2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Bu arada ben de sonunda becerdim ve HAMiLEYİM :) İdrar testim pozitif suan iki gun gecti gunum. Doktora pazartesi gidecegim. Bakalim hayirlisi insallah :)

Tebrik ederim ben de :) hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Benim de 5 aylık olmak üzere 2. Oğlumuz geliyor kısmetse
2. Hamilelik zormuş ama ilki zaten yoruyor bir yandan oturmaya bile fırsatım olmuyor daha ağırlaşınca ne yapacağız bakalım

Ceren valla saskinliktan unutmusum. Sagol guzel dileklerin icin:) Ata'ya da masallah istikrarli cocuk devam ediyor demek. Okulun en jotu yani hastalik ve bit zaten. İnsallah ilerlemeden atlatirsiniz.
Celinesel tesekkur ederim. Ben daha tam hamile moduna giremedim valla. Sen masallah bes ayi bitirmissin. Allah kolaylik versin :) insallah saglikla kucagimiza aliriz.
Ayse simdiden abla oldu. Kardesime kasikla cirba yedircwm deyip duruyor. Bogmazsa iyidir :)

slmm kızlarr
hepinizi çok özledim
neler okudum ben öyle cerencim ata başladımı okula yerim onu ben maşallah ona mızmızlık yaptımı hiç
hayırlı olsun çok iyi olmuş bizde kasımın 2. haftası bale derslerine başlıyoruz evde bir iki deneme yaptırıyorum şimdiden

mel demek doğdu bebişlerin çok sevindim canım gözün aydın tatlım bir an önce foto istiyorum

özlemm hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin çok sevindim tebrik ederim..

aslı çok geçmiş olsun ben yaptırmışdım o aşısını doktorumuz önemli demiş di Allah a şükür böyle bişeyle karşılaşmadık

inş. atladığım bişey yoktur :)

esin sen nasılsın,,

kızlar bende 2 ay oldu evdeyim sıkılmaya başladım ing. kursuna yazıldım haftada 4 gün onun dışında evdeyim
gerçi yaz boyu çok gezdim evde değildim pek,, bu kışı atlatalım yaza çalışmayı düşünüyorum
evdeyken tadını çıkarayım diyorum işden ayrılmam en çok kızıma yaradı onun dışında yaptıgım hiç bişey yok

kızlar biz geldik.....3 çocuk annesi olarak :))))

nasılsınız bakalım..haberler bende ama. lohusayım ya :))) 16 eylül e gün vermişti dr. benim ikizler dayanamadı 12 sinde sancıyla dr. a gittim ve iki saat sonra da aldım kucağıma miniklerimi. şükür gayet iyiyiz. boyları da kiloları da yerinde. hatta dün göbişleri de düştü. o kadar çok benziyorlarki birbirlerine. cinsiyet farklı olsa karışacak yani:))) doruk paşama göre daha uslular. maşallah diyeyim. tuhaf bir şey ama. hala olayın farkında değilim gibi.. o kadar minicikler ki doruk da böyleymiydi falan diye düşünüyorum.. oysa doruk paşama göre kilolaları da boyları da fazla doğdular. sıkılmaya vaktim olmuyor. bir haftadır sürekli emzir uyut alt al modundayım. kafam karışıyor bazen acaba hangisininin altını almıştım falan diye. annem olmasa kesin karıştırıcam hangi emdi hangisi emmedi diye. ikiz olduğundan mıdır bilmiyorum ama sütüm maşallah çok iyi.. ayyy anlatılcak çok şey var ama vaktim yok kızlar.. sizi meraklandırmadan haber vereyim dedim.
özlem çok ama çok sevindim..sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. ceren ata nın okulu da hayırlı olsun , salgın hastalık alışana kadar biraz canınızı sıkar ama ata paşam atlatır.. hepinizi ve ekimcikleri kocaman öptük..

Bu arada ben de sonunda becerdim ve HAMiLEYİM :) İdrar testim pozitif suan iki gun gecti gunum. Doktora pazartesi gidecegim. Bakalim hayirlisi insallah :)
ay ne güzel haber hayırlısıyla kucağına all inşallah
ikinci hamilelikler daha zor geçiyor diyimmmmm

maşallah sizeeeee sağlıkla aldın kucağına çok şükür doruk birden iki kardeşi oldu nasıl abilik yapıyor mu
kolay değil 2 tane var altını değitirmek emzirmek zor kolay gelsin darısı sağlıkla kucağımıza almaya inşallahhhh

Tesekkurler kizlarr. İsteyen herkese nasip olsun insallah.
Kubraa baleye gidecwk Ecrin hanim demek. Masallah ben de cok istedim ama babamiz karsi baleye. Piyanoya gidecek insallah.

Melll canim gecmis ve hayirli olsun. Miss kokulular karisiyor demek :) Bir arkadasim ikizlerin ne zaman emdigini karistirmamak icin bilezik almisti. Doruk nasil karsiladi? Hayatindan memnun mu? Kucuk abiyi de minikleri de op yerimize.
Ben de dr gittim bugun gebelik var dedi doktor. Hcg 138 cikti daha cok kucuk sipam :) Pazartesi tekrarlayacagiz insallah yukselir. Optuk sizi.

mel yavruların doğdu demek hayırlı olsun canım.özlem çok ama çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ceren oğluşun okula gidiyo demek ne çabuk büyüdüler.doğum günleri neredeyse geliyor gene.

