kızlarrrr selamlar..
aslıcım çok geçmiş olsun canım. gönlünü ferak tut. umarım sonuçların güzel çıkar..
emel , özlem nasıl gidiyor bakalım hamilelik.. günlerinizin tadını çıkarım.. ben bir kez daha fazlasıyla anladım , asıl iş doğduktan sonra başlıyor.. ama inanın pişman değilim.. bir iki sene sonra bu kadar telaşeyi gürültüyü kafam kaldırmazdı heralde..
esinn.. çok merak etmiştim seni.. buralarda gördüğüme sevindim.. rüzgar için endişelenme.. kolay değil.. o da bir geçiş süreci yaşayacak.. arada böyle tepkiler vermesi de normal.. ama zaman herşeyin çaresi işte. hayırlısı buymuş demekki..
kızlar bana gelince stres tavan durumunda. tek çocuk zor ama ikiz zorluk çarpı beş on falan. bir de doruk.. annem olmasa kesin bunalıma girerdim.. öyle tuhaf ki tam birini uyutuyorum..diğeri sanki uyuduğunu anlamışta uyandırmak ister gibi birden başlıyor bağırmaya.. enteresan olan ayrı odalarda da uyumuyorlar.yan yana yatacaklar illa.. aynı anda uyurlarsa o zaman uyuyorlar..anlıcanın birini ben birini annem uyutuyoruz. zavallaım o da perişan oldu.. tabi doruk da kıskançlık belirtileri fena halde başladı.. tam emziriyorum.. anne bırak top oynayalım. dün bana diyorki bunlar çok bağırıyor başım ağrıdı.. polise verelim bunları diyor..sabah ayağımın birinde doruk oturuyor ve ben aynı anda emzirmeye çalışıyorum.. anlatacak o kadar çok şey var ki..ama geçecek (inşallah) :)))) bu arada doruk ile ilgili bir sorun başladı. bu telaşede ne yapacağımı bilmiyorum..bana bir akıl verin.. bir haftadır tutuk konuşmaya başladı.. kekeliyor arada.. yani ben su içicem dicek ya mesela.. 5-6 kere ben diyor sonra cümle tamamlanıyor.. ne yapacağımı şaşırdım.. eşimde iki gündür yok.. on gün daha yok.. iş için şehir dışına gitti.. ayyy ne çok yazdım.. birikmişim valla. içimi boşalttım.. kafanızı şişirdim ama rahatladım biraz.. hepinizi çok çok öptüm.. bana kolaylıklar dileyin.. gerçekten ihtiyacım var..
Mell hosgeldin
boncuklarin ucu cocuklara biride sana :)) masallah Allah nazarlardan korusun sizi
ikizleri bi sekilde uyutuyorsunuzda sen uyuyabiliyormusun? disari falan cikabiliyormusun? arada cikip oksijen alsan fena olmaz yoksa uc yavruyla coook zor olur surekli evde :))
minklerin ve Doruk abinin fotosunu eklersin bir ara dimi? oyle boyle 1aylik olacak ufakliklar masallah sizlere kendine ve yavrulara iyi bak...
Emel senin ikinci yavrunun cinsiyeti neydi?(Soylemismiydin bilmiyorum biraz utandim sorarken)
Dogum gunu gecmis ve gelecek olan tum ekim BEBEKlerinin yeni yaslari kutlu olsun....
Ekim annesi hosgeldin.....
merhaba ekim anneleri en ama en başından beri ekimciklere hamile old. günden beri okuyorum arada yani çok nadir yazmışlığım vardır ama siz beni tanımazsınız.ben sürekli okuduğum için hepnizi tanıyorum.çok faydalı buluyorum bu siteyi szileri özellikle oğlum hastayken giriyorum sizinkilerde de birşey varmı doktorlar neler söyledi vs vs.9 ekim oğlumun doğumgünüydü eymenimin.sizlerden birkaçı ikincilere hamile sanırım allah bebeğinize kavuştursun.ekim ayı benim için çok karmaşık bi ay ben hem ekim annesiyim, hemde ekim melek annesiyim.geçen sene 1 ekimde kızımı doğumda kaybettim.bu ekim beni mahvetti.hem ağlayıp hem sevinmeyi öğrendim.kızım için mahvoldum yıkıldım bağırdım ağladım. oğlumunda hafta sonu doğumgününü kutlucaz.oğluşumun ne suçu var dimi onunda mum üflemeye hediyeler kabul etmeye hakkı var.ama bi taraftan kızıma meleğime haksızlık etmiş hissediyorum kendimi of çok karmaşığım...kafanızı şişirdim ama kötüyüm yazarsam iyi gelir diye düşündüm.çünkü buraya girince benim oğlum var kanlı canlı paşam var onun burda yaşıt arkadaşları var diyorum mutlu oluyorum...am bi taraftanda suçlu hissediyorum...ah içimi döktüüüm................
