2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

HAYIRLI RAMAZANLAR
Gunaydin ekimcikler herkesler yine nerelerde???
Kizlar kubradan haberi olan varmi? ameliyat olmusmu? bilen varsa yazsin

hayirli ramazanlar kizlar, oruc tutamiyorum gerci, kizlar isimibiraktim dun itibari ile, dikislerimi acip yeniden diktiler pzt gunu simdi iyiyim sizlerde ihmal etmeyin. normal dogum yapmisdim o zaman dikis atilirken doktor hatasi yuzunden yanlis yapilmis ysnlis soyle yanlis 2. dikisimle 3. dikis arasinda bosluk varmis kendiliginden kaynamis tatilden dondukden sonra dikisler bir sisdi uxerine otursmiuorum canli canli temizlediler icini faln acayip canim yandi doktor tedavi baslatmisdi sonuc gostermedi sislikdevam ediyodu yani sira aciyodu doktor eski halinedonersen 2. dogumda duzeltiriz dedi 2. daha cooook erkn oldugu icin mecburoldum. dogumdan sonradoktorum kontrole gel dedigi halde gitmedim ihmal ettim simdi acisini fazlasiyla yasiyorum, tatilegitmeseydim belki sorun olmuyckti belki olacakti bilinmiyor doktorundaanlamadigi neden 3 sene sonra patlak vermesi cok zormus yariameliyatli gibi oldum

kübra geçmiş olsun,3 sene sonra yaşadıklarına bak ,üzüldüm..
işi neden bıraktın,sonunda eşinin istediği oldu yani:)

kızlar bne çok üzgünüm bugün,dün akşam oğlum bisikletten düştü ve yüzü çok fena yaralandı
nasıl oldu anlamadım resmen kaza bizi çağırdı. akşam beni karşılamaya bahçeye indiler.bisiklet de var,küçük 3 teker bişi.neyse yukaır çıkarken almayalım bisikleti dedi Ata peki dedim. evde 15 dk sonra yazık yalnız kaldı inip alalım dedi. ona da peki dedim.demez olaydım..
yanımda bisiklet üstünde duruyo,azıcık yokuş toplam 6-7 metre zaten..bi anda ayağıyla yerden kuvvet alıp hzıla gitti,karşısında duvar var,nasıl koştuğumu anlatamam.önüne attım kendimi yoksa duvara çarpıcak o hızla..(o kısa mesafede nasıl hızlandı anlamadım zaten,bi de ellerini bırakmış sıpa)önüne atlayınca mı oldu,dengesini mi kaybetti hatırlamıyorum,yerde takla attı resmen..ben hemen koluna bacağına bakıyorum,kırıldı sandım..yüzüne bakmıyorum daha,bi baktım kanlar akıyo yüzünden..Allahım nasıl korktum anltamam..
evde hemen sildim yıkadım vs..alnından çeneye kadar betona sürtmüş..dudak şiş,göz şiş,yanak mor..görseniz öyle fena ki..çok şükür derin değil izler..görüntü kötü ama çok şükür ciddi bişi yok.
ben soğukkanlıyımdır ama kendi çocuğum olunca elim ayağım boşaldı bi anda..
temizledim krem sürdüm falan,yatarken de dolven verdim. gece iyiydi şükür..
hala o şoku atlatamadım..tabii babamız da gelince nasıl olur dikkat etmezsin vs..onunla da dalaştık....

bir de cts tatile çıkıcaz,denizd falan giremez sanırım,ne yapsak bilemedim. güneş deniz falan iyi mi gelir tam tersi mi acaba??ne dersiniz kızlar hadi toplaşın

Kubra canim gecmis olsun. Aman nasil acimsitir o simdi dogum yapmis gibi olmussundur. Simdi daha iyisindir umarim. İsi neden biraktin? Gerci Ecrin icin uzuluyordun son zamanlarda. Hakkinda hayirlisi olsun.
Cerennn paşamiz yaralandi demek. İki dakikada insanin basina neler geliyor. Neye ugradiini sasiriyorsun Neyse ki ciddi bir sey yokmus. Agrisi da yoksa yaalar bir sure sonra gecer. Ama krem bise kullan ki iz kalmasin. Tatilde de birsey olmaz herhalde. Havuzdan bir sure uzak tut ama. Cok gecmis olsun. Op pasayi yerime.

