2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Selam kızlar
öncelikle Meeeelll çok sevindim sağlıklı kucağına alırısn inşallah ikizlerini:)) Bir Rüzgar annesi olarak benim önerilerim: Deniz, Derin, Irmak, Toprak, Yağmur :))

umarım tüm ekim anneleri ve bebekleri iyidir. Dualarım sizinle...

nete giremiyorum, artık işi de bıraktım o yüzden ofise de gelmiyorum evde internet de yok. o yüzden beni bir süre daha mazur görün ama sohbetleri ve burayı çok özlediğimi de bilin:))

selam kızlarr....
iki gündür feci uyku sorunum var..saat kaç oldu hala oturuyorum ve bir gram uykum yok..sabaha karşı uyoyorum sonra da malum doruk kalkınca kalkmak durumunda kalıyorum. bitki çayı da hamilelikte tavsiye edilmiyor. biraz daha devam ederse gidicem artık dokora..yoksa zombi gibi geziyorum iki gündür..
cerencim ben de doruk paşamın tek ismi var..yabancı isim hiç düşünmedim düşünmemde sanırım..benim annemden dolayı iki isim olmuş..azra babamdan melanie annemden yani..
ceren,aslı,özlem ve esincim teşekkürler isim önerileriniz için.. kız da derin ismini ben de çok istiyorum ya da ela :) ama erkek ismi hiç kolay değil. hani doruk paşamla da uyumlu mu olsa ya da gerek yok mu ona karar veremedim..ikiz olayı zormuş kızlar..daha doğmadan böyle zorluyorsa beni doğduktan sonrası beni korkutuyor..şaka değil..bu aralar korku sardı beni..nasıl başederim diye..sanırım uyku bozukluklarım da ondan oldu biraz.
neyse doruk paşam kıpırdanıyor,gidip kıvrılalım yanına..ihmal etmeyin burayı sakın..daha doğumuma kadar benden çekeceğiniz var ona göre:)))
hepinizi kocaman öptük...

günaydın canlarım,

esincim,neden bıraktın ki işi hayırdır,eşinle çalışıyodun,neler oldu anlatsana:26:

melcim ,ikizlerle başa çıkmak zordur elbet ama şöyle düşün,onlar biraz büyüyünce beraber oyun oynayacak,arkadaş olacaklar birbirlerine,ilk 1 sene belki daha sıkıntılı olur,gecesi gündüzü ama bak ekimcikler büyüdüler bile göz açıp kapayana kadar..hem doruk da sana yardımcı olur artık,büyüdü sıpalar..sen kendine dikkat et canım,uyku önemli,doğumdan önce ne kadar uyusan kar...
ela ismi,kızım olsa koyacağım isimdi,çok severim..erkek ismi ben de Esin gibiyim doğa isimlerine bayılırım..TOPRAK,DENİZ,ÇINAR gibi..ama ben DERİN(erkek ismi de oluyor),ATA,CAN,GÖRKEM,YİĞİT isimlerini de çok severim..

benim işyerinde sorunlarım var,çok stresliyim bu ara. yönetim değişti,müdürüm gitti,akraba işi çok,ne yazık ki kurumsallıktan çıktık gidiyoruz. herşey değişti,anlatamayacağım kadar çok..fuar da çok stresliydi..tiroidlerim düzelmeye başlamıştı ki tavan yaptı yine..oooffff diyorum neyse...
aslıcım sen nasılsın??

bu arada bezi tamamen bırakmıitık biliyosunuz,sorun yok aynen devam..sadece emzik işimiz kaldı uyurken istiyor sıpa..kendimde henüz o kıvveti bulamadım,gece uykusu sıkıntı olacak çünkü...ilk denememde 2 gece ağlamıştı devamlı uyumadı..bakalım kısmet diyorum...
öptüm hepinizi...

