2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben chicco lite way kullandim hatta ara ara hala kullaniyorum cok kullanisli yeni dogan icin uygun sifir yatiyor,kislik tulumu var coook guzel agirligi 6.5kilo galiba nette bir arastir derim

kizlar gunaydin
bugun oglumda bende doktora gidiyoruz
benim 7yildir falan gogusumde bezeler vardi 6ayda bir usg cektiriyordum ama 2aydir sag gogsumde kocaman bir sislik oldu bugun usg cektirdim doktor birde rontgen isdeti bu ayin 20sinde cektircem offfffff

oglumda c.tesi 2defa pipim :))aciyor dedi ustunde durmadim pazar gunude diyince bir bakiyim dedim,bi baktim sismis kizarmis birde iltihap geliyor ( hemen doktora goturdum idrar testi yapti enfeksiyon yuksek cikinca birde idrar kulturu istedi muhakkak cocuk uroloji veya cerraha goster dedi
bugun sonuclar cikacak sonucla birlikte cocuk cerrahina gidicem bakalim ne diycek (((
Ceren sanki Fatih okula baslamis gibi mutlu oldum :))ben bu sene gondermiycem artik sizin kuzalarin okul maceralariyla yetinirim :))

Mell nekadar az kaldi yavrularini kucagina almaya Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yavrularinda sende saglikli bir sekilde gelin buraya :)) simdiden gecmis olsun

Asliii cok gecmis olsun canim. İnsallah onemli birsey degildir. Fatih'e de gecmis olsun. Kiyamam nasil aciyodur simdi. Cerrah falan demis doktor, bayagi ilerlemis galiba. Ne kadar sakinilsa da bir yerden bir seyler cikiyor. Allah korusun kuzulari. Biran once iyilesir insallah.

aslıcım geçmiş olsun sünnetli miydi kuzun değilse iyileşince yaptır derim dr bir görüş de

yok canım geç kalmış sayılmazsın,kontenjanları varsa alırlar.valla özel kreşler cidden pahalı,bir de bakıcı parası var tabii bizde,bunların üstüne o da katılınca ciddi öpara yapıyo.o parayı 3 sene biriktirsem,oğlumun ilkokuladaki özel okul parası çıkar valla..:)
yarım gün oyun oynasın diye o kadar paraya gerek yok bence.bir de kreşin masrafı da bitmiyo ki sadece bunlarla. veliler gecesi,yılbaşı partisi,haftasonu bilmemne etkinliği vs..ama bunlar bi yana ,devlet okulu içime sinmese mecbur vericektim özele ama ,çok içime sindi.bugün hiç sınıfına girmedim,2 saat bensiz kaldı sınıfında

aslıcım çok çok geçmiş olsun canım..sonuçlarınız çıkar çıkmaz haberdar et bizi,merak ettim.
fatih sünnet olmuştu hatırladığım kadarıyla değil mi?
canım sen neden okulu düşünmedin Fatih için,sana da iyi gelirdi.kışın tüm gün onun peşinde nasıl koşacaksın:)bi daha düşün derim ben,yarım gün gider gelir..

puset için de ben pierre cardin kullandım,hem fiyat olarak iyi hem de kullanışlı.4 tekerlekli,yönü dönebilen almıştım..

hepinizi öpüyorum canlar...

İyi geceler annişler
Dün oğlumun testi iyi çıktı,doktor tekrarlarsa sünnet dedi :))
Benim film 20sinde çekilecek ögüne kadar reglimde biter göğüslerim rahatlamış olur,doktor bazen böyle olur biranda çıkar ve biranda kaybolur demişti rahatlamıştım ama usg den sonra röntgen istemesi canımı sıktı :/ göğüsümdeki bezeleri ilk fark ettiğimde Dr mammografi istediğindede çok kötü hissetmiştim daha 21yaşımda mammografi istediklerine göre kesin bisey var demiştim :/ şimdi yine hafiften korkuyorum :))ama neyseki bu sefer sadece film istediler :))
Hepinize tekrardan iyi geceler

