kizlar gunaydin
bugun oglumda bende doktora gidiyoruz
benim 7yildir falan gogusumde bezeler vardi 6ayda bir usg cektiriyordum ama 2aydir sag gogsumde kocaman bir sislik oldubugun usg cektirdim doktor birde rontgen isdeti bu ayin 20sinde cektircem offfffff
oglumda c.tesi 2defa pipim :))aciyor dedi ustunde durmadim pazar gunude diyince bir bakiyim dedim,bi baktim sismis kizarmis birde iltihap geliyor( hemen doktora goturdum idrar testi yapti enfeksiyon yuksek cikinca birde idrar kulturu istedi muhakkak cocuk uroloji veya cerraha goster dedi
bugun sonuclar cikacak sonucla birlikte cocuk cerrahina gidicem bakalim ne diycek(((
Ceren sanki Fatih okula baslamis gibi mutlu oldum :))ben bu sene gondermiycem artik sizin kuzalarin okul maceralariyla yetinirim :))
Mell nekadar az kaldi yavrularini kucagina almaya Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yavrularinda sende saglikli bir sekilde gelin buraya :)) simdiden gecmis olsun
Valla cahilligime denk geldi. Devlette oldugunu bilmiyordum. Yarin bir gidip bakayim insallah gec kalmamisimdir. Bizim buralar pek bi pahali kizlar. Orta sinif fazla yok genelde zengin abiler ablalar. E dolayisiyla ozellere ragbet daha cok oluyor. Bugun iki yerle konustum. Birisi cok aklima yatti bayagi ilgili ve kapsamli ancak 800 + servis dediler. Cok geldi bana. Daha uc yasinda simdiden bu kadar masraf olursa yanariz valla. Ustelik haftada uc gun icin bu fiyat. Digeri de 400 dedi ama oyun disinda pek aktivite yok onda da. Bir iki yere de bakip ptesiye kadar halletmis olacagim insallah.
İyi geceler annişler
Dün oğlumun testi iyi çıktı,doktor tekrarlarsa sünnet dedi :))
Benim film 20sinde çekilecek ögüne kadar reglimde biter göğüslerim rahatlamış olur,doktor bazen böyle olur biranda çıkar ve biranda kaybolur demişti rahatlamıştım ama usg den sonra röntgen istemesi canımı sıktı :/ göğüsümdeki bezeleri ilk fark ettiğimde Dr mammografi istediğindede çok kötü hissetmiştim daha 21yaşımda mammografi istediklerine göre kesin bisey var demiştim :/ şimdi yine hafiften korkuyorum :))ama neyseki bu sefer sadece film istediler :))
Hepinize tekrardan iyi geceler
gunaydin(
pazar gunu acile gitmistikya doktor antibiyotik vermisti 2.gunu oglum kustu bende ilaca bagladim yan etsidir diye ogun bugundur oglum ishal ve kusuyor( serum verildi kan testleri kaka testi falan yapildi rotavirusu kapmis ( doktor pazar gunu acile geldigimizde hastanede kapmis dedi (rotavirus asisini olmamisti, doktor 1yasina kadar korursan bidaha buyuk bir salgin olmadikca bisey olmaz demisti)
tam5gundur midesine lokma girmiyor bir kasik yediriyim diyorum bin takla atarak hepsini cikariyor zaten mide bos iyice halsizdi,dun artik iyice kotuydu bir damla su bile icmedi hep yatti gittik serum verdiler
motilium ve zinco verdiler insallah kusmasi biraz hafiflerde midesine 2lokma gider
az once kalkti aciktim dedi mutluluktan aglayabilirim :))) bir iki kasik yedi birazda su icti insallah cikartmaz(( fatih ilk defa bukadar zayifladi goren ne oldu diyor (doktor 3-4gun daha kusar dedi kati biseyler yemezse serum vericekler yine tetikte bekliyorum
gorusuruz kizlar optum
Ceren Ata paşa neler yapıyor merak ettim gece gece :)) okul nasıl gidiyor? Neler yapıyor paşa?biranda büyümüştür paşa canım yaaaaa maşallah O'na çok çabuk alıştı okuluna
Bu arada ben de sonunda becerdim ve HAMiLEYİM :) İdrar testim pozitif suan iki gun gecti gunum. Doktora pazartesi gidecegim. Bakalim hayirlisi insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?