2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm ekimcikler ceren cim hoşgeldin nereye gittiniz tatile.asli geçmiş olsun kaza geliyorum demez malesef 2.5 haftadır ben bakıyorum kızıma başımıza gelmeyen kalmadı bacaklar mos mor banyodan çıkar düşer çene mor top oynarız ayağını vurar tırnak kanar ve en kötüsü kızında ki kedi aşkı bitti geçen gün kolunu patisiyle tırmala di onun yüzünden 2 tane kuduz aşısı yapıldı 3. Cuma günü annenler isyan ediyolar kızıma bakamıyorum diye hepsi gözümün önünde oluyo bide allah başka dert vermesin kızlar nedense izindeym bı sabah alarm çalıp ise gidecekmişim gıbı hissediyorum özlem iyi yolculuklar trabzon benım 2. memleketim Üni. Orada okumusdum mel nasılsın geçmişi okuyamadım yine yoldayız eşimin memlekete gidiyoruz hepinize iyi bayramlar tüm ekimcikleri öpüyorum

Selam kızlar,

uzun zamandır giremiyordum, biraz tatil yaptım, biraz kafamı dinledim. Şimdi hala annemdeyim yazlıkta, bir süre daha buradayız.

Geçmişi okudum tek tek
Emelcim çok tebrik ederim hamileymişsin, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Ne mutlu size... Ayşecim darısı sizin başınıza, umarım en kısa zamanda senden de alırız haberleri.

Kübra canım işi bırakmışsın, hayırlısı olsun sebebini yazmamışsın gerçi ama önemli olan senin ne istediğin, nasıl mutlu olduğun. Umarım istediğin şekilde olmuştur. Kızınla doyun biraz birbirinize, tadını çıkarın:)

Cerencim tatilinizin güzel geçmesine sevindim, siz de ana oğul bol bol hasret giderdiniz ne güzel.

Mel, bebişlerinizle sağlıklı haberlerine aldığıma çok sevindim. Doruk'un da alışması, sosyalleşmesi süper olmuş oyun grubuyla. Ne güzel şeyler yapıyorlar dili de öğreniyor. Ne mutlu size. Maşallah...

Biz de iyiyiz Rüzgar bol bol deniz, güneş keyfi ananeyle dedeyle, babası gelip gidiyor arada. Bir sorun yok. Sadece iki haftadır bir öksürük olayımız çıktı. Biliyorsunuz bütün kışı iyi geçirdik derken, yazın ortasında öksürük. Başka bir şey de yok diye götürmedim doktora. Hırıltılı öksürük ama sürekli değil. Burası çok açık ve esintili bir yer içeri dışarı terli terli ondan mı? Ananesi koltukları halıları temizlerken yanındaydı ondan mı? Ne zaman geçer, nasıl geçer bilmiyorum. Öksürürken acıyan yerin var mı diyorum yok diyor. Zencefil yaptım ama bu sefer yaramadı. Doktora götüreceğim herhalde.
Ben artık daha sık uğrarım.

Hepinizi öpüyorum...

gorduklerim gercekmi yoksa zihnimin bana oynadigi bir oyun mu? :))
butun uyeler tek sayfada inanamiyorum kizlar...yahu nerelerdesiniz koskoca ramazan geldi gecti dogru duzgun kandillesemedik bile ( sizlere uzun uzun hayatimdaki monotonlugu anlatmak isterdim :))ama iftara yakin su saatler pilim bitiyor. Heee bu arada tatile gidenler ufaktan ufaktan kiskaniyorum sizi ona gore,hepiniz kazsiz belasiz gidip donun insallah
tatile deniz olan yere gidenler iki kulacta benim icin atarmisiniz rica etsem :)))

selam ekim anneleriiii
valla ne desen,z haklısınız bu aralar memleket tatil cenaze derken bayağıdır gelemiyorum bakıp çıkıyorum bulantılarım da var yazacak takatım olmuyoor kusura bakmayın
tatillerde böyle olur tatil bitince toplaşırız yine
ah bu kuzucuklar yok muuuuu ömür törpüsü mert eren de sürekli düşer ve yaralanır sakar şakir koydum adını o derece ayaklar mosmor kaş dikişli ayaklar yara bere içinde böyle böyle büyüyecekler rabbim beterinden korusun