aslıcım demek Fatih henüz sünnet olmadı,bence bi an önce yaptırın ,sağlık açısından da iyi olur.hem tekrarlamaz iltihap falan.biz 10 aylıktı yaptırdığımızda,aklı ermeden çıkardık aradan:)

canım gönlünü ferah tutu,iyi çıkar inşallah sonuçların.bende de vardı,koltukaltıma yakın yerde,aynen dediğin gibi,bazen kaybolup bazen çıkıyor.bir de sol tarafımdan süt kanallarım tıkanıp ilthaplandığı için ameliyat olmuştum. ameliyat yerimde beze gibi bişi oldu.ultrason çektirdim,doktor temiz dedi,stres etkili olur bu durumlarda dedi.
sen de sıkıntılandıysan bu ara belki ondan belirmiştir yine..

öpüyorum sizi,geçmiş olsun tekrar..

gunaydin (
pazar gunu acile gitmistikya doktor antibiyotik vermisti 2.gunu oglum kustu bende ilaca bagladim yan etsidir diye ogun bugundur oglum ishal ve kusuyor ( serum verildi kan testleri kaka testi falan yapildi rotavirusu kapmis ( doktor pazar gunu acile geldigimizde hastanede kapmis dedi (rotavirus asisini olmamisti, doktor 1yasina kadar korursan bidaha buyuk bir salgin olmadikca bisey olmaz demisti)
tam5gundur midesine lokma girmiyor bir kasik yediriyim diyorum bin takla atarak hepsini cikariyor zaten mide bos iyice halsizdi,dun artik iyice kotuydu bir damla su bile icmedi hep yatti gittik serum verdiler
motilium ve zinco verdiler insallah kusmasi biraz hafiflerde midesine 2lokma gider
az once kalkti aciktim dedi mutluluktan aglayabilirim :))) bir iki kasik yedi birazda su icti insallah cikartmaz (( fatih ilk defa bukadar zayifladi goren ne oldu diyor (doktor 3-4gun daha kusar dedi kati biseyler yemezse serum vericekler yine tetikte bekliyorum
gorusuruz kizlar optum

geçmiş olsun canım yaaaa çocuklar hasta olunca anne baba 2 kat 3 kat hasta oluyor
mert eren bebekti sanırım 2 aylık mı neydi kakası sarı limon sarısıydı rotavirüsü dediler bol bol emzir demişlerdi ki biz de aşı yapmadık
kısa sürede toparlar inşallah

aslıcım çok geçmiş olsun canım..inşallah kısa zamanda atlatırsınız.merak etme toparlanır kilosu da..yazık kuzum ne yapsın,çıkardıkça insanın yemesi de gelmez.1 haftaya iştahı da gelir merak etme sen..
biz yaptırmıştık rota virüs aşısını 2 doz.çok sıkıntılı bir hastalık,bebekken tehlikeli de ne yazık ki.. Fatih kocaman oldu artık,atlatır 1-2 güne canım benim..
öpüyorum ikinizi de..

bu arada oğluşum ,geçenhafta alıştırma turundan sonra,bu hafta tam başladı.sabah 8 de gittik okula. annem kaldı bugün.bize siz gidin sınıfta büyüklerin durması yasak diyo 9 gibi kahvaltı yaptı okulda.maşallah yemiş güzelce.çok şükür alıştı gibi..

Kişiye Özel Parti Organizasyonu
Doğum Günü - Bebek Geliyor Partisi - Diş Buğdayı Partisi - Nişan - Kına - Düğün - Bekarlığa Veda Partileri
doğum yapan arkadaşlara özel bez pastalar... grubuma beklerim arkadaşlar...
özel mesajdan sayfa linkimi verebilirim isteyenler lütfen özelden ulaşın

Son düzenleme:
Aslii canim tekrar gecmis olsun. Merak etme o serum mucixe gibi birsey hemen toparliyor. Ayse de haziranda gecirmisti. Ustelik biz asi da yaptirmistik. Sıkma canini hemen eski istahi yerine gelir.

