2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım çok geçmiş olsun
bende senin durumun tam tersiyim benimde gitmem lazım.
pekmez falan ye kan yapıcı şeyler halsizlikte yapar geçmiş olsun cnaım

kıskanıyorum ben her forma gelişinizde ahmet enesleyim gün boyu zamanım yok iyice abarttım vs dediğiniz zaaman

ceren gecmis olsun biranonce iyilesirsin insallah.cvp icin de coook tesekkur ederim

Selam kizlar. Ceren cok gecmis olsun canim. Valla ilactan baskasi dogru duzgun kan yapamiyor bildigim kadariyla. Ama en azindan yan takviye almis olursun.
3kilo1milyon hayali arkadasla ilgili pek bi bilgim yok ama pek de zararli oldugunu dusunmuyorum. Tabii ki gerceklerden uzaklasmadigi surece. Cerenin dedigi gibi arkadas ortamina girmesinde yarar vardir belki. Tepki vermemekle iyi yapmissin. Valla Ayse boyle hayali biriyle konussa korkarim herhalde:)
asliii ha gayret olacak olacak. Kurtulduk haberini bekliyoruz :)
Cuma'dan beri Ayse'yle tatil moduna girdik. Surekli disaridayoz. Bu sabah kalkmis 'neree gidiyoruz?' diyo:)
Optuk sizi...

esin haberlerde gordum sizin orada inanilmaz bir hava var her tarafi sel goturmus( insallah sizde birsey yoktur iyisinizdir hadi gelde haber ver :));

slm kızlar,, nerelerdesiniz bakalım kimseler yazmamış,,
burada 2 gündür hava kapalı içim daraldı benim
sabah kızımı aşıya götürdüm genel kontrolde yaptık
hepatit a 2.doz aşımızı olduk, kararsızdım ama ilk dozunu yaptırdıgım için mecburen 2. de yaptırdım
boyumuz 93 kilo 16.5 ikisinede iyi dedi ama boyu kısa geliyo bana
kahretsin bana çekmiş :) babaya çekseydi ne olurdu sanki ya da halalarına :)
sütü 300 ml den fazla içirmemem gerekiyomuş bu arada kızım peynir yemeye başladı çok mutluyum
kan ve idrara bakmak istedi fakat tekrar canı yanmasın diye haftaya erteledik pekde üzerinde durmadı kan için
kafamız çok terliyo bizim sırt değilde
D vitamini eksikliği testi yapılıyomuş bu aylarda onada gerek duymadı malum yaz geldi,,
agzı uykudan kalkdıgında kokuyordu dişleriyle alakalıymış bogazlarında bişey yok
1 2 haftadırda çok az macunla fırçalıyoduk zaten macuna başlayabilirmişiz
fındıgınada dedi ki artık o bölgelerini keşfettikleri için kaşıyor yanı tatmin değilde duyguları mı bilmem bişeyleri
gelişiyormuş falan.. aynısını benim eltide demişdi,
herşey yolunda gitti çok şükür

cumartesi hava çok güzeldi ama pazardan bugüne hava kapalı nerelere geziyosunuz bakim siz
iyi alışmış ayşede değişiklik iyi oluyo

kizlar hazir buradayken sorayim ddim
gece uyurken veya gezmege giderken falan bezliyormusunuz ekimcikleri
yoksa tamamen mi bitti bez derdiniz :))
bu aralar derdim bu gece uykuda hic yapmiyor hemde gece tuvalete goturmuyorum ama gece bezi cikartmadim daha :))
bende c.tezi bakirkoy pazarina gittim halkin arasina karismayi seviyorum :))))

internete girince vakit nasıl geçiyo anlamıyordum e haliyle işler sırasını şaşırmaya başlamıştı dedim milyoncum kendine çeki düzen ver bakim =)) oğlun var eşin var sevdiklerin muhabbetine hasret =) abarttım yine =)))) ya ne bilim işlerim bitmiyoki hiç ahmet çok hareketli bi çocuk sürekli zıplayarak hareket ediyo takipte kalmam gerekiyo bazen kendine zarar verebiliyo gözüm hep üstünde kafam bi milyon oluyo akşama kadar e akşam yemekten sonra halim kalmıyo oturup bakamıyorum yatak bana daha çekici geliyo dinlenmek için ama özledim sizleride baya bi hemde =) mesela şimdi bunları ben yazmaya çalışıyorum ahmet bi tarafımdan bi tarafa atıyo kendini oğlum dur diyorum bende yazcam diyo dur çüş yok hiç anlamyo hiperaktifmidir nedir benliğimi kaybedicem yakında =)) tuvalet konusunda çok inatçıyız hala bez bağlıyoruz ne yapsam ikna olmuyor babası kılıklı çok inatçı çıktı buda güya bişi olunca genlerini senden almış bu inada bak diyo bana ama aynı babası

