Ekim güzelleri hepinize selamlar,
annemler gittiği için artık ofise çok sık gelmiyorum, evde de henüz net yok. Bağlayamadılar bir türlü. Şöyle bir selam verip çıkayım dedim.
Umarım tüm ekim anneleri ve yavruları iyidir, sağlıklıdır.
Evet özellikle kabızlığa eğilimli çocuklar bu bez bırakma döneminde böyle sorunlar yaşıyorlar herhalde. Ceren siz ne yaptınız Ata'da da vardı. Rüzgar'da da aynı problemi yaşıyoruz. Çiş sorunumuz yok, gece de öğlen de yapmıyor, çarşafın altına her ihtimale karşı alt değiştirme beiz serdim, daha yapmadı.
Kakasını söylese de çok uzun süre oturtamadığım için yapmadan kalkıyor bu sefer de zaten kabızlık sorunu var iyice artıyor. Ben de sürekli takipteyim suratından belli oluyor yapmaya çalıştığı zaman hemen koşuyoruz tuvalete, alışana kadar böyle herhalde arada bir külota yapıyor.
Onu dışında acaba yarım günlüğüne kreşe versem mi diye düşünüyorum şu aralar bir de hangi yarım gün sabah zaten kalkıp kahvaltı vs derken öğlen uykusu geliyor 11:30-12 arası uykuda. Kalkıyor, öğle yemeği faslı vs bu sefer de saat 3'ü buluyor. Bilemedim. Annem de giderken tembihledi sakın kreşe verme hasta olur diye. Bilemiyorum:))
Selam kizlar. Hepimizin gecmis anneler gunu kutlu olsunn. Herkes iyidir insallah.
Esin ben de yarim gun krese vereyim diyorum. Calismiyorum ama Ayse biraz sosyallessin istiyorum. Ama eylulde veririm herhalde. Yazin tatil falan derken arada kaynar zaten.
Kubra gece bezini birakamadik biz de. Aslinda bir kere denedim onda da cis yapti. Bezledigim zamanlar yapmiyor. Ya da bir kere yapmis oluyor. Gece uyandirmak da istemiyorum. Bakalim ne zaman birakacagiz.
Aslii ne guzel yazmissin oyle cok guzel mesaj olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?