Bu arada bizim okul isi askiya alindi biraz daha buyusun istedik. Esim sicak bakmiyordu zaten. Calisiyor olsaydim mutlaka verirdik. Neyse artik ilerki zamanlarda duruma bakacagiz.
Ani bi kararla cumartesi Antalya'ya geldik. Tatil yapiyoruz Ayse'nin keyfi de yerinde. Denizden cok korkardi simdi cikmak istemiyor. Cok yazdim yinee
Opuyoruz sizi...

kizlaaaaaaaar gunaydin :)))))
yuzum guldu bir haftanin sonunda sukurler olsun oglum daha iyi pazar aksami kendine gelmeye basladi dogru duzgun kati yemesede en azindan su iciyor :)))
her gorenin aaaaaaaa patates vermiyormusun kusmasina nane limon iyi gelir demelerinden fenalik gelmisti son zamanlar :)))sorun vermemem degil her verdigimi daha yerken cikarmasi puffffffff bayilcaktim tanidiklar neysede haklilar yardimci olmak istiyorlar da hastanenin acilindekileri bidaha gormek istemiyorum :)))))
ozleeeeem ooooooohhh yarasin valla ordek suya dal cik :))))oglumla bunu oynamistik denizde
Ceren neguzel hemen alismis pasa insallah hep boyle devam eder

2008annesi hos geldin tecrubelerini paylasmani bekliyoruz

MELL canım benim bir aksilik olmadıysa yavrularını dün kucağına almış olmalısın inşallah yavruların ve sen iyisinizdir teyzeleri bir an önce üç yavrununda fotolarını bekliyor:)) ayyy ne güzel heyecan vardır sizin evde şimdi :))Allah yavrularınızı size sizi yavrularınıza bağışlasın inşallah

Ceren Ata paşa neler yapıyor merak ettim gece gece :)) okul nasıl gidiyor? Neler yapıyor paşa?biranda büyümüştür paşa canım yaaaaa maşallah O'na çok çabuk alıştı okuluna

Gunaydin kizlar. Nasilsiniz, yavrular iyidir insallah. Biz donduk cok sukur. Tatilin uc gunden fazlasi sıkıyormus valla. Evimizi ozledik. Simdi camasir faslina gececegim :/
Mell simdiye ikizlerini almissindir kucagina. Ohh mis gibi kokuyorlardir simdi. Esin ve Kubra hic ses vermiyorsunuz. Asli Ceren Emel Gulsah herkesi opuyoruz. Tatil bitti donun geri topige hadi :)

Bu arada ben de sonunda becerdim ve HAMiLEYİM :) İdrar testim pozitif suan iki gun gecti gunum. Doktora pazartesi gidecegim. Bakalim hayirlisi insallah :)

Ceren Ata paşa neler yapıyor merak ettim gece gece :)) okul nasıl gidiyor? Neler yapıyor paşa?biranda büyümüştür paşa canım yaaaaa maşallah O'na çok çabuk alıştı okuluna

aslıcım sağol canım ,alıştı çok şükür severek gidiyor okula.foto koyacaktım yapamadım hala,çok yoğunum bu ara..
bıcır bıcır konuşup geziyo işte,anlatıyo okulunu..kahvaltı da yapıyolar okulda,maşallah hemen farketti yemesi,kendi yiyo artık karışmıyorum hiç..:)ama dün gece ateşlendi biraz burnu akıyo hapşuruyo..eee işte okulun da kötü yanı bu,tüm salgınlardan nasibini alıyor..bugün evde çok şükür daha iyi..
fatih nasıl oldu,toparlandı mı biraz?

Bu arada ben de sonunda becerdim ve HAMiLEYİM :) İdrar testim pozitif suan iki gun gecti gunum. Doktora pazartesi gidecegim. Bakalim hayirlisi insallah :)

ilahi özlem bu arada diye verilecek haber mi bu
harika çok sevindim:119::124::124:hayırlı olsun canım.bizi de haberdar et bakalım pazartesi günü bebek nasılmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…