlusuna sarılıyken çişini yapıyo :) cok cabuk alıskanlık ediniyolar ya hayret ediyorum :)
bi de kızlar, mama vermemeye calısın bence, anne sütü yetmese bile emzirdikce gelir diyo dr'lar ve tecrübeli annelr.. benden 2 ay önce dogum yapan bi arkadas vardı, yetmiyo diye mama veriyodu, sonra memeyi emmez oldu bebek, sütünü sagıp verdi o da bi zaman sonra azalınca tamamen mamaya dönmüşler şimdi, sütü çekilmiş
benimkisinde de ikinci gün oldu öyle korktumki agladim gözü agriyordur diye hemsireye hastanede söyledim süt sag dedi distan ice dogru sil gecti
ah canımmmm niye aglıon yaaaaaa daha neler görcez bir göz capaklanmasına aglarsak nasıl güclü olcaz bebişlere kıyamıoz ama güclü olmaz lazım. Allahın izni ile yasadıklarımızı daha önce yasayanlar var yasayıp bizde ögrenecez çözecez bilgilenecez ve anne olucaz giderek daha iyi
o an cok kötüydü gözünün birini acamyior sulanmis capak tutmustu icim sizladi aglamaya basladim ama cok sükür simdi evdeyiz iyiyiz ikimizde altan dikis var dis dikis oda bugun iyi sayilirim altaki dikis bel agrisi mahveti beni kac gündür allah yardim etsin tüm hamilelere dogum cok zor geldi bana bilmiyorum allah bir nefeste kurtarir ins.
Tecrubeli anneler :)) bebek sampuanı haricinde aldıgım üründe banyo köpüğüde var ...Köpük sadece vücudu içinmi kullanılcak :uhm:küvet köpürtmek için yoksa bunu daha sonramı kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?