2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım hamilelik iyi geçiyor en azından ilk üç ay geçince azcık rahatladım
mert eren de de oluyor o normal bence düşünmeden ilgi çekmek için konuşunca böyle oluyor sırf ilgiçekmek için anne diyorlar ama ne diyeceklerini bilemiiyorlar arka arkaya tekrar ediyorlar bence sorun yok bi de iki kardeş var evde ilgionlara doğal olarak sıkıntı ondan canımmm
kolay gelsinn canımmm allah yardımcın olsunnn
bir kız bir oğlan diye bir site var ikiz annesi yazıyor facede de var bloguda arada oku neler yaşıyor mesela şimdi iyi ki ikizler diyor mesela ilk zamanları evet xor çok zor ama sonrası kolaymış öyle yazıyordu

Mell hosgeldin

boncuklarin ucu cocuklara biride sana :)) masallah Allah nazarlardan korusun sizi
ikizleri bi sekilde uyutuyorsunuzda sen uyuyabiliyormusun? disari falan cikabiliyormusun? arada cikip oksijen alsan fena olmaz yoksa uc yavruyla coook zor olur surekli evde :))
minklerin ve Doruk abinin fotosunu eklersin bir ara dimi? oyle boyle 1aylik olacak ufakliklar masallah sizlere kendine ve yavrulara iyi bak...

Emel senin ikinci yavrunun cinsiyeti neydi?(Soylemismiydin bilmiyorum biraz utandim sorarken)

Dogum gunu gecmis ve gelecek olan tum ekim BEBEKlerinin yeni yaslari kutlu olsun....

Ekim annesi hosgeldin.....

aslı geçmiş olsun sonuçların temiz çıkar inş.
esin sabırlı ve güçlü olmak zorundasın doruk için zor ama alışır, ecrinde her gün babasını görmüyor
akşam geldiğinde ya uyumuş oluyor ya da babası geç gelmiş oluyor tek pazar günü var arada uyutmadıgım gün olursa
için rahat olsun sen nasılsın
benim sıpacık hasta 1 haftadır bogaz enf. azcık havaalar sogudu ist.da hemen kaptı şifayı
dogum gününde de hastaydı sahii tüm ekimciklerin dogum günlerini kutluyorum nice niceee yaşlara hep birlikte saglıklı mutlu ...
ceren yokmu?
albüm yapıcam birazdan d.günü fotolarımızı
özlem hamilelik nasıl gidiyor

canım oğlum olacak allahın izniyle iki oğlan anası oluyorum dr her kontrolde tekrar tekrar cinsiyete baksa da
dün doğum günümüzdü ama yapmadık hafta sonu yapacağız hafta içi yorucu oluyor bi de hamileyken yapmayım dedim

Ohhh topigimize can gelmis :))
Aslicim sonuclarin tahmin ettigin gibi temiz cikacaktir. Hicc uzme kendini. Evrene guzel mesajlar yolla guzel cevaplar versin sana :)

Esin, Ruzgar yazin tatil eglence derken olayin farkina varamamisti belki de. Yavrucak simdi algiliyordur, tepkisi normal. Sıkma canini alisacaktir yeni duene. Masallahlari var cok cabuk anliyorlar herseyi.

Mell demek kiskancliklar basladi. E birden iki ortak geldi Doruk pasaya. Ben olsam ben de kiskanirim valla :) Asli gibi ben de meerak ediyorum, bir iki fotograf bekliyoruz artik. Birkac ay sonra duzene girince ne guzel uc cocuklu anne olmanin tadini cikaracaksin.

Kubra gecmis olsun canim. Kis geldi artik hastaliklar baslar. Biran once iylesir insallah.

Emel masallah cinsiyeti de ogrendiniz demek. Biz daha bebegi bile goremeedik. Alti haftalik cok kucukmus ama kafam karisti. Bir ay sonra bakaacagiz artik. Mer-t eren`in dogum gunu de kutlu olsun.

