Ceren bugun babam geldi onu geciriyordum balkondan bakiyordum bir baktim Fatih benim askili pijama ustumu almis camdan atti(iyiki agaca asili kalmadi :))) hemen sepeti saldim babam sepete atti :\ sonra arkadasla tel.de konusuyordum bizimki biseye sinirlenmis aldi kahve fincanimi yere atti sapi kirildi gormezden geldim 2dk.gecmedi bu sefer tabagini atti ikiye kirildi :)) tabiiii ben sinir kupu konusuyorum dinlemiyor gprmezden geliyorum hi hiii hii yapip sinirleniyor offfffff
tisortunu duzeltirim bizdun diye aglar,su doldurmadina yardim ederim ben yapicaktim der aglar(
aaaaa birde gecen gun komsuma gittim eve gelirken hadi gorusuruz de dedim
Fatih
goruduruz "seni kopek seni" dedi(cok uzun zamandir demiyordu kizicam diye kendini tutamadi herhalde :)))
bakma gulucuk yaptigima nasil utandim,sinirlendim uzuldum anlatamam iyiyi kotuyu ogrensin diye onca ugras saniyede yerle bir oldu hepsi kadin kotu dusunmez insallah :\
adam oldu bücürükler. Rüzgarda aynı sadece yemek konusunda değil tabi ki, her konuda ama yemek konusu benim için en önemlisi olduğu için orada kopuyoruz:)) yoksa her şeye hayır, istemiyorum, yapmıycam, seni sevmiyorum bile diyor bazen bana:) Olsun ben seni her zaman çok seviyorum diyorum. Sonra ben de seni seviyorum diyor:)) Yemekte inatlaşmasa da diğerleri başımın üstünde olur:)) Büyük konuşmiim yine de.
Aslıcım kitap vs. her şeyi araştırdım netten bir çok teknik, yöntem araştırdım denedim sonuç yok, denedim derken bazılarını denemiyorum açıkçası, hepsi bana uymuyor mesela o her öğün önüne aynı yemeği koyun, yemezse iki gün aç gezsin yine de vermeyin vs. diyen tekniği denemedim, çok acımasızca geldi bana. onun dışında oyun ve ödül en çok işime yarayanlar o da önerilmiyor pek ama aç gezmesi hele de kilo verirken hiç içime sinmez.
Cerencim mesrafları artmaya başladı tabi işin içine okul vs. girince bakalım ben de araştırıyorum özel istiyorum, devlete güvenmiyorum nedense ama bir yere kadar karşılayabilirim şu durumda. Bakalım zaman neler gösterecek.
Ceren soylediklerine katiliyorum,bir yerde okumustum bu konu uzerine diyorki;mesela gezmeden geldiniz paltosunu yere atti,paltonu yere atma demek yerine paltonu yerine koyarmisin gibi olumlu cumleler kurun diyordu
valla yasadiklarimi esprili dille anlatiyorum bitaz gulelim diye :)) olaylar vukuu bulurken ayn neseyle karsilayamiyorum :)))
ESIN HOSGELDIN
iyidir senden?
bir yandan yemek yapiyorumbir yandan burda saga sola laf yetistiriyorum :))) tabiiiii bir yandan datihe laf yetistiriyorum kasla goz arasinda cicegimi kirdi motoruna yol vermemus diye :)) cicegim mutfakta yerde duruyordu :)))))) cok sicaaaaaak cok
sizde durumlar nasil? oglusunla iyi anlasiyormusub :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?