offff pasam ya kiyamazlar sana Ceren cok cok gecmis olsun ( siz tatile gidene kadar bence iyiledmeye baslar deniz gunes problem olmaz,ahhh bu sipalar hep yuregimizi hoplatiyorlar Allah beterinden korusun
simdiden iyi tatiller......
Kubra sanada cok cok gecmis olsun insllah biran once iyilesirsin ayy cok canin yanmistir (insallah birdaha olmaz
isi birakmasaydin keske kadroya alinmayi bekliyordun,tamda sozlesmelilerkadroya alinacakken uzuldum,ama vardir herseyde bir hayir kizinda sende uzuluyordunuz ikiniz icinde iyi oldu :))

ah özlemcim sağol canım..ilk müdahalede suyla temizledim,baticon sürdüm.sonra da eczacı teramisin demiş antibiyotikli olanından..dün kabuk bağlamaya başladı bile.. çok şükür derin bir kesik yok..şimdi de hametan bepanthen karışımına geçtim..iz kalmaz umarımm..havuzu zaten sevmem,bahanesi olur sokmam kuzumu da..deniz acıtır mı diye korkuyorum sadece...bakalım..

ah canım bir de görsen dün bi baktım aynanın karşısına geçmiş yüzünü inceliyo. gözlerim doldu. görüntü kötü ama çok şükür göründüğü kadar kötü değil yaraları..geçicek annecim dedim..eskisi gibi olacak yü<ün dedim. burnum acıyo dedi. tam burnun altında dudak üstünde sürtmüş..bi de orası ıslak falan olunca sulanmış da..ona bakıyodum diyo
neyse Allah beterinden korudu oğlumu..
yarın yolcuyum inşallah,ekimcikleri çok öpüyorum..bu arada mel den haber var mı,yok en zamandır sanırım??

Iyı geceler ekimcikler
1saat önce acilden geldik ( Fatih beşiğinde oynarken daha doğrusu kudururken yüzünü vurdu ( iftardan sonra biraz kudurduk oğlumda sonra ben biraz spor yapayım dedim fatihinde uyardım zıplama dikkat et diye daha yere uzandım küüüt diye bir ses ve ardından biram sessizlik hemen Fatih e baktım ağlamaya başladı nereni vurdun dedim gösterdi bir baktım gözünün hemen yanı şişiyor ve morarmış ( nasıl giyindim nasıl gittik bilmiyorum film çektiler şükürler olsun birşeyine yokmuş
Ceren senin gibi kendi çocuğumun başına gelince elim ayağım titredi Fatih korkmasın diye sesimi çıkartmadım ama çooook korktum

Kizlar belki saçma gelecek ama bugün iftara yakın sokakta bir dilenci geziyordu Allah rızası için....diye bağırıyordu bende eşime bunlarda Allah'ın adını kullanıyorlar sadaka vetmiyoruz bizide günaha sokuyorlar dedim.bu yüzden mi yaşadık acaba bu kazayı? Genelde sadaka veririm ama bunların yaptığına sinir oluyorum ramazanı fırsat bilip insanların inançlarını kullanıyorlar sokakta o kadar çok varki insanı zorla konuşturuyorlar...
Bu arada MELL HEDİ nerdesiniz?
Emel de hamileymiş başka topiğe yazmış gördüm :)))
Özleeeeem hadi kııııızzzz 2.yi bekliyoz :))senden

