Bu arada ben de sonunda becerdim ve HAMiLEYİM :) İdrar testim pozitif suan iki gun gecti gunum. Doktora pazartesi gidecegim. Bakalim hayirlisi insallah :)
ay ne güzel haber hayırlısıyla kucağına all inşallahBu arada ben de sonunda becerdim ve HAMiLEYİM :) İdrar testim pozitif suan iki gun gecti gunum. Doktora pazartesi gidecegim. Bakalim hayirlisi insallah :)
kızlar biz geldik.....3 çocuk annesi olarak :))))
nasılsınız bakalım..haberler bende ama. lohusayım ya :))) 16 eylül e gün vermişti dr. benim ikizler dayanamadı 12 sinde sancıyla dr. a gittim ve iki saat sonra da aldım kucağıma miniklerimi. şükür gayet iyiyiz. boyları da kiloları da yerinde. hatta dün göbişleri de düştü. o kadar çok benziyorlarki birbirlerine. cinsiyet farklı olsa karışacak yani:))) doruk paşama göre daha uslular. maşallah diyeyim. tuhaf bir şey ama. hala olayın farkında değilim gibi.. o kadar minicikler ki doruk da böyleymiydi falan diye düşünüyorum.. oysa doruk paşama göre kilolaları da boyları da fazla doğdular. sıkılmaya vaktim olmuyor. bir haftadır sürekli emzir uyut alt al modundayım. kafam karışıyor bazen acaba hangisininin altını almıştım falan diye. annem olmasa kesin karıştırıcam hangi emdi hangisi emmedi diye. ikiz olduğundan mıdır bilmiyorum ama sütüm maşallah çok iyi.. ayyy anlatılcak çok şey var ama vaktim yok kızlar.. sizi meraklandırmadan haber vereyim dedim.
özlem çok ama çok sevindim..sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. ceren ata nın okulu da hayırlı olsun , salgın hastalık alışana kadar biraz canınızı sıkar ama ata paşam atlatır.. hepinizi ve ekimcikleri kocaman öptük..
Kizlarrr yazik ama topigimizee. Yazacak birsey bulamiyorsak bile bir selam verip cikalim:)
Herkes iyidir insallah. Okullu kuzular tam alistilar mi? Mell ikizlerin fotografini istiyorum :)
Bizi sorarsaniz iyiyiz. Ayse surekli konusma halinde. Cisini kendi yapmaya calisiyor. Gunde bes alti kere ust degisiyoruz. Bu arada hala gece bezliyorum hanimi. Birkac gundur yapiyor. Sabah ezaninda korkarak uyaniyor, ezan sesi fazla geliyor biraz. Su icip yatinca cis yapiyor :/ Ne yapsam bilemedim. Onun disinda keyfimiz yerinde. Opuyoruz sizi.
AAAAAAAAAAAAAAA Kızlaaar, süper haberlerinizi almak çok sevindirdi beni
bebeişler, hamişlikler... Maşallah hepinize...
Özlem nihayet yaaa çok sevindim inan, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
Meeeel, çok tatlılaaardır şimdi, süt kuzuların, 3 çocuklu bir anne oldun süper yaaa, maşallah size de çok mutlu oldum. Aklım sizdeydi...
Cerencim paşa okula başladı demek, ne güzel büyüdüler ya... Rüzgar da başlayacak. Tabi ben iş bulursam.
Arkadaşlar, benim durumlar biraz zorlaştı. İş bulamadım henüz. Acil görüşmeler için balıkesireden Antalya'ya geldim, Rüzgar'ı annemde bırakmak zorunda kaldım, ben getirirm sen ayarla bi işlerini dedi annem. Öylesi uygun göründü bana da ama şmdi çok üzgünüm, burnumda tütüyor, ağlıyorum sürekli. Annem de gelelim biz o zaman dedi... geliyorlar 2 güne...
işler planlarıma uymadı, zor zamanlar yaşıyorum şimdi. Ama iyi olacağım, çabalıyorum, o yüzden de giremedim buraya... Ama düzelicek her şey oğlum için çok güçlü olacağım...
Hepinizi seviyorum...
aslıcım dün gece aklıma geldin ne yaptı acaba dedim umarım iyi çıkmıiştır sonucu dedimemel selam :))
ben aslinda hep buradayim ama okuyup cikiyorum ne yala soyliyim biseyler yazicak havada degilim 15gun once falan gogusumdeki sislikten bahsetmistim ya iste hala onunla ugrasiyorum bir kac doktora gittim usg den sonra hepsi biyopsi istedi en son gittigim doktor vakif gureba da oda kesin tani icin biyopsi istedi dun biyopsi yaptirdim canim cok acidi( ama en son usg sonucum icime su serpti gorunen kitlenin "Granulomatoz mastit" e benzedigi yaziyordu icim biraz rahatladi bu mastit meme kanserini taklit ediyormus ancak biyopsi ile kesin tani koyuyorlarmis,bende ilk baslarda belirtileri fark edince biraz(cok fazla) korktum ama simdi biraz daha rahatim son rapordan once butun tadim kacmisti geceleri uyku tutmuyordu kafamin icinde butun hayatim yon degistirmisti ki son rapor icime su serpti
Emel varya selam verdin borclu ciktin valla kafani sisirdim aksam aksam
ah esin çocuklar etkileniyor daha küçük kabullenecek normalleşecek herşey biraz zamana ihtiyacı varrrselam kızlar...
topiğimi çok ıssız di m:)
Aslıcım çok sevindim sonucun öyle çıkmasına... geçmiş olsun tatlım.
Rüzgar'da boşanma etkileri görülmeye başladı artık... İsyanlarda. babasıyla günde 2 kere sabah akşam ve istedikleri saatler boyunca görüşe de ayrılırken burada kal, bizimle kal gitme baba... diye ağlamaya başladı((( sonra babası gidince de bana kızıyor "küstüm ben sana oynamıycam diyor ((((( tabi kısa bir an için sonra unutuyor ama korkmaya başladım yine de... güelce anlatıyorum babanın evi ayrı artık, o orada daha mutlu daha rahat ben de seninle burada ama orası da senin evin iki tane evin var senin ne güzel. baban da ben de seni çok seviyoruz... vs. vs...
İnşallah onu çok etkilemez. etkilememesi için elimizden geleni yapıyoruz ama işte boşanma sonuçta. Neyse umarım atlatırız sorunsuz...
Sizler nasılsınız?
Esin hosgeldin
benim sonucum daha cikmadi sadece en son usg de mastit le uyumlu gibi bisey yaziyordu ama kanseri taklit ettiginden biyopsi yapildi dort kasimda cikacak sonucu ben kotu birsey olmadigina neredeyse eminim :)) ama icimide bir kurt kemirmiyor degil( herseyin hayirlisi
Yavrum ruzgar yaaa kendince nasil tepki veriyor pasa bi sekilde alisacak insan nelere alismiyor ki Allah baska sorunlar vermesin sonucta annesinide babasinida istedigi zaman goruyor bu duzenede alisacak
kendinize cooook iyi bakin saglicakla kalin Ruzgar pasamida op benim icin gidisindan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?