selam kızlar..
daha yeni kalktım..benim için rekor du.annem saolsun doruk paşamın uyandırmasına izin vermemiş.
cerencim üzüldüm işyerindeki strese.işyerindeki huzursuzluk insanın tüm gününü de yaşantısını da etkliyor.iyi bilirim.umarım kısa zamanda herşey yoluna girer.aile şirketlerinde böyle sıkıntılar kaçınılmaz sanırım.Ata ya da maşallah ne güzel öğrenmiş tuvaleti..emzik olayını da biran önce çöz canım.zorluğu bir yana diş ve çene kemiğini de zedeliyor. arkadaşım ucunu kesmiş öyle vermişti.kesilmiş bak falan diye..sonra kendiliğinden bırakmıştı.böyle unutturacak bir çözüm bulmak lazım.
bu arada ben kursa başladım bir de.haftada üç gün ispanyolca kursuna gidiyorum. burda çok tutulan bir dil. ama yaş ilerledi ondan mıdır eski öğrenme becerim kalmamış onu anladım.
bu arada benim de doruk la başım dertte. enteresan huyları olmaya başladı..o sendromlu günlerindeki inatçılığı geri geldi tuhaf korkuları var bir de.akşamları yürüyüş yapalım dedik hep beraber.haftabaşı başladık sözde.yolun yarısına kadar her şey normal sonra ayaklarına bakmaya başladı ve çığlık attı.anlamadık önce sonra baktık ki bizimki gölgesinden korkuyor.yol boyu eşim kucağında taşıdı..en kötüsü de tırnaklarını yiyor yaklaşık bir aydır. eşim görmezlikten gel diyor.ama arada dayanamıyorum öyle tırnaklarını kemirdiğini görünce.nail grown diye bir ilaç var oje gibi.onu sürdüm eczacı da kesin çözüm dedi. ama bizimkine fayda etmedi. çok kucağıma alamıyorum tabi artık acaba strese mi giriyor anlamadım. bazen aa kardeş gelcek diyor bazen de olmaz gitsin at diyor. daha doğmadan kardeş sendromu mu oluştu anlamadım..ne zaman bitecek bu sendromlar bilmem.
ben artık buralardayım boş bırakmayın buraları.aslı hep buralarda olurdu kübra da.siz nerelerdesiniz bakalım???
neyse çok yazdım..hepinizi kocaman öptük.

Selam kizlar. Ohh be sayfa ilerlemis :)
Mell kaygilarinin olmasi cok normal canim ama bir iki seneye kaygilarinin yerini huzur alacak eminim. Genis aileni sofrada gorunce kendinle gurur duyacaksindir. Hayirlisiyla gelsin bebisler o zaman unutursun herseyi :) Doruk tirnak yiyor demek :/ Benim cok cekindigim virsey. İnsallah biran once unutur. Gecici birseydir huylari degisiyor demissin ya belki de dedigin gibi daha minikler gelmeden abilerini strese sokmuslardir :)
Ceren isyeri sorunlarinin nasil stres yaptigini bilirim. Sıkma canini. Sagligin daha onemli unutma. Ata pasaya da masalllah. Bez derdi bitti demek. Emzik konuaunda da bir durtmek gerekiyordur belki. Melin dedigi gibi emzik kesmek etkili olabilir. Yengem caya bulamis bak bocek aldi demisti. İse de yaramisti
Esin canim sen yine de gelmeye calis. İsten ayrilmaktan bahsetmemistin sanirim. Ne oldu? Hersey yolundadir insallah.
Ayy cok yazdim yine. Bize gelince iyiyiz sukur. Ayse de kiskanclik tavan yapmis durumda. Hicbir swyi paylasmiyor. Kucuk cocuklari sevemiyoruz. Dedesi ve anneanneaini de kiskaniyor. Hicbir sekilde dinlemiyor da. Nasil vazgecirecegim bilmiyorum valla. Hakkimizda hayirlisi :) opuyoruz sizi.

kızlar günaydın,

sağolun öneriler için emzik konusunda.ne yazık ki ucunu kesmek işe yaramadı daha önce. zaten ilk denememizde kendisi arka dişi kaşımak için kemirdiğinden delinmişti.çok ağlıyor yenisini alın o zaman diyor. ucuna birşey sürsem bu sefer hemen koşup yıkıyor kendisi..en son yakın bir bebeğe vermesini sağlayın falan diyordu. halasının kızı olacak yakında ,ondan bahsediyoruz,verelim diye,karşı çıkıyor ama bakalım. hatta ona vericez diye daha çok düştü emziğe..ayyy eninde sonunda ağlaya zırlaya da olsa bırakıcaz ..tavşan diş olma yolunda gidiyor ..eşim karşı çıkıyodu bana nasılsa bırakır,dişleri de değişecek bişi olmaz diye..şimdi de diyo ki dişleri kötü oldu ,bişiler yap...o zaman azıcık destek olsaydı şimdiye bırakmıştı..yyy neyse haftaya pazartesi gün koydum kendime..hayırlısı bakalım.
melcim tırnak yeme huyu kötü bence bir an önce sıkıntısı anlayıp bıraktırın.ablam 40 yaşına geldi , o tırnaklar eski haline dönmedi hala,ve strese girdi mi hepsini resmen kökünden götürür hala..
sanırım kardeş sıkıntısından. tabi bir de kolay değil ülke değiştirdi,çevresinde başka dil konuşan insanlar var bir de kardeşler..bu arada ingilizce olayı nasıl,konuşup anlayabiliyo mu doruk cuğum..ttalı bıdık ya kıyamam ona..sonuçta dikkat çekmek için yapıyor,bence görmezden gelmek de hata olur..
ispanyolca öğreniyosun demek harikaymış canım..ben de italyanca çok istiyorum ama kısmet olmadı bi türlü..anlıyorum ama konuşamıyorum..
özlemcim tüm gün seninle beraber ya ,sanırım tek torun bir de ,bencillik normal..hele bi seneye kreşe başlasınlar düzelir,kreşin en iyi yanı paylaşım öğrenmeleri,diğer çocuklarla iletişim kurmaları..