Bize gelince cok sukur iyiyiz. Ayse kendi kendini eglendiriyor. Suurekli de neden diye soruyor. Cevap vermeeyince de kiziyor hanim. Benim de bulantilarim baslaadi. Bazen dayanilmaz oluyor amaa katlaniyorum mecbur. Ayse`de cok daha kotuydum. Buna da sukur yani. Ctesi Trabzon`a yola cikacagiz. Bulantilarim azalir insallah yoksa orada mahvolurum. Neyse cok yazdim yine. Bos birakmayin burayi. Hepinizi opuyoruz.

loveli hamile oldugunu bilmiyodum hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin
ekimcikler büyümüşde kardeşlerimi oluyomuş, zaman ne kadar hızla geçiyor
mel in senin özlemin, biz düşünmüyoruz henüz bana kalırsa tek çocukla kalayım diyorum:)
ama böyle haberleri alınca seviniyorum..

merhaba ekim anneleri en ama en başından beri ekimciklere hamile old. günden beri okuyorum arada yani çok nadir yazmışlığım vardır ama siz beni tanımazsınız.ben sürekli okuduğum için hepnizi tanıyorum.çok faydalı buluyorum bu siteyi szileri özellikle oğlum hastayken giriyorum sizinkilerde de birşey varmı doktorlar neler söyledi vs vs.9 ekim oğlumun doğumgünüydü eymenimin.sizlerden birkaçı ikincilere hamile sanırım allah bebeğinize kavuştursun.ekim ayı benim için çok karmaşık bi ay ben hem ekim annesiyim, hemde ekim melek annesiyim.geçen sene 1 ekimde kızımı doğumda kaybettim.bu ekim beni mahvetti.hem ağlayıp hem sevinmeyi öğrendim.kızım için mahvoldum yıkıldım bağırdım ağladım. oğlumunda hafta sonu doğumgününü kutlucaz.oğluşumun ne suçu var dimi onunda mum üflemeye hediyeler kabul etmeye hakkı var.ama bi taraftan kızıma meleğime haksızlık etmiş hissediyorum kendimi of çok karmaşığım...kafanızı şişirdim ama kötüyüm yazarsam iyi gelir diye düşündüm.çünkü buraya girince benim oğlum var kanlı canlı paşam var onun burda yaşıt arkadaşları var diyorum mutlu oluyorum...am bi taraftanda suçlu hissediyorum...ah içimi döktüüüm................

gun_ay_din ekimcikleeeeer :))
belelim hos geldin sabah sabah cok uzuldum yazdiklarini okuyunca basiniz sag olsun Allah sabir versin Allah yavruna saglikli uzun omurler versin insallah
oglunun dogum gununu tabiki kutlayin evet aciniz belki tarif edilemeyecek kadar buyuk ama oglunun bu konuda hic bir sucu yok O yasiyor ve mutlu olmak eglenmek o'nun hakki
Oglunu dogum gunu kutlu olsun.....

allah sana sabır versin canım benim acın tarifsiz okurken gözyaşlarım aktı allahım hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın rabbimin sana sınvıymış bu da keşke olmasaymış
oğlunun doğum günü kutlu olsun kardeşi yattıkça ona rabbim sağlıklı ömür versini
rabbim senin de yar yardımcın olsun
kutlayın kuzunun doğum gününü kaç kere çocuk olacaklar kideğil mi hep gle yaz bize

Allah sabir versin canim. Cok aci seyler yaasamissin. Ama oglun icin guclu olman gerekiyor. Rabbim ona hayirli saglikli omur versin. Dogum gunu de kutlu olsun.

çok saolun ya gerçekten çok içtensiniz...zaten çok samimisiniz diye buraya yazmaktan hep çekindim.çok sık giremesemde bişeyler yazıcam artık buraya.kendi kendime karar verdim artık 1 yıldır gözümden gitmeyen cansız bebeğimin yüzünü giyemediği kıyafetlerini doğamadığı o günü düşünmekten vazgeçtim.artık oğlumu kucağıma aldığım emzirdiğim doğurduğum o günü düşünücem...çünkü düşündükçe neden dedikçe çıldırıcam...neyse bu kadar yeter................
babası oğluma üzerinde cailou ailesi ve oğlumun fotosunun old. pasta siparişi vermiş.artık bu veletler herşeyden anlıyor ya babanesine halasına hediye siparişleri veriyor.inş güzel bi d.günü kutlucaz. sizin ekimcikleri d.günü geçti mi yakınlardamı siz neler yapmayı planlıyorsunuz....bu arada ben bursadan yazıyorum.bursalı yok sanırım aranızda hepinize iyi geceler...

biz yarın yapıyoruz gecikmeli oğlum 3 şekilli olsun istedi bi de mavi öyle olacak aile arasında olacak süsleme yapmayacağım inaşallah güzel geçer gel yaz bize her gün okuyamayabilriz ama okuyunca cevap veririrz

selamlar.. doğum günü geçmiş tüm ekimciklerin canım yeğenlerimin doğum günlerini kutluyorum..
kübracım ecrine çok geçmiş olsun.. sonbahar geldi ya bizim hastalık telaşları başlar yine.. umarım daha iyidir. ne zamandır denk gelmiyordum sana..müstakbