Melll hosgeldin ne iyi geldi seni burda gormek senin bebek heycanin benide sardi.ikinciyi bilincli olarak yapmaya cesaretim yok ama kazyla falan hamile kalsam ne cok sevinirim heee :))
komsumun bebegi erken dogmustu bir aydan fazladir hastanedeydi gecen gun geldi.bir kere gordum ayyyy kurban olsunlar sanki hic dogum yapmamisim gibi nasil heycanlandim ogunden sonra yeni bir bebek istegi geliverdi bana :))
Doruk a cok gecmis olsun biran once gecsin insallah...
sizin oralarda saglik gercekten pahali kk da okuyordum hep Allah yardimciniz olsun
Bende fatih i artik hic bezlemiyorum gece-gunduz biraktik bezi ama daha oyle cok uzaga gitmedik nasil hallederiz tuvalet isini bilmiyorum
hadi fotolari eklede gorelim bizler album yapmistik sendende soyle kapsamli bir album bekliyoruz :))
merhba ekim anneleri sizden bi yardım istiyorum benm oğluşum 14 ekim 2010 doğumlu tam anlamıyla konuşamıyor anne baba mama diyor bu normal mi ve konuşamadığı için çok sinirli hala bezi bırakamadık bu durumlar beni çok üzüyor
aslıcım hadi hayırlısı bakalım..inşallah kazara falan alırız senden de bebiş haberlerini..bizimkide biliyorsun çok planlı değildi.başta nasıl olur dedim..sonra sevindim ama..ne bileyim unutmuşum bile o hamilelik heyecanlarını..yeniden yaşıyorum işte.dorukta acayip limon tüketmiştim..bildiğin kabuğuyla falan elma gibi yerdim..şimdi ikizlerde ekşi midemi bulandırıyor..evden pudingi eksip etmiyorum..dün gece uyandım.abartmıyorum yarım şişe çilek reçelini tüketmişim:)) her gebelik farklı oluyor işte..
biz uzak bir yere gideceksek dediğim gibi alıştırma iç çamaşırını kullannıyoruz..hatta geçen gün parka gittik..hemen yakındı bize.bende birşey giydirmedim..anne çişiiimmm deyince elimdeki pet şişeye yaptırdım:))
foto eklicem de ben biraz beceriksizim bu konuda..kendi resimlerimi koymam bile yarım saatimi aldı..ama göbişli resmimi mutlaka koyucam..hepinizi öptük.
merhaba..aslında ben de aynı stresi yaşıyordum iki ay öncesine kadar..ama anladımki her çocuk bir olmuyor..mesela bu topic de en geç konuşmaya başlayan cerenin ve benimkisiydi..diğer arkadaşlarınki şarkı falan söylüyordu..ama sonra birden kelime haznesi gelişti..her geçen gün şaşırttı..bu süreci hızlandırmanın yolu çocuk ile sürekli konuşmak , koca inssan gibi herşeyi anlatmak,kitap okumak,müzik dinletmek..hiç canınızı sıkmayın..
canım oğlum da böyleydi,çok araştırdım çok üzüldüm ama çok şükür konuşmaya başladı.öncelikle ailede geç konuşma var mı?bizde vardı çok etkiliymiş.merhba ekim anneleri sizden bi yardım istiyorum benm oğluşum 14 ekim 2010 doğumlu tam anlamıyla konuşamıyor anne baba mama diyor bu normal mi ve konuşamadığı için çok sinirli hala bezi bırakamadık bu durumlar beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?