günaydın şekerler,
nasılsınız? özletiyosunuz vallahi kendinizi:)
özlemcim geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileşir umarım. kiloları da hemen toparlar merak etme,o tombik yanaklara dönersiniz:):)
nazar değimiştir Ayşeye ,ne güzel gezmişsiniz beraber..ama gerçekten çok yanlış b,r zaman; buraların sıcak zamanı çok fena olur..geçen hafta 50 derceyi gördük yani..
esincim çok sevindim senin adına..biraz dinlenmeyi hak ettin gerçekten de..balıkesir merkezde misiniz? ben ayvalık,erdek taraflarına bayılırım..keşke gidebilsem ben de ama buraya çok uzak..
bana sendrom demeyin ,hafta sonu kriz geçiriyodum nerdeyse..inatçılıktan hayır kelimesinden nefret ettim artık..öyle bir sabrımı zorluyo ki en sonunda bi bakıyorum,2,5 yaşındkai çocukla kavga ediyorum resmen..bir de yaramazlık başladı ki sormayın..lavabo için minik bi basamak almıştım,onunla çıkmış,dolapta en arkaya koyduğum yumuşatıcıyı almış,makineye dökmüş(konsantre büyük boy hem de) kalanını da banyonun tamamında gezdirmiş,her yer vıcık vıcık ve kayıyo..bi gördüm ben şok tabii,çık dışarı dedim,çıkmam diyo suyla oynıcam diyo,o arada elimde çiçek sulama kovası vardı.onu almış doldurmuş ben banyoyu temizlerken,evin her yanını gezip çiçek suluyo..her yan su olmuş tabiii...sonra ütüyü almış ona da su koyayım diyo..neyse dedim sakin olmaya çalıştım..hadi dedim dışarı çıkalım ..külotla çıkıcam diyo,kendini yerlere attı..hayır dedim,kesin olarak,geçtim içeri oturdum..bi tıkırtı geldi,baktım yükselticiyi almış,kapıya gitmiş,kilidi açıyo ben kendim giderim diye...
sıpanın boyu da uzun maşallah yetişiyo her yere..daha neler neler hangi birini anlatsam ...bende şu aralar sinir sınırda..kızıyorum bağırıyorum sonra da üzülüyorum..sakinken konuşuyorum,yine yapıcam diyo. hiç kimseden ve hiçbi şeyden korkmuyo..ne halt edicemi şaşırdım..
iyi haber emziği bıraktık,sanırım o yüzden de depresyona girdi resmen..çok şükür dün gece daha iyi uyudu..bişiler emmek istiyo devamlı,lolipop manyağı oldu şu sıra:):)
çok uzun oldu ama çok dolmuşum kızlar..
esincim inşallah iyi bir iş bulursun dönünce,şimdilik tatilin tadını çıkar sen..
ben de senin gibi kreşten ümitliyim,yarım gün göndericem..özel kreşler pahalı ya yarım gün için bile 4.000 tl istiyolarr..servisi artı masrafı ,gerek var mı 3-4 saat için bilemedim.. devlet kreşleri de iyi olabilir diye düşünüyorum..gidip bakıcam bu ara..
siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
öptüm hepinizi canlar..