merhaba ekim anneleri en ama en başından beri ekimciklere hamile old. günden beri okuyorum arada yani çok nadir yazmışlığım vardır ama siz beni tanımazsınız.ben sürekli okuduğum için hepnizi tanıyorum.çok faydalı buluyorum bu siteyi szileri özellikle oğlum hastayken giriyorum sizinkilerde de birşey varmı doktorlar neler söyledi vs vs.9 ekim oğlumun doğumgünüydü eymenimin.sizlerden birkaçı ikincilere hamile sanırım allah bebeğinize kavuştursun.ekim ayı benim için çok karmaşık bi ay ben hem ekim annesiyim, hemde ekim melek annesiyim.geçen sene 1 ekimde kızımı doğumda kaybettim.bu ekim beni mahvetti.hem ağlayıp hem sevinmeyi öğrendim.kızım için mahvoldum yıkıldım bağırdım ağladım. oğlumunda hafta sonu doğumgününü kutlucaz.oğluşumun ne suçu var dimi onunda mum üflemeye hediyeler kabul etmeye hakkı var.ama bi taraftan kızıma meleğime haksızlık etmiş hissediyorum kendimi of çok karmaşığım...kafanızı şişirdim ama kötüyüm yazarsam iyi gelir diye düşündüm.çünkü buraya girince benim oğlum var kanlı canlı paşam var onun burda yaşıt arkadaşları var diyorum mutlu oluyorum...am bi taraftanda suçlu hissediyorum...ah içimi döktüüüm................
çok saolun ya gerçekten çok içtensiniz...zaten çok samimisiniz diye buraya yazmaktan hep çekindim.çok sık giremesemde bişeyler yazıcam artık buraya.kendi kendime karar verdim artık 1 yıldır gözümden gitmeyen cansız bebeğimin yüzünü giyemediği kıyafetlerini doğamadığı o günü düşünmekten vazgeçtim.artık oğlumu kucağıma aldığım emzirdiğim doğurduğum o günü düşünücem...çünkü düşündükçe neden dedikçe çıldırıcam...neyse bu kadar yeter................
babası oğluma üzerinde cailou ailesi ve oğlumun fotosunun old. pasta siparişi vermiş.artık bu veletler herşeyden anlıyor ya babanesine halasına hediye siparişleri veriyor.inş güzel bi d.günü kutlucaz. sizin ekimcikleri d.günü geçti mi yakınlardamı siz neler yapmayı planlıyorsunuz....bu arada ben bursadan yazıyorum.bursalı yok sanırım aranızda hepinize iyi geceler...
selamlar.. doğum günü geçmiş tüm ekimciklerin canım yeğenlerimin doğum günlerini kutluyorum..
kübracım ecrine çok geçmiş olsun.. sonbahar geldi ya bizim hastalık telaşları başlar yine.. umarım daha iyidir. ne zamandır denk gelmiyordum sana..müstakbel gelinimi kocaman öptüm..
emel , özlem nasılsınız kızlar.. emel senin bir oğlun daha olacak öyle mi..çok sevindim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
aslıcım topiğimizin en şen annesi.. fatih nasıl, sen nasılsın..
ceren nerelerde bu arada.. onu göremedim son sayfalarda..kaçak mı oldu..
belelim,, hoş geldin aramıza.. takıl tabi bize. biz birbirini görmeyen ama varlığı bile birbirimize güç veren güzel dostluklar kurduk burda. heralde çocuğu büyümüş olupta aktif devam eden nadir topiclerdenizdir.. acını anlıyorum.. ben de doruk paşam dan önce bir kayıp yaşamıştım. o da kızdı.. bak oğlum 3 yaşına geldi.. üstüne bir de ikizlerim oldu.. ama acısı geçti mi..hayır.. ama alıştım, kabullendim..bütün sevgimi ilgimi gücümü çocuklarıma vermeye çalışıyorum.. unutmak mümkün değil .. ama acısını taze tutmak da olmaz. sonuçta senin de bir oğlun varmış bak.. Allah ım doğmuş yavrularımıza uzun ömür versin..