Mell canim benim Allah saglikli,hayirli uzun omurler versin yavrulariniza insallah.
Ozlem sizinde gozunuz aydin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Kizlarrr yazik ama topigimizee. Yazacak birsey bulamiyorsak bile bir selam verip cikalim:)
Herkes iyidir insallah. Okullu kuzular tam alistilar mi? Mell ikizlerin fotografini istiyorum :)
Bizi sorarsaniz iyiyiz. Ayse surekli konusma halinde. Cisini kendi yapmaya calisiyor. Gunde bes alti kere ust degisiyoruz. Bu arada hala gece bezliyorum hanimi. Birkac gundur yapiyor. Sabah ezaninda korkarak uyaniyor, ezan sesi fazla geliyor biraz. Su icip yatinca cis yapiyor :/ Ne yapsam bilemedim. Onun disinda keyfimiz yerinde. Opuyoruz sizi.

canım aynı det biz de de var su içince yatmadan çişini yaptırsam da gece yapıyor ben bezlemiyorum ama
o kiıyafet yok mu oyyyyyy sürekli çamaşır makinesi çalışıyorrrr sayesinde
ee artık doğum günleri yaklaşıyor ney yapacağız bakaılımm

Valla aklima bir care gelmiyor. Anca gece kaldirip tuvalete goturmwk ise yarayabilir. Ona da cok useniyorum. Uyurken kucagima da alamam artik masallah 15 kilo kaldir indir canim cikiyor. Esim de sabahin korunde kalkiyor onun uykusunu bolmek de istemem.
Dogumgunleri gelmeden halletsek iyi olurdu :) D.gunlerinde ozel birseyler yapacak misiniz? Biz yine teyze anneanne dayi arasinda bir pasta kesecegiz galiba. Ertesi gun Trabzon'a yola cikacagiz isim cok olur. Bir de parti falan ugrasmayalim dedik.

AAAAAAAAAAAAAAA Kızlaaar, süper haberlerinizi almak çok sevindirdi beni

bebeişler, hamişlikler... Maşallah hepinize...

Özlem nihayet yaaa çok sevindim inan, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.

Meeeel, çok tatlılaaardır şimdi, süt kuzuların, 3 çocuklu bir anne oldun süper yaaa, maşallah size de çok mutlu oldum. Aklım sizdeydi...

Cerencim paşa okula başladı demek, ne güzel büyüdüler ya... Rüzgar da başlayacak. Tabi ben iş bulursam.

Arkadaşlar, benim durumlar biraz zorlaştı. İş bulamadım henüz. Acil görüşmeler için balıkesireden Antalya'ya geldim, Rüzgar'ı annemde bırakmak zorunda kaldım, ben getirirm sen ayarla bi işlerini dedi annem. Öylesi uygun göründü bana da ama şmdi çok üzgünüm, burnumda tütüyor, ağlıyorum sürekli. Annem de gelelim biz o zaman dedi... geliyorlar 2 güne...

işler planlarıma uymadı, zor zamanlar yaşıyorum şimdi. Ama iyi olacağım, çabalıyorum, o yüzden de giremedim buraya... Ama düzelicek her şey oğlum için çok güçlü olacağım...

Hepinizi seviyorum...

Esiiiin hosgeldin ; )) gozlerimiz yollarda kaldi arkadasim iyice sessizlesti buralari zaten (
insalkah en kisa zamanda gonlune gore bir is bulursun hersey istedigin gibi olur sen zaten guclu bir kadinsin herseyin ustesinden gelirsin Allah herseyi gonlune gore versin insallah
artik daha cok ugra tamammi oyle artik daha sk ugrarim deyip ayda bir gelme tamammi?????

Sagol canim benim.
Sıkma canini eminim cok yakinda icine sinen bir is bulursun. Ruzgar'in da yaninda olur. Hersey yoluna girer. Sen ki cocugum guzel bir ortamda yetissin deyip Antalya'ya yerlesmis insansin. Birkac sene sonra geriye baktiginda bugunleri nasil atlattigini hatirlayip kendinle ovuneceksin. Allah yardimcin olsun canim. Hersey gonlunce olsun insallah.

emel selam :))
ben aslinda hep buradayim ama okuyup cikiyorum ne yala soyliyim biseyler yazicak havada degilim 15gun once falan gogusumdeki sislikten bahsetmistim ya iste hala onunla ugrasiyorum bir kac doktora gittim usg den sonra hepsi biyopsi istedi en son gittigim doktor vakif gureba da oda kesin tani icin biyopsi istedi dun biyopsi yaptirdim canim cok acidi ( ama en son usg sonucum icime su serpti gorunen kitlenin "Granulomatoz mastit" e benzedigi yaziyordu icim biraz rahatladi bu mastit meme kanserini taklit ediyormus ancak biyopsi ile kesin tani koyuyorlarmis,bende ilk baslarda belirtileri fark edince biraz(cok fazla) korktum ama simdi biraz daha rahatim son rapordan once butun tadim kacmisti geceleri uyku tutmuyordu kafamin icinde butun hayatim yon degistirmisti ki son rapor icime su serpti

Emel varya selam verdin borclu ciktin valla kafani sisirdim aksam aksam

selam kızlar...

topiğimi çok ıssız di m:)

Aslıcım çok sevindim sonucun öyle çıkmasına... geçmiş olsun tatlım.