öptüm sizleri canlarım..

Selam kızlar artık böyle ara sıra geleceğim

melcim korkman çok normal bir tanesi bile nasıl zorladı yeri geldi hepimizi şimdi 3 olacaklar kim olsa panikler ama rahat olmaya çalış öyle de böyle de büyüyüp gidiyorlar. Hem şimdi deneyimli anne olacaksın, annen de yanında bakıcı da olacak, rahat ol her şey güzel olacak alışınca. Senin adına çok mutluyum hep istediğim şeydi 3 çocuk:))

gerçekten bir tane olursa 3lerim diyordum kalabalık neşeli bir aile olalım diye. Bize kısmet değilmiş kızlar boşanıyoruz ailelere de söyledik artık, dönüş yok. Ben işimizi yine de sürdürürüz birlikte diye düşünüyordum ama o istemedi. Ben de ona da hak verdim, bıraktım, herkes yoluna gidecek. Ben de eylülde aramaya başlarım iş. Rüzgarı kreşe vermekten vazgeçtim o zamana kadar. Bütün değişiklikleri aynı anda yaşamasın.

hepinizi öpüyorum... Ekimcikleri de... Kübra'dan ses yok mu? Ben de numarası vardı ararım:))

Esin canım hakkınızda hayırlısı olsun. Üzüldüm açıkçası ancak herkes kaderini yaşıyor. İş konusunda da eşin haklı sayılır. Onca şeyi paylaştıktan sonra iki yabancı gibi aynı ortamda olmak... Ne bilim inşallah herşey istediğin gibi olur. Rüzgar'a açıkladınız mı peki? Öpüyoruz sizi...

gunaydin ekimcikler
herkes senelik izinde galiba :))
Esin sen simdi zor bir surec geciriyosundur Allah yarimcin olsun,hakkinizda hayirlisi olsun insallah.halbuki neler dusunerekkuruluyor yuvalar (valla ben bitn evliliklere bir baska uzuluyorum gelinen son noktaya degilde hep badlanilan noktaya bakiyorum o buyu hep sursu istiyorum. :)) insanin icine hersey bittiyse kolay da.....
tekrardan hakkinizda hayirlisi olur insallah
Rugar pasam ne yapiyor? siz simdi denizin ve gunesin tadini cikariyrsunuzdur ne guze....yaaaaa bende deniz_gunes istiyorum benim basim kelmi???
KUBRAAAAAA sen nerdesin? Esin aradinmi kubrayi? nerdeymis niye gelmiyormus? iyilerdir umarim

bizde durumlar ayni gece_gunduz bez yok hataece tuvalete kaldirmiyorum sut icmis olsa bile :))
Fatih biraz sessiz bir cocuk olacak galiba,kendinden bir yas buyu arkadasi var resmen eziyor oglumu benimki de surekli bana sikayet ediyor. o senin arkadasi kendi aranizda halledin diyorum ciksss kendini savunamiyor,arkadadida surekli oyuncaklarini aliyor kendikiletide fatihinkileride vermiyor fatih hatta bazen vuruyor anneside biraz sessiz kaliyor bende en son dayanamayip o sana vurunca sende patlat bitane dedim :)) ben okadar dikkat ediyorum agzindan cikan bir kelime icin bile uzun uzun uyariyorum ama yokbu sefer resmen eziliyor hemki fatihcok paylasir herseyini kiskanclik huyuda yoktur ama zorla kotu yapacaklar oglumu :)) anneside kusura bakmasin ogluma vurdugunda ses cikartmazsa bende ogluma vur derim yoksa kalkip benim patlatasim geliyor birtane
sizlerde kusura bakmayin biliyorum cooook yanlis diyeceksiniz ama iste ana yuregi :))
ayyy kizlar doluyum bu konuda :26::26:

selam kızlar sadece ben değil kimseler yok bu sıralar burada:))

direnişte misiniz yoksa hepiniz??