kızlar özlemişim buraya girmeyi..ama ikizler beni çok yoruyor.. doruk da tabi..kıskançlık krizlerimiz tavan durumda.. şimdiden böyleyse ilerisini hayal edemiyorum.. süt istiyor sürekli ama şişeden değil memeden istiyorum anneeee diye bağırıyor.. bir ara polise vericem bunları diyordu. şimdi de çöpe atalım gitsin..kafam şişti diyor. yalnız bırakmaya korkuyorum zaten.. ama geçen gün hoşuma gitti hatta duygulandım biraz da.. evde koşturmaca halindeydim yine. gitmiş Dylan ın yanına bak ben abinim, çok bağırma annemi yorma.bak ben uslu uslu boya yapıyorum Allah Allah yaaa.. diyor.. annem de arkasında çaktırmadan tetikte duruyor. ama abi moduna girdi anlıcanız.. neyse kafabızı şişirdim. rahatlıyorum buraya girince.. yazmak iyi geldi. yoksa uykusuzluk tavan durumda bende..
bir daha giremezsem doğumgünü gelecek tüm ekimciklerin doğumgünlerini şimdiden kutluyorum..hepinizi kocaman öptük..
selamlar.. doğum günü geçmiş tüm ekimciklerin canım yeğenlerimin doğum günlerini kutluyorum..
kübracım ecrine çok geçmiş olsun.. sonbahar geldi ya bizim hastalık telaşları başlar yine.. umarım daha iyidir. ne zamandır denk gelmiyordum sana..müstakbel gelinimi kocaman öptüm..
emel , özlem nasılsınız kızlar.. emel senin bir oğlun daha olacak öyle mi..çok sevindim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
aslıcım topiğimizin en şen annesi.. fatih nasıl, sen nasılsın..
ceren nerelerde bu arada.. onu göremedim son sayfalarda..kaçak mı oldu..
belelim,, hoş geldin aramıza.. takıl tabi bize. biz birbirini görmeyen ama varlığı bile birbirimize güç veren güzel dostluklar kurduk burda. heralde çocuğu büyümüş olupta aktif devam eden nadir topiclerdenizdir.. acını anlıyorum.. ben de doruk paşam dan önce bir kayıp yaşamıştım. o da kızdı.. bak oğlum 3 yaşına geldi.. üstüne bir de ikizlerim oldu.. ama acısı geçti mi..hayır.. ama alıştım, kabullendim..bütün sevgimi ilgimi gücümü çocuklarıma vermeye çalışıyorum.. unutmak mümkün değil .. ama acısını taze tutmak da olmaz. sonuçta senin de bir oğlun varmış bak.. Allah ım doğmuş yavrularımıza uzun ömür versin..
kızlar özlemişim buraya girmeyi..ama ikizler beni çok yoruyor.. doruk da tabi..kıskançlık krizlerimiz tavan durumda.. şimdiden böyleyse ilerisini hayal edemiyorum.. süt istiyor sürekli ama şişeden değil memeden istiyorum anneeee diye bağırıyor.. bir ara polise vericem bunları diyordu. şimdi de çöpe atalım gitsin..kafam şişti diyor. yalnız bırakmaya korkuyorum zaten.. ama geçen gün hoşuma gitti hatta duygulandım biraz da.. evde koşturmaca halindeydim yine. gitmiş Dylan ın yanına bak ben abinim, çok bağırma annemi yorma.bak ben uslu uslu boya yapıyorum Allah Allah yaaa.. diyor.. annem de arkasında çaktırmadan tetikte duruyor. ama abi moduna girdi anlıcanız.. neyse kafabızı şişirdim. rahatlıyorum buraya girince.. yazmak iyi geldi. yoksa uykusuzluk tavan durumda bende..
bir daha giremezsem doğumgünü gelecek tüm ekimciklerin doğumgünlerini şimdiden kutluyorum..hepinizi kocaman öptük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?