ah özlemcim sağol canım..ilk müdahalede suyla temizledim,baticon sürdüm.sonra da eczacı teramisin demiş antibiyotikli olanından..dün kabuk bağlamaya başladı bile.. çok şükür derin bir kesik yok..şimdi de hametan bepanthen karışımına geçtim..iz kalmaz umarımm..havuzu zaten sevmem,bahanesi olur sokmam kuzumu da..deniz acıtır mı diye korkuyorum sadece...bakalım..Kubra canim gecmis olsun. Aman nasil acimsitir o simdi dogum yapmis gibi olmussundur. Simdi daha iyisindir umarim. İsi neden biraktin? Gerci Ecrin icin uzuluyordun son zamanlarda. Hakkinda hayirlisi olsun.
Cerennn paşamiz yaralandi demek. İki dakikada insanin basina neler geliyor. Neye ugradiini sasiriyorsunNeyse ki ciddi bir sey yokmus. Agrisi da yoksa yaalar bir sure sonra gecer. Ama krem bise kullan ki iz kalmasin. Tatilde de birsey olmaz herhalde. Havuzdan bir sure uzak tut ama. Cok gecmis olsun. Op pasayi yerime.
offff pasam ya kiyamazlar sana Ceren cok cok gecmis olsun( siz tatile gidene kadar bence iyiledmeye baslar deniz gunes problem olmaz,ahhh bu sipalar hep yuregimizi hoplatiyorlar Allah beterinden korusun
simdiden iyi tatiller......
Kubra sanada cok cok gecmis olsun insllah biran once iyilesirsin ayy cok canin yanmistir(insallah birdaha olmaz
isi birakmasaydin keske kadroya alinmayi bekliyordun,tamda sozlesmelilerkadroya alinacakken uzuldum,ama vardir herseyde bir hayir kizinda sende uzuluyordunuz ikiniz icinde iyi oldu :))
hayirli ramazanlar kizlar, oruc tutamiyorum gerci, kizlar isimibiraktim dun itibari ile, dikislerimi acip yeniden diktiler pzt gunu simdi iyiyim sizlerde ihmal etmeyin. normal dogum yapmisdim o zaman dikis atilirken doktor hatasi yuzunden yanlis yapilmis ysnlis soyle yanlis 2. dikisimle 3. dikis arasinda bosluk varmis kendiliginden kaynamis tatilden dondukden sonra dikisler bir sisdi uxerine otursmiuorum canli canli temizlediler icini faln acayip canim yandi doktor tedavi baslatmisdi sonuc goste
Kubra yaaaa sen ne guzel normal dogum yapmissin bir ara dogumunu anlatsana :/ cok seviyorum dogum hikayesi okumayi ozellikle normal dogum hikayelerini okumayi ... ben okadar cooook istiyordumki normal dogum yapmayi anlatanam hep hayal ediyordum oglum dogacak ve ben o ani gorecegim ilk aglayisini duyacagim,gercekten okadar cok istiyordumki o mucizevi ani canli canli yasamayi hissetmeyi ama maalesef olmadi( 49+4e kadar bekledik sonra 9saat suni sanci verdiler ama yok olmadi kalp atislari bozulunca ameliyata aldilar ( ameliyata gidisimde ilgincti :))
9saatlik sanci sonunda odaya 2kisi geldi(asistanmi hadta bakicimi dikkat etmedim)karsi yataktaki kiza;bebegin kalp atislari bozuldu hemen ameliyat olman lazim dediler.bende icimden yaziiiik kizin suyuda geliyordu sancisida vardi ne guzel normal dogum yapacakti dedim)))
sonra hemen doktor ve biri daha geldi ameliyata asli......girecek dedi(buna yakin seyler soyledi hersey dakikalar icinde oldu hatirlayamiyorum herseyi)
ardinda esim geldi beni hemen orada ameliyata hazirladilar kiyafetlerimi esime verdiler( tabiii ben agliyorum bir yandanda ben nornal dogum yapacaktim diyorum :/ hatta hasta bakici hem kosarak beni goturuyor hemde durumun acil,problem olmasa burda para versen ameliyata almazlar seni diyor :))hemen masaya aliyorlar..... aglayarak kapadigim gozlerimi aglayarak actim ben hicbir anini gormeen oglum dogmustu sonra esimin kucaginda geldi pasam artik 3kisi olmustuk :)))
kizlar sizde anlatin hikayelerinizi lutfeeeen
Iyı geceler ekimcikler
1saat önce acilden geldik( Fatih beşiğinde oynarken daha doğrusu kudururken yüzünü vurdu ( iftardan sonra biraz kudurduk oğlumda sonra ben biraz spor yapayım dedim fatihinde uyardım zıplama dikkat et diye daha yere uzandım küüüt diye bir ses ve ardından biram sessizlik hemen Fatih e baktım ağlamaya başladı nereni vurdun dedim gösterdi bir baktım gözünün hemen yanı şişiyor ve morarmış ( nasıl giyindim nasıl gittik bilmiyorum film çektiler şükürler olsun birşeyine yokmuş
Ceren senin gibi kendi çocuğumun başına gelince elim ayağım titredi Fatih korkmasın diye sesimi çıkartmadım ama çooook korktum
Kizlar belki saçma gelecek ama bugün iftara yakın sokakta bir dilenci geziyordu Allah rızası için....diye bağırıyordu bende eşime bunlarda Allah'ın adını kullanıyorlar sadaka vetmiyoruz bizide günaha sokuyorlar dedim.bu yüzden mi yaşadık acaba bu kazayı? Genelde sadaka veririm ama bunların yaptığına sinir oluyorum ramazanı fırsat bilip insanların inançlarını kullanıyorlar sokakta o kadar çok varki insanı zorla konuşturuyorlar...
Bu arada MELL HEDİ nerdesiniz?
Emel de hamileymiş başka topiğe yazmış gördüm :)))
Özleeeeem hadi kııııızzzz 2.yi bekliyoz :))senden
geldim arkadaşım geldim.yaz tatili çocuklarla evde çok zor okul zamanı rahat oluyo gene.son zamanlarda sürekli doktorlardayım karnım neredeyse susmadan gurulduyo.endoskopi dediler korktum yaptıramadım.geçmişi daha okuyamadım hasta kim varsa geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?