- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
aslıcım,mesaj düzenlemeye giriyosun,gelişmiş düzen,sol altta eklentileri kaldır var ordan yapıyosun canım..
aslının dediği gibi sadece oğlunla ilgilenmek için mi vakit ayıramadın hiçbence de biraz abartmışsın tatlım.onların da bizlerin de kendimize zaman ayırmamıza ihtiyaçları var bence..ne kadar hayatımızın anlamı olsalar da benliğimizi de unutmayalım derim ben..hayali arkadaş konusu da,kendi arkadaşları var mı peki? hani o eksikliği kapatmak içn olabilir. tüm gün sadece seninle beraberse,onun için de sağlıksız bir durum bu çünkü...
bu arada guatr varmış bende bugün tekrra kan vericem..doktorum da bi ilaç verdi,onu kullanıyorum,7 gün sonra bi daha gidicem..ama artık halim kalmadı,12 gün oldu kansızlıktan gidicem galiba artık:2::2:
öptüm sizleri...
kızlaar merhaba
gurbetçi gibi oldum aranızdan ayrıldım gittim iyiceahmetle vakit geçirmeyi sanırım iyice abarttım :26:aklımda sizlerin sohbetleri çocukların yaptıkları
hayali arkadaşımız var bizim onunla aramız pek iyi heryere geliyo bizimle parka yemeğe tuvalete... tuvalete girince gülmemek için zor tutuyorum kendimi bakma dön arkanı diyo hayali arkadaşına... onu hiç duymuyormuş gibi yapıyorum yemek yerken sen yeme ben yicem diyo bazen antreye çıkıp gelme ben geliyom şimdi korkma tamammı diyo eliyle sus işareti yapıyo görmezden geliyorum şimdilik gülmüyorum tepkisiz kalıyorum ama korkmaya başladım bazen boşta bulunup ürküyorum destur noluyo diyorumumarım geçicicdir kalıcı olursa vay halimize
hepinizi öpüyorum kızlar en kısa sürede dönüşüm muhteşem olacak inşallah
Selam kizlar. Ceren cok gecmis olsun canim. Valla ilactan baskasi dogru duzgun kan yapamiyor bildigim kadariyla. Ama en azindan yan takviye almis olursun.
3kilo1milyon hayali arkadasla ilgili pek bi bilgim yok ama pek de zararli oldugunu dusunmuyorum. Tabii ki gerceklerden uzaklasmadigi surece. Cerenin dedigi gibi arkadas ortamina girmesinde yarar vardir belki. Tepki vermemekle iyi yapmissin. Valla Ayse boyle hayali biriyle konussa korkarim herhalde:)
asliii ha gayret olacak olacak. Kurtulduk haberini bekliyoruz :)
Cuma'dan beri Ayse'yle tatil moduna girdik. Surekli disaridayoz. Bu sabah kalkmis 'neree gidiyoruz?' diyo:)
Optuk sizi...
gunaydin ekimcikler...
3kilo1milyon hosgeldin sadece oglunla ilgilendigin icin mi buraya gelemiyorsun? bukadar cok ilgi zararli olmasin ikinizde biraz kendinize vakit ayirin :))) bu hayali arkas ilgincmis ciddi birsey olmasin?gerci sen ogluni biliyorsun ciddi birseymi yoksa bir sorunmu var daha iyi bilirsin
bizim Fatih cisimiz tuvalete kakamiz tuvaletenin bir tek cis kismini ogrendi artik gece bile yapmiyor hemde hic tuvalete kaldirmiyorum(gerci ben gece daha bezi cikartmadim takipteyim cikartirim yakinda) bu msj i yazarken kakamizda tuvalete oldu :))klozet adaptoru aldim dun simdi ona oturmustu insallah bundan sonrada tuvalete yapar :))
aslının dediği gibi sadece oğlunla ilgilenmek için mi vakit ayıramadın hiçbence de biraz abartmışsın tatlım.onların da bizlerin de kendimize zaman ayırmamıza ihtiyaçları var bence..ne kadar hayatımızın anlamı olsalar da benliğimizi de unutmayalım derim ben..hayali arkadaş konusu da,kendi arkadaşları var mı peki? hani o eksikliği kapatmak içn olabilir. tüm gün sadece seninle beraberse,onun için de sağlıksız bir durum bu çünkü...
bu arada guatr varmış bende bugün tekrra kan vericem..doktorum da bi ilaç verdi,onu kullanıyorum,7 gün sonra bi daha gidicem..ama artık halim kalmadı,12 gün oldu kansızlıktan gidicem galiba artık:2::2:
öptüm sizleri...
kıskanıyorum ben her forma gelişinizde ahmet enesleyim gün boyu zamanım yok iyice abarttım vs dediğiniz zaaman
3kilo1milyon hayali arkadasla ilgili pek bi bilgim yok ama pek de zararli oldugunu dusunmuyorum. Tabii ki gerceklerden uzaklasmadigi surece. Cerenin dedigi gibi arkadas ortamina girmesinde yarar vardir belki. Tepki vermemekle iyi yapmissin. Valla Ayse boyle hayali biriyle konussa korkarim herhalde:)
Evet canım, bizde de benzer bir şey başladı yeni yeni. Ama heyecandan yani anlatma heyecanından olduğu çok belli. Çok önemsediği bir şeyi anlatırken ilk kelimelere takılıyor bir kaç kere tekrarlıyor o sırada bir sonraki kelimeyi seçmeye çalıştığı ya da dediğin gibi çok hızlı düşünceye yetişemediği için kafasının karıştığı belli oluyor. Ben hiç üzerinde durmadım açıkçası sen buraya yazınca aklıma geldi. Bence normal, seninki de normaldir. Bir şeyler söyleyip dikkatini buna çekip de soruna dönmesine izin verme, zamanla her şey olması greketiği gibi oluyor zaten.
Cerencim geçmiş olsun canım, bir şey çıkmamasına sevindim.
Aslıcan yaa ben bir süre rahat bırakmaya karar verdim, annemlere de tembih ettim, aynı bebekkenki gibi, normal bir şey gibi değiştirelim, sormayalım, bir şey söylemeyelim dedim. Bir süre geçsin böyle, çok mu üstüne gittik bilemedim, takıntı olmasın bir de. Bir süre ara verdim gerçi başlamamıştım ama en azından telkinlere de ara verdim. bir ay sonra falan bütün halıları kaldırıp, sıfırdan ve birden başlamayı düşünüyorum. İşesin dursun, elbet söyleyecek paşa paşa. Zaten konuşma hariç biz bir çok şeyi geç yaptık, fiziksel olanları, emekleme, yürüme vs. Belki bu da öyle bir şeydir.
kübracım sonunda içinin rahatlamasın sevindim..
milyoncum bence herşeyi bırak ,asla dört dörtlük olamazsın kimseye de yaranamazsın..önc esen iyi ol ki oğluna eşine faydan olsun..madem kv ile komşusun ,hemen yarın oğluşunu ona bırak çık gez arkadaşlarınla bulıuş alışveriş yap kuaföre git vs..:):)
gezentilere selamlar...:)
lkızlar çok yazamıcam halim yok yüreğim ağzımda çarpıpı duruyo,zehirli guatr varmış bende..nodül de varmış yarın iğneli biyopsi yaptırıcam..devamlı da tahlil yaptırmam ilaç kullanmam lazımmış..moralim bozuk biraz..ööpüyorum sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?