çok geçmiş olsun tatlım...
ya hem onunla hemde ev işi bitmiyo kayınvalidemle alt üst oturuyoruz in çık in çık yani bi ev değil iki eve yetmeye çalışıyorum onun gönlü olsun bunun gönlü olsun derken benim gönlümü kim yapacak sorusu canlanıyo beynimde =))
arkadaş çevremiz var sanırım fazla ilgiden oldu böyle bi adım geri atmalıyım diye düşünüyorum ... yada ev içinde rahat bırakılmak takip edilmemek istiyoda olabilir ... bunaltmışım ben çocuğu yaaa=))) allahım kaynana olunca bana bunu yaptırma =)

kıskanıyorum ben her forma gelişinizde ahmet enesleyim gün boyu zamanım yok iyice abarttım vs dediğiniz zaaman

demiyorum artık bugün son =)

tuvaletini öğrense hemen vericem kreşe ama öğrenmek istemiyo kendi haline bıraktım artık bitsin hemen kreş yolu gözüküyo benden kurtulucak =) bizde gezmeyi çok seviyoruz uyumadan önce bi tur atsakya sokakta diyo yaaa =)

kübracım sonunda içinin rahatlamasın sevindim..
milyoncum bence herşeyi bırak ,asla dört dörtlük olamazsın kimseye de yaranamazsın..önc esen iyi ol ki oğluna eşine faydan olsun..madem kv ile komşusun ,hemen yarın oğluşunu ona bırak çık gez arkadaşlarınla bulıuş alışveriş yap kuaföre git vs..:):)
gezentilere selamlar...:)

lkızlar çok yazamıcam halim yok yüreğim ağzımda çarpıpı duruyo,zehirli guatr varmış bende.. nodül de varmış yarın iğneli biyopsi yaptırıcam..devamlı da tahlil yaptırmam ilaç kullanmam lazımmış..moralim bozuk biraz..ööpüyorum sizleri..

Kubra masallah Ecrin'in gayet kilosu boyu yerinde. Findigi icin de sevindim. Ne guzel hersey yolunda gitmis. Hep boyle devam eder insallah. Biz avm yolunu tuttuk valla dedigin gibi hava kapali.
Asli ben disarida da baglamiyorum bez artik. Ama gece yatarken bagliyorum. Erken uyanirsa yapmamis oluyor ama gec kalkarsa bir iki kere yapmis oluyor. Gece uyandirmaya kiyamiyorum ama mecbur gece de birakacagiz.
3kilo ne guzel oyalanacak islerin oluyor. Ben butun gun tek basima sıkıliyprum. Her gun ev isi de olmuyor. Kalabaligi severim :)

Ceren canim cok gecmis olsun ya. Ameliyatla cozulecek birsey degil mi? Surekli ilac kullanmak yerine yani. Teyzemde de vardi ameliyat demmisti ilerlememesi gerekiyor demisti. İnsallah biyopsi sonuclarin iyi cikar canim. Uzme kendini, iyi dusun iyi seyler olsun.

Ceren cok cok gecmis olsun (
kanamanda bu yuzdenmiymis?gercekten cok uzuldum arkadasim insallah biran once sifa bulursun yarin hayirli guzel haberlerle gel tamammi? =));

Mesajın icimi rahatlattı gercekten, demek olabiliyor diye dusunmeme sebep oldu. Bu arada 2-3 gundur bu durumdan eser yok, demek gecici bir durummus.. Ben de heyecandan oluyor diye dusunmustum. Umarım yeniden baslamaz..Umarım hicbirimizin yavrusunda bu tur problemler yasanmaz. Kendinize iyi bakın..

cerencim çok çok geçmiş olsun canım benim ya valla canım sıkıldı şimdi
bu hastalık genelde çok asabi insanlarda görünür bildiğim kadarı ile üzüldüm tatlım
sen hiçç canını sıkma bugün biyopsini ol sonuçlarına göre hareket ederiz ama sıkma canını temizlenip alınına biliyo
o yüzden sürekli kanaman oldu acaba, öğrenmen bilmem daha iyi cerencim allah ım korusun butun vucuda yayılmasından
o bölgeyi sonuçlara göre temizlerler sana tavsiyem devlet has. git
güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar günaydın herkese,
buraya gelmeyeli 2 doktora gittim..nodülüm için testler de yapıldı. çok şükür nodül kötü huylu falan değilmiş.şimdilik müdahaleye gerek yok dedi.6 ayda bir kontrol edilecek...
tiroid hormonlarım çok hızlı çalışıyo,o yüzden kalp çarpıntım çok fazlaydı,elim ayağım titriyo,avuçlarım terliyo ve tabii raglim bitmiyo..o yüzden t,roid ilacı verdi,günde 3 tane bi,r de kalp çarğıntısı için ilaç verdi. ayda bir de tiroid değerlerini kontrol edicekler..
özlemcim ,sağol canım,yok ameliyat sadece nıodül için olabiliyo,ona da gerek duymadı zaten,tiroid dengesizliğiykle tam alakalı değilmiş..
aslıcım çok sağol canım,ilaçlarımı alınca daha iyiyim.kanamam bitmedi hala,regl düzensizliği yapıyomuş ama jinekoloğum tam olarak ondna demedi. bi ilaç vermişti bu 3-4 güne keser dedi ama dün tekrra başladı..bugün bir de kadın doğuma gidicem yani

kübracım çok sağol canım,sinirli insanlarda olmuyo aslında ;bu hastalık sinir yapıyo ..:)sinirlilik ve heyecan yapıyo ne yazık ki...