Rüzgar'da boşanma etkileri görülmeye başladı artık... İsyanlarda. babasıyla günde 2 kere sabah akşam ve istedikleri saatler boyunca görüşe de ayrılırken burada kal, bizimle kal gitme baba... diye ağlamaya başladı((( sonra babası gidince de bana kızıyor "küstüm ben sana oynamıycam diyor((((( tabi kısa bir an için sonra unutuyor ama korkmaya başladım yine de... güelce anlatıyorum babanın evi ayrı artık, o orada daha mutlu daha rahat ben de seninle burada ama orası da senin evin iki tane evin var senin ne güzel. baban da ben de seni çok seviyoruz... vs. vs...
İnşallah onu çok etkilemez. etkilememesi için elimizden geleni yapıyoruz ama işte boşanma sonuçta. Neyse umarım atlatırız sorunsuz...
Sizler nasılsınız?

Esin hosgeldin
benim sonucum daha cikmadi sadece en son usg de mastit le uyumlu gibi bisey yaziyordu ama kanseri taklit ettiginden biyopsi yapildi dort kasimda cikacak sonucu ben kotu birsey olmadigina neredeyse eminim :)) ama icimide bir kurt kemirmiyor degil ( herseyin hayirlisi
Yavrum ruzgar yaaa kendince nasil tepki veriyor pasa bi sekilde alisacak insan nelere alismiyor ki Allah baska sorunlar vermesin sonucta annesinide babasinida istedigi zaman goruyor bu duzenede alisacak
kendinize cooook iyi bakin saglicakla kalin Ruzgar pasamida op benim icin gidisindan )

aslıcım dün gece aklıma geldin ne yaptı acaba dedim umarım iyi çıkmıiştır sonucu dedim
inşallah bişey çıkmayacak canımm gönlünü ferah tut dua et canmm
ah esin çocuklar etkileniyor daha küçük kabullenecek normalleşecek herşey biraz zamana ihtiyacı varrr

herşey yoluna gidürecek canım güzelhaberlerini bekliyoruz

kızlarrrr selamlar..
aslıcım çok geçmiş olsun canım. gönlünü ferak tut. umarım sonuçların güzel çıkar..
emel , özlem nasıl gidiyor bakalım hamilelik.. günlerinizin tadını çıkarım.. ben bir kez daha fazlasıyla anladım , asıl iş doğduktan sonra başlıyor.. ama inanın pişman değilim.. bir iki sene sonra bu kadar telaşeyi gürültüyü kafam kaldırmazdı heralde..
esinn.. çok merak etmiştim seni.. buralarda gördüğüme sevindim.. rüzgar için endişelenme.. kolay değil.. o da bir geçiş süreci yaşayacak.. arada böyle tepkiler vermesi de normal.. ama zaman herşeyin çaresi işte. hayırlısı buymuş demekki..
kızlar bana gelince stres tavan durumunda. tek çocuk zor ama ikiz zorluk çarpı beş on falan. bir de doruk.. annem olmasa kesin bunalıma girerdim.. öyle tuhaf ki tam birini uyutuyorum..diğeri sanki uyuduğunu anlamışta uyandırmak ister gibi birden başlıyor bağırmaya.. enteresan olan ayrı odalarda da uyumuyorlar.yan yana yatacaklar illa.. aynı anda uyurlarsa o zaman uyuyorlar..anlıcanın birini ben birini annem uyutuyoruz. zavallaım o da perişan oldu.. tabi doruk da kıskançlık belirtileri fena halde başladı.. tam emziriyorum.. anne bırak top oynayalım. dün bana diyorki bunlar çok bağırıyor başım ağrıdı.. polise verelim bunları diyor..sabah ayağımın birinde doruk oturuyor ve ben aynı anda emzirmeye çalışıyorum.. anlatacak o kadar çok şey var ki..ama geçecek (inşallah) :)))) bu arada doruk ile ilgili bir sorun başladı. bu telaşede ne yapacağımı bilmiyorum..bana bir akıl verin.. bir haftadır tutuk konuşmaya başladı.. kekeliyor arada.. yani ben su içicem dicek ya mesela.. 5-6 kere ben diyor sonra cümle tamamlanıyor.. ne yapacağımı şaşırdım.. eşimde iki gündür yok.. on gün daha yok.. iş için şehir dışına gitti.. ayyy ne çok yazdım.. birikmişim valla. içimi boşalttım.. kafanızı şişirdim ama rahatladım biraz.. hepinizi çok çok öptüm.. bana kolaylıklar dileyin.. gerçekten ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…