Oyyy ekimciklere nazar degdi he. Once Ata simdi de Fatih Gecmis olsun Aslicim biran once duzelir insallah. Sipalari zaptetmek zor oluyor tabi. Allah beterinden korusun. Valla dinle ilgili pek buyuk konusmamaya calisirim. Allah korusun ters teper :) Hele de Ramazanda. Sus otur sen de :))) Demek Emel de hamilee. Masallah vlla bende tik yok daha. Saldik cayira. Bir dahaki msjmda hayirli haberlerle gelirim insallah.
Canim acayip deniz cekiyor ama bu yaz sanirim olmayacak Herkes tatilden donsun istiyorum

selam kızlar...
çok özlemişim sizi..geçmişe biraz baktım da biraz sıkıntılı zamanlar olmuş..artık nefes almaya zorlanacak hale gelmeye başladım.çok şişti karnım.nasıl geçecek iki ay bilmiyorum.ayaklarım şişti.çok uzun yürüyemiyorum.gitttiğim kursları da mecburen bıraktım.bugünden itibaren full evdeyim.doruk paşamda oyun grubuna başladı teyzeleri.ilk gün biraz zorlandı ama şimdi çok mutlu.gelmek istemiyor eve.daha iki hafta oldu ama inanın faydasını görmeye başladık bile.kesinlikle tavsiye ederim kızlar.gerçekten sosyalleşiyor çocuk.o hırçın halleri de bariz azaldı. daha erken başlatmadığıma pişman oldum. oyun grubunda 5 farklı grup var. her grupta dönüşümlü vakit geçiriyorlar.çiftçi grubu,astronot grubu,dans grubu,güzel sanatlar grubu ve spor grubu..
genelde tüm gün uyku modundayım ama fırsat buldukça giricem arayı çok uzatmadan..hepinizi kocaman öptük..

bu arada isim ile ilgili aklımda bir şey var ama kesin değil.fikirlerinizi bekliyorum :)
kızım için : brianna bade
oğlum için de : Dylan dora
Dylan dedemin ismi onu vermek istedim annemin de hoşuna gider diye. brianna da vefat eden teyzemin ismi.. iki isimden aslında hoşlanmam ama ne bileyim içimden de bunlar geldi.

selam ekim anneleri nasılsınız uzun zaman oldu görüşmeyeli
bu arada hamileyim çok yeni daha
mert eren bayağı hareketli zorluyor beni ama eşim sağolsun çok yardım ediyor
memlekete gittik burnumdan geldi desem yeridir
gittiğimiz 2 gün minik plstik bişey yuttu apartopar hastaneye gittik batın filmi çektiler çok şükür önemli değildi çıkmasını beklediik 2 gün aradan bir iki gün geçti ateşi çıktı bu sefer 39 dereceye kadar çıktı ateşi düşer gibi oldu ama dr götürdük yine boğaz enfeksiyonu dedi.geleceğimiz gün de merdivenden düştü kaşını üstü yarıldı 4 diki atıldı çok yorucuydu çokkkk

Melll canım Allah yardımcın olsun. Ama az kaldı iki ay dediğin çabuk geçer. sonra gelsin tatlı koşuşturma =) Doruk'u gruba yazdırman da iyi olmuş. kardeşleri gelince birden kalabalık olacak şimdiden alışmış olur yavru. ben de istiyorum bakalım eylül gelsin haftada iki üç gün göndereceğim inşallah. İsimler de çok güzel Bade özellikle çok hoşuma gitti. Arada gel de haberler ver. öpüyoruz sizi.

Emelllll demek hamilesinn. Ne güzelll hayırlı olsun canım. Daha çok yeni anladiğım kadarıyla. Mert Eren de yaramazlar kadrosunda demek. Kaşla göz arasında nasıl beceriyorlar anlamıyorum. Allah kormuş valla, çok geçmiş olsun. Birden terk ettin topiği güzel haberle döndün =) Tekrar hayırlı olsun.