öptüm sizleri..

gunaydiiiin
Ceren tekrar gecmis olsun sabah sabah ne guzel haberler verdin insallah ilaclarinda iyi gelirde biran once sagligina kavusursun...

kimse yok buralarda bugün nerlerdesiniz kuzular???

melll ikizlerin cinsiyeti belli oldu mu merek ediyorum???

selam kızlar..karç gündür koşturmacadan fırsat bulamadım..ikili testimizi olduk..herşey yolunda şükür ama cinsiyetleri belli olmadı..dr kız gibi dedi ama kesin değil dedi..burada sağlık çok masraflı..sağlık sigortamız olmasa ve eşim dr olmasa yanmıştık..normalde tüm gebelik sürecinde sadece defa ultrasonla görme hakkı var.diğer kontrollerde bir makine ile sadece kalp seslerini dinletiyorlar..extradan ultrason istersen en ucuzu 600 usd den başlıyor..türkiyenin gözünü seveyim yani..iki hafta sonra tekrar gidicez..normalde bu kadar sık kontrolde yok..benim sorunlu diye sık çağırıyor..bu arada tam 10,5 kilo almışım..resmen karnımda basket topu var gibiyim..bir ara resmini çekeyim de görün halimi :)))
cerencim çok geçmiş olsun canım..guatr zor valla.dediğin gibi sinir yapıyor..tiroid le alakalı..bildiğim kadarıyla büyüklüğü fazla değilse ilaçla tedavi edip hormonları dengeliyorlar..ama kanamanın fazla olması bunla alakalı olmayabilir bence..bir kadın doğumcuya görün tatlım mutlaka..
esincim demek antalya da sel vardı..aslı yazmış..ben sıcaktır diye tahmin ediyordum antalyayı ama havası belli olmuyor ki..rüzgarcığım nasıl..tuvalet eğitimi için de zorlama canım..fiziksel olarak hazır olduğunda müdahale etmene bile gerek kalmıyor zaten..
aslıcım fatih paşa nasıl..biz dışarı çıkarken bezlemiyoruz..türkiyedede vardı şu alıştırma iç çamaşırından giydiriyorum..yani öyle wc bulamayacağım bir yer olursa..
kübracım..maşallah ecrine..boyu da külosu da gayet yerinde..ikizlerin derdinden yazmayı unuttum..doruk un da kasıklarında kızarıklık oluştu.pişik zannettim ben talk falan sürdüm ama geçmedi..kaşıntısı da vardı.biraz önce dr.dan geldik..mantar başlangıcı dedi..iki krem verdi..biri iyileştirici diğeri iz kalmasın diyeymiş.bir de kaşıntı için şurup verdi.bu kadar ilaç verince şaşırdım bende..gripken bile götürdüğümde hiç birşey vermemişti..talk kesinlikle kullanma dedi..
milyoncum sen de kayıplardaydın..sen ahmet enesi anlatırken doruk canlandı gözümde..doruk da aynı sürekli koltuk üstünde atlıyor..saniye sabit durduğu yok..ben de ancak ondan forsat bulabilirsem girebiliyorum..
ayyy çok yazmışım..hepinizi öptüm..orada gecedir şimdi..hepinize iyi geceler....

Melll hosgeldin ne iyi geldi seni burda gormek senin bebek heycanin benide sardi.ikinciyi bilincli olarak yapmaya cesaretim yok ama kazyla falan hamile kalsam ne cok sevinirim heee :))
komsumun bebegi erken dogmustu bir aydan fazladir hastanedeydi gecen gun geldi.bir kere gordum ayyyy kurban olsunlar sanki hic dogum yapmamisim gibi nasil heycanlandim ogunden sonra yeni bir bebek istegi geliverdi bana :))
Doruk a cok gecmis olsun biran once gecsin insallah...
sizin oralarda saglik gercekten pahali kk da okuyordum hep Allah yardimciniz olsun
Bende fatih i artik hic bezlemiyorum gece-gunduz biraktik bezi ama daha oyle cok uzaga gitmedik nasil hallederiz tuvalet isini bilmiyorum
hadi fotolari eklede gorelim bizler album yapmistik sendende soyle kapsamli bir album bekliyoruz :))

merhba ekim anneleri sizden bi yardım istiyorum benm oğluşum 14 ekim 2010 doğumlu tam anlamıyla konuşamıyor anne baba mama diyor bu normal mi ve konuşamadığı için çok sinirli hala bezi bırakamadık bu durumlar beni çok üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…