Bir selam verip çıkayım dedim. Kübrayı aradım, iyiymiş ve çok çok çok yoğunmuş işyerinde hepinize selamı var.

Aslıcım böyle sessiz durur durur sonra öyle şeyler öğrenirse de çok zor oluyor. Rüzgar da çok sosyal ve sinirli biraz da daha doğrusu sinir de değil de inatçı ve çok aktif, herkese laf yetiştiriyor, milletin oyuncaklarını alıyor benim de benim diye vuruyor onlara ve ben sürekli onun peşinde parkta yapma oğlum, vurma oğlum, bu da zor yani...
Tabi arkadaşının da kendi oğlunu biraz kontrol etmesi gerekiyor.

kizlar gercekten ozledim sizlerle muhabbeti hadi gelin artik yoksa tadi yok buranin (
kubra iyi olmana sevindim hadi sende bitir islerini gel
artik yoklama yapicam devamsizlik yapan sinifta kali ona gore
havadanmi sudanmi bilmiyorum buara benimde hic tadim yok (

Selam kizlar. Valla nazar degdi topigimizee.
Herkes iyidir insallah. Bir selam vereyim dedim. Bizi sorarsaniz iyiyiz. Tek derdimiz gece cis yapmaya basladik. Daha kaldirmama firsat bulamadan cis yapiyor. Bez baglamak da istemiyorum. Cisten rahatsiz olup uyanmiyor da sipa. Sereserpe yatiyor. Bir iki kere cisim geldi diye kalkti ben de uyandirdim ama tam anlamiyla birakamadik. Var mi oneriniz? Opuyoruz sizi...

selam herkese,
boşanma kararını küçük çocuğa nasıl anlatmak gerekir araştırması yapıyorken buraya geldim, gelmişken bir selam vereyim dedim, ama kimseler yok yine. Bu konuda hiçbirinizin bilgisi ve tecrübesi olmadığını biliyorum. İnşallah da olmaz. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Bu arda Rüzgar yine 2 yaş sendromunda galiba, her şeyde inat ediyor:)) hiçbir şeyi tadında bırakmıyoruz illa ki zorla bıraktırmak zorunda kalıyorum eskiden başka bir şeye dikkatini çeker hallederdim şimdi iyice dediğim dedik oldu. Banyoya giriyor, çıkmıycam diye tutturuyor, ne kadar izin versem daha da istiyor, geçen 1 saatten fazla kaldı uyku saati de geldi hala inat, zorla çıkardım. Parka gidiyoruz eve dönemiyoruz, her şeyi ağlayarak sonlandırmaya başladık, hadi hayırlısı diyorum.

Sizlerde durumlar nasıl?

Üç canlı Mel, umarım hepiniz iyisinizdir.

selam kızlarrrrrr.....
herkes kayıplarda bakıyorum..ben de kayıptım gerçi:))) inanın nedense bu aralar ne tv izleyebiliyorum ne de nete girebiliyorum..bir şey lazım olursa girip çıkıyorum..çalışırken bu kadar yoğun değildim valla..ispanyolca kursuna devam ediyorum.bir de altın kursu diye birşey var ona başladım.altın yada gümüş satın alıyorsun kursta sana istediğini yapmanı öğreitiyor.ben oğluşuma yapıyorum şimdi doruk paşama..künye gibi birşey yapıyorum.ama inanın çok zormuş.hiç bu kadar zor birşey olduğunu bilmiyorum.milim milim ilerliyoruz.doruk paşamın da keyfi yerinde sayılır..tabi tüm ekimciklerde olduğu gibi inat tavan durumunda.ama artık alıştım galiba ilk zamalara göre daha sakinim..ikizlere gelince tekmeler çoğaldı teyzeleri..ikiz olduğundan mıdır nedir doruktaki hamileliğime göre daha sık ve sert hissediyorum..zaman da çabuk geçiyor zaten..şurda ne kaldı üç çocukla başetme telaşeme..birde türkiyedeki olayları yakından takip ediyorum..söyleyecek çok şey var ama ben eşim ikizler ve doruk paşam new york meydanındaki yürüyüşte içimizi döktük:)) umarım kabus biter ve tepedekilerin aşağıya indiği zamanlar gelir..
esincim inan ne diyeceğimi bilemedim..hem üzüldüm hem sevindim senin adına..hani bazen kararsızlık en kötüsüdür ya..sen o durumdan kurtuldun.ve eminimki başka çıkar yol bulamadığın için bu kararı verdin..umarım hakkında hayırlısı olur tabi rüzgar için de..rüzgarın düşünmen gerekiyor tabi ama bence asıl önemlisi önce kendi kendini toparlayıp yeni hayatına ve durumuna alışmalısın..senin psikolojin yerinde olursa inan senin sakinliğin rüzgara da geçecektir..uçakta bile ne derler kötü bir durumda maskeyi önce kendinize sonra çocuğunuza verin..yanında olup destek vermek isterdim ama emin ol kalbim ve dualarım seninle canım..
hepinizi kocaman öptük..

