- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
esincim işi bırakma sebebim değil sebeplerim vardı, mesai saatlerım son 1 ayda uzadı işlerim yoğun olduSelam kızlar,
uzun zamandır giremiyordum, biraz tatil yaptım, biraz kafamı dinledim. Şimdi hala annemdeyim yazlıkta, bir süre daha buradayız.
Geçmişi okudum tek tek
Emelcim çok tebrik ederim hamileymişsin, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Ne mutlu size... Ayşecim darısı sizin başınıza, umarım en kısa zamanda senden de alırız haberleri.
Kübra canım işi bırakmışsın, hayırlısı olsun sebebini yazmamışsın gerçi ama önemli olan senin ne istediğin, nasıl mutlu olduğun. Umarım istediğin şekilde olmuştur. Kızınla doyun biraz birbirinize, tadını çıkarın:)
Cerencim tatilinizin güzel geçmesine sevindim, siz de ana oğul bol bol hasret giderdiniz ne güzel.
Mel, bebişlerinizle sağlıklı haberlerine aldığıma çok sevindim. Doruk'un da alışması, sosyalleşmesi süper olmuş oyun grubuyla. Ne güzel şeyler yapıyorlar dili de öğreniyor. Ne mutlu size. Maşallah...
Biz de iyiyiz Rüzgar bol bol deniz, güneş keyfi ananeyle dedeyle, babası gelip gidiyor arada. Bir sorun yok. Sadece iki haftadır bir öksürük olayımız çıktı. Biliyorsunuz bütün kışı iyi geçirdik derken, yazın ortasında öksürük. Başka bir şey de yok diye götürmedim doktora. Hırıltılı öksürük ama sürekli değil. Burası çok açık ve esintili bir yer içeri dışarı terli terli ondan mı? Ananesi koltukları halıları temizlerken yanındaydı ondan mı? Ne zaman geçer, nasıl geçer bilmiyorum. Öksürürken acıyan yerin var mı diyorum yok diyor. Zencefil yaptım ama bu sefer yaramadı. Doktora götüreceğim herhalde.
Ben artık daha sık uğrarım.
Hepinizi öpüyorum...
Aslııı Allah razı olsun valla bu sene doğru düzgün deniz görmedikk =) O oyunu ben de oynuyorum 267lerdeyim.
Emelll maşallah 11 hafta oldu demek. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Planlı bir hamilelik miydi? Mert Eren'de iğne kullandım falan demiştin yanlış hatırlamıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?