Bizde yeni haberler yok. Evim o kadar sıcak ki. Oturduğum yerden terliyorum. Güneş evin içine doğuyor batana kadar bizle =( Hemen her gün duş alıyoruz. Ayşe de nerde kışlık kıyafet var onu getiriyor. Bunu giymek istiyorum diyerek. Zor ikna ediyorum. Ağustos'ta Trabzon yolcusuyuz. Dönünce de denize atacağım kendimi. Bunaldıkkkk. İki üç gündür de misafirim var iftara. Sıcakta mahvoldukk. Neyse çok yazdım Görüşürüz....

haklısın valla terk etmedim ama az uğrayıp yazmadan çıkıyordum
hem de nasıl yaramaz çok şükürü ucuz atlattık valla
gelirim artıkın canım malum tatil zamanı

geldim arkadaşım geldim.yaz tatili çocuklarla evde çok zor okul zamanı rahat oluyo gene.son zamanlarda sürekli doktorlardayım karnım neredeyse susmadan gurulduyo.endoskopi dediler korktum yaptıramadım.geçmişi daha okuyamadım hasta kim varsa geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun,ambleminde sürekli ses geliyordu midesinden endoskopi yaptırdı mikrobik gastrit çıktı.sende ihmal etme biran önce yaptır korkulacak birşey yok zaten narkoz veriyorlar hiç birşey hissetmiyorsun,annem rapor olmasa endoskopi olduğuma inanmadım dedi :))

Ceren, Kubra, Esin, Melll nerdesiniz yahuu. Ses verin. Asli da olmasa hepten oksuz kalacak topigimiz. Ceren tatilden donmedin mii Kubraa senden de son haberleri bekliyoruzz. Ramazanda vakit gecmiyor kizlar. Ayse'yle birbirimizi yiyoruz. Disari cikmak istiyor surekli ama orucluyken cikamiyorum. Aksamlari bi iki tur attiriyoruz iste. Cumartesi Trabzon'a goidiyoruz. Orda rahat ederim bari. Gorusmek uzeree. Bu arada iki aya kadar hamile kalamazsam asilama yapacak doktorum :)) Hemen hamile kalirim diye dusunuyordum. Hicbir sey planlandigi gibi olmuyormus kizlar. Dua edin bana :)

kızlar selam herkese,
döndüm tatilden ve çalışıyorum şu an tatilimiz güzeldi,bu sefer uzun gittik tabii...benim paşa önce alışamadı öğlen uyumadı falan derken,deniz kum güneş,gezdik eğlendik. tabii dinlenemeedik ama olsun,stresten uzak ,oğluşumla beraber olmak çok güzeldi..
yazlık bu sene son inşallah,seneye otele gitmek istiyorum,tamam rahatlıkları var ama,yemek yap,bulaşığı çamaşırı temizliği yordu beni çok..

aslıcım çok geçmiş olsun,neyse ki önemli birşeyi yok Allah korumuş..anlık işte ne yapacakları belli olmuyo sıpacıkların..canım bir de ben dilenciye vermiyoruz diye olduğunu sanmam,şöyle düşün verilmiş sadakanız varmış tam tersine...çevremizde o kadar çok ihtiyaç sahibi var ki,hele ki çocuklar ben onları sevindiriyorum sokakta dilenciye para vermektense..geçen sene bi kadın çocuğunu almış yolda dileniyo,hemen bana yapıştı,evladınının başının gözünün sadakası diye;ben de dedim ki genç kadınsın gele sana iş vvericem çalış..ben evladım için çalışıyorum sen de çalış..kadın nasıl kaçtı anlatamam sana,arkasına bakmadan..neyse yine de Allah bilir tabii..

özlemcim iyi yolculuklar sana da..trabzonun çok merak ediyorum,harika bi yermiş,iyi tatilller size..

melcimmm,oyyy kuzular seni yoruyo demek daha doğmadan..inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım..bu arada Doruk oyun gurubuna gidiyo demişsin ya,dil olayını nasıl çözdünz? ingilizce konuşmaya başladı mı doruk paşa?
brianna bade ve Dylan dora isimlerini çok beğendim.benim de 2 ismim var:) ceren yeliz..

esincim sen neler yaptın,döndün mü eve,hala annende misin?
kübra işi de bıraktın evdesin,neden yazmıyosun bize?*

öpüyorum kızlar hepinizi kucaklayarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…