esincim,umarım bu geçiş süresini en iyi şekilde atlatırsınız.aslında yaşı küçüçk olduğu için Rüzgarın daha çabuk atlatacağıı ve alışacağını düşünüyorum.siz de zaten kavga dövüş ayrılmadığınız için çok sancılı geçeceğini sanmıyorum.ikiniz için de çok iyi bir hayat diliyorum tatlım..
ay o 2 yaş sendromuna sayacağım çoookk şey var..aynı durumdayız ve ben artık kaldıramıyorum cidden.her cümleye hayır diye başlar mı insan. parka gidelim mi dediğimde bile ilk önce hayır diyor sonra olur diyor..bazen inadından çıkmaz bile evden.aynen esincim banyoya gir ,girmicem ,çık çıkmıcam,üstümü giyinmicem,uyumicam,sütümü de içmicem ..kalk otur o zaman..(bu arada halıda çıplak yuvarlanmakla meşgul)hayır onu da yapmıcam..
ben artık herşeyi oyunla yaptırmaktan da yoruldum..ne olacak sonumuz bilmem...arada sabrım taşıyo resmen kavga ediyoruz,sonra kendime geliyorum,o daha 2,5 yaşında kendine gel diyorum,ama dayanamıyorum bazen artık..
çiş olayı için de,gece yatmadan çişini yapıyo(10 gibi yatar),ben bir de gece 2-3 gibi kaldırıp yaptırıyorum.sorun olmuyo.tabi gece inat edip kalkmıcam demezse,yoksa bazen kaçırıyo gece..
özlemcim bence sen de saat belirle kendine o saatte kaldırıp yaptır.gecenin ortası gibi olursa sabaha kadar idare eder.
bu arada ben de burda kendi kendime direniyorum:):)malum bu şehirde hareket yok..
bir de haftaya ankaraya gidiyorum..atayla annemi de alıcam.ben gündüz çalışıcam akşam paşamla bereberim..nasıl sevindim anlatamam memleketimi çok özlemiştim..bu ara iş sıkıntılarımdan sonra memleket havası çok iyi gelecek..

o kadar zaman yazmazsam böyle uzun olur işte...
herkesi öpüyorum canlar...mel bize göbüşlü foto yolla lütfen...

kızlar bana yardım lazım..
hani park yataklar var ya,ben kullanmıştım oğluşuma.neyse şimdi görümceme vericem kızı oluyor..
ancak hani şu ilk kat için(yeni doğduğunda kullandığımız yukarda olan)file varmış.fileyi asıyosuniyatağı da üstüne koyuyosun..ben de onu geçenlerde ne olduğunu anlamayıp,bıktım döküntüden diyip attım:26:...acil o fileden lazım bana..eşime de diyemedim valla...
i,nette araştırdım yok hiç öyle ayrı satılan..

gunaydin more hatunlar :))))nezamann boyle konussam cok gulerim
sukurler olsunki herkes yavas yavas dokulmeye basladi :))
Ceren valla park yatak hakkinda bilgim yok ama eslerin tepkisini bilirim :))
bende enson yurutecimizi arkadasima vermistim annesine gelince kullansin diye,esim farketmeden geri istiyim dedim biz sana geri vedik diyorlar......valla ben kime ne verdiysem geri alamadim oglumun en az 7_8 oyuncagi hala arkadasta.konumun ceren seninle alakasi yok farkindayim ama esime diyemedim deyince benimde bu yasadigim geldi aklima :))esime soylesem kizamazda ama biraz soylenir :)))

Fatih e diyorumki;tuvaletin varmi? evet yok diyor
yemek guzelmi? evet guzel degil
suraya gidelimmi? evet gitmeyelim
yani benimki hayir demiyor artik ama evet demeside bir ise yaramiyor :))))
Mell masallah ikizler okadar buyudu demek ayyy nasil guzel bir duygudur kim bilir iki bebek tasidigini bilmek
Doruk pasayida kocamaaaan op benim icin
Esin hakkinizda hayirlisi olsun sizinkine benzer bir surec ablam yasiyor bu yuzden bir yorup yapamiycam ben cok uzuluyorum bu durumlara

bu arada fatih durdugu yerde durmuyor artik ikigun once yatakta ziplamaya giderken sirti yatagin kenarinda cizildi(ziplamasina kiziyorum diye gizli gizli gitmis daha oncede ziplarken yuz ustu yataga dustu disleri dudagini batti biraz uc tane dis izi cikti)
bir sure sonra parmagini dolabina skistirdi
ayni gun aksam koltukta yanimda zipliyordu elli kere uyardim sonuncu cumlem yeni bitmistiki hooooop koltuktan yere kafa ustu dustu takla atti(galiba okadar anlik olduki anlayamadim ne oldugunu)

ceren benimde cenem dustu galiba valla parmagim acidi ekrana pit pit dokunmaktan:))

ah Aslıcım bu çocuklar ne zaman söz dinleycekler acaba??
tamam özgür olsunlar kişilikli olsunlar ama arada anne sözü de dinlesinler yani..
ben de konuşuyorum ban anne sözü dinlemeyince canın yanıyo falan diye,tamam anne haklısın diyo,daha 2 saniy geçmeden aynısını ya da benzer bişeyi yapıyo..
okulda görücem ben onları seneye..gerçi seneye de değil,ekimde başlıcaklar hayırlısıyla..bakalım bakalım..

Fatih e de çok güldüm yani,ben hayırdan yoruldum,sen evet ten demek kisonuç aynı olduktan sonra kelimeler farklı sadece :)
senin bebek çalışmaları ne durumda ttalım? özlemcim senden de inşallah güzel haberler bekliyoruz..

ya bu park yatak işi de yılan hikayesi oldu.kısaca anlatmaya çalışayım da bak..çok yakın bir ark. verdim önce. 7-8 ay oldu. yan apartmanda oturuyo hatta,ailece görüşürüz.o da kullnamadı hiç.görümce benden isteyince yatağı ben de dedim,kullanmıyosun alabilr miyim diye.tamam dedi.1 ay ses yok. sonra dedi ki kaldırmıştım ben onu çıkarıp vereyim.3 ay oldu,kv istiyo benden..yok yok..sinir oldum,kendi malımı bile isterken utanırım yani ben..geçen ay almam lazım bak kv görümcenin yanına gidecek dedim.ayy ben onu kuzenime vermiştim dedi.istiyim ondan dedi..hoppala...e dedim onun da çocuğu yatıyo sonuçta sorun olmaz mı,yazık hani yatağı yoksa falan ....yok dedi. 5. kez aradım ay dur bi daha istiyim dedi.en son artık yoksa ben kendim yenisini alıp vericem görümceye dedim..aaa olur mu öyle dedi,yarın getirteyim dedi.olmazsa kuzene kendiminkini veririm dedi...demek kendisininki de duruyo,kullanmadığını biliyorum çünkü..
sonunda o kadar şeyden sonra dün aldım,ama bu sefer de filesi yok diyemem..ne yapayım bilmiyorum..

al bendende okadar valla sinirden guluyorum :)))
bende isteyemem verdigim seyi bu yuzden nelerim kaldi baskalarinda nelerim bu sefer yuzsuzluk yapip istiycem dedim bana yurutec falan lazim degil ama uyuzluguna istedim :))bide demezlermi yikadik getirdik ya diyorum benim evim kucuk olsa ortada olur nereye koyucam onu diye hala israr ediyorlar ben kendim getirdim oyle hatirliyorum diyor ,ozaman defim baskasina verdiniz herhalde yanlislikla dedim :)))bugun bidaha istiycem inadina
gelismeleri yazarim :)))bazen seviyorum galiba dedikodu yapmayi :)))
bu arada bebek konusunda bir calismamiz yok bazen benim oyle bebek koklayasim geliyor amma esimin haberi yok kendi kendime istiyip duruyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…