esincim işi bırakma sebebim değil sebeplerim vardı, mesai saatlerım son 1 ayda uzadı işlerim yoğun oldu
kızımdan da o kadar ayrı kalmayı kabullenemedım bi kaç kredilerde bitmişdi son arabada kredımız var
onuda göze aldım ve cıktım 1 ay olmadı daha bi kaç yıl çalışmayı düşünmüyorum

neden kimsecikler yazmıyo ekimcikler nerelerdesınız

gunaydin ekimcikler
geliyorum gidiyorum kimse yok bende yazmiyorum kendi kendimemi konusucam diyip :))
biz simdi didim de ilik sularin tadini cikariyoruz

gunaydiiiiiiiin
kizlar nerelerdesiniz? neler yapiyorsunuz? Esin hanim Esin hanim son mesajinizin son cumlesi "artik daha sk ugrarim"di yanilmiyorsam.......
son zamanlarda CANDY CRUSH(adi buydu galiba) oyununa taktim hedefim son seviyeyi de tamamlamak :)))

buraya eklemeye calistim olmadi sizlere son zamanlarda son ses dinledigim 2sarkiyi armagan ediyorum :)) bol bol dinledikce beni hatirlayim :)))))
*Hande yener ya ya ya
*Kenan dogulu kiz sana hayran olsuar
oglumla ikimizin sarkisi bunlar :)))
kizlar hadi gelin artik sizlerle sohbeti ozledim

Ozlem senin icinde bol bol kulac attim :)))))

günaydın ekim anneleriiiii bugün dr gideceğiz bebeğimi göreceğiaz heyecanlıyım umarım iyidir sağlıklıdır

Aslııı Allah razı olsun valla bu sene doğru düzgün deniz görmedikk =) O oyunu ben de oynuyorum 267lerdeyim.
Emelll maşallah 11 hafta oldu demek. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Planlı bir hamilelik miydi? Mert Eren'de iğne kullandım falan demiştin yanlış hatırlamıyorsam.

planlıydı aslında planladık deneyelim derken vazgeçtik bir süre daha bekleyelim derken miniğim gelmişşş
mert eren de de iğne kullandım canım doğru hatırluyorsun

Merhaba ekim anneleri,
Nasılsınız? Ben de uzun zamandır giremiyordum artık 2014 şubat annelerine uye oldum oraya daha sık giriyorum.
2. Bebegımız yolda 4 aylık oldu sayılır cinsiyeti bilmiyoruz henuz. Hiç farketmez benim için saglıklı olsun da
Allah tum ısteyenlere nasip etsin inşallah ikinci bebegi
Kendinize iyi bakın.

oohhhh oohhhh masallah masallah hergun yeni guzel haberler okuyorun Allah hepinize yavrularinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah darisi tum isteyenlerin basina

kizlar sukurler olsun artik evimizdeyiz :))
biz kari koca 5.guden sora skliyoruz son gun resmen piskopata bagladik,bide Canan Tan in HASRET romanini okudum orada resmen tuz biber oldu :)) icinde cocuk olan her hikaye beni cok etkiler
simde cehennem e basladim ama bitirebilirmiyim bilmiyorum cok sevmek bu tarz kitaplari eger sararsa okurum olmadi filmi cekilsin diye beklerim :)))

Ozleeem oha falan oldum tatil boyunca 147.seviyeye takildim kaldim neyseki cikacagimiz gun gectim simdi 149la ugrasiyorum.bide ben varya ilk zamanlar saf saf bekliyordum canlarim dolsun diye :))esimin arkadasi tarihi ileri almaktan bahsedice benim koseli dustu artik beklemiyorum :))))

Esin,Ceren,Gulsah nerelerdesinuz yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…