- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
günaydın ekimcikler,gittiniz unuttunuz buraları iyice..
esincim çok sevindim,bak o kadar laf ettin,Rüzgarcım hemencecik bırakıverdi bezi...:):)biz de artık dışarı çıkarken de bağlamıyoruz,sadece uyurken.. onun için de eczaneden yatak koruyucu varmış ondan alıcam..kendimde güç bulabilsem hemen başlamayı düşünüyorum..
kızlar Ata iyice cozuttu bu ara..2 haftadır perişen etti bizi..o sakin çocuk gitti yerine resmen canavar geldi..herşeye hayır olmaz istemiyorum diyor.. inanın 2 gün boyunca gece gündüz aynı t shirt g,ydi..kendini yerlere atıyor hayır diyor.
o gün akşamaı anlatayım size,banyoya giricek,hayır ,çıkıcak çıkmıcam diye ağlıyo..üstünü giyin giyinmem diye ağlıyo,ki innaın 1 saat sürdü giydirmem,süt iç hayır,oyun hayır,uyku hayır,en son saat 12 de yerlerde sürünüyodu..babayla ben sırayla sigaraya gidiyoruz artık sinirimizden...ne yapacağımı b,ilmiyorum artık..suyuna gitsen olmuyo,inatlaşsan olmuyo..dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum olmuyo,yemiyo artık o numarayı..
ayın 20 sinde fuara gidiyorum ben yine..annem nasıl başedicek bakalım bensiz...
böyle inatlaştığı zaman üzerine gitme olması gerekeni anlat ısrar etme.
inatlaşması bittiğinde bezi tamamen çıkar şimdi değil
sanırım ata paşa 2 yaş sendromunun son demlerini yaşıyor
ah kübracım anlatıyorum güzelce konuşuyorum yok olmuyor..saç çekme ve göze parmak sokma huylarımız var..nerden çıktı bilmiyorum yapma ded,ğim için bana kızınc ayapıyor özellikle..hem de ne saç çekme kökünden yoluyor elinde avuçla saç kalıyor..bana kızınca anne saç gööz diyor.ben de kızdım bi kere gece,ben de seninkini çekerim dedim ve yaptım da..bi süre bıraktı ara ara yapıyor hala..göze parmak olayını yapamıyorum tabii..
bez konusunda çok inadı yok,sevmiyor bezi pek..gece nasıl olur bakıcaz.dediğim gibi gece kalkmaya hal kalırsa başlıcam..o kadar yoruyor ki beni gece bayılıp kalıyorum resmen..
Selam kızlar,
Evet bıraktık bezi biz de çok şükür gece gündüz, dışarı çıkarken de takmıyoruz ama arada kazalar olmuyor değil. Bazen unutuyor galiba oyuna dalınca yaparken farkediyor. Ama bu sefer de şöyle bir durum var lazımlıktan başka yere yaptıramıyoruz, illa lazımlık, tuvalet adaptörü vs, fayda etmiyor. Bir de çişini ayakta yapıyor illa ki, erkek ya o zaman da her yer yine çiş:))) ama buna da şükür tabi, zamanla bunlarda geçer.
Uzun zamandır fotoğraf çekemiyordum, geçen sabah çıktıka annaneye gidene kadar ki bir saatimizi çektim, albüm yükledim buraya bir kaç foto, benim çirozumun da son halini görebilirsiniz:))
Cerencim oluyor arada canım ya, geçer merak etme, bizim de biliyorsun arada bir doruk noktaya çıkıyor sonra geçiyor, bir şeylere sıkılınca mı, kzıınca mı, tepki mi ben de anlamadım ama gelişimleriyle alakalı bu periodlar da sanırım. Kolay gelsin bu dönemde sana da.
naber kızlar iimisiniz .uzun zaman oldu girmeyeli.kızım baya hasta oldu öksürük balgam sabah akşam iğne oldu .o bitti antibiyotik şurup derken geçti çok şükür.ay çocukların hastalığı hiç çekilmiyor.kızlar bişi sorcam içinizde hiç arısütü kullanan varmı kullandıysa nasıl hangi marka.ne güzel siz başarmışınız çoğunluk bez bıraktırma işini.ben daha başlamadım az daha hava ısınsında sabah akşam çıkarınca bir çıkarırım dedim ölede anca haziranda başlarım artık .malum karadeniz güneş sıcak pek şanslı olamadık.bundan sonra havalar ısınır iice artık bezden çıkarırım bende.hasta annişler yada bebişler varsa geçmiş olsun.umarım bundan sonra da sık girerim buraya.
gözümüz aydın artık tüm ekimcikler bezi bıraktı sayılır :)
resimlerinize bayıldım çok seviyorum yeşilliği,rüzgar paşaya maşallah annesi kilosunu takma gayet mutlu sağlıklı
bi çocuk,, seni dahada çok anımsatıyor.. Allah sana bağışlasın..resim üzerinde yorum yapamadım..
olur öyle kaçamaklar annesi, lazımlıkdan başka yere benim cadıda yapmıyo dün pikniğe gittik tuvalete yaptıramadım
kokuyo diyo öğürüyo benim alamadıgım kokuyu alıyo cadı :) zor bela çiçekleri suladıknapalım
Teşekkür ederim canım benim.
Daha geçen annem kahvaltısını etmedi diye kendini üzüyordu. Ben de dedim ki anne yaa takma acıkınca yiyor zaten. Çok zayıf dedi, hiç bir şey durmuyor üstünde:) Sonra ben de dedim ki evet biraz daha şişman olsaydı iyi olurdu. Sonra düşününce baba zayıf ben zayıf çocuk ne olacaktı ki, çok komik geldi bu cümle. Ben esmer, baba esmer "bu çocuk keşke birazcık da olsa sarışın olsaydı ya!" demekten farkı yok sanırım. Güldüm valla kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?