günaydın canlarım,
esincim,neden bıraktın ki işi hayırdır,eşinle çalışıyodun,neler oldu anlatsana:26:
melcim ,ikizlerle başa çıkmak zordur elbet ama şöyle düşün,onlar biraz büyüyünce beraber oyun oynayacak,arkadaş olacaklar birbirlerine,ilk 1 sene belki daha sıkıntılı olur,gecesi gündüzü ama bak ekimcikler büyüdüler bile göz açıp kapayana kadar..hem doruk da sana yardımcı olur artık,büyüdü sıpalar..sen kendine dikkat et canım,uyku önemli,doğumdan önce ne kadar uyusan kar...
ela ismi,kızım olsa koyacağım isimdi,çok severim..erkek ismi ben de Esin gibiyim doğa isimlerine bayılırım..TOPRAK,DENİZ,ÇINAR gibi..ama ben DERİN(erkek ismi de oluyor),ATA,CAN,GÖRKEM,YİĞİT isimlerini de çok severim..
benim işyerinde sorunlarım var,çok stresliyim bu ara. yönetim değişti,müdürüm gitti,akraba işi çok,ne yazık ki kurumsallıktan çıktık gidiyoruz. herşey değişti,anlatamayacağım kadar çok..fuar da çok stresliydi..tiroidlerim düzelmeye başlamıştı ki tavan yaptı yine..oooffff diyorum neyse...
aslıcım sen nasılsın??
bu arada bezi tamamen bırakmıitık biliyosunuz,sorun yok aynen devam..sadece emzik işimiz kaldı
uyurken istiyor sıpa..kendimde henüz o kıvveti bulamadım,gece uykusu sıkıntı olacak çünkü...ilk denememde 2 gece ağlamıştı devamlı uyumadı..bakalım kısmet diyorum...
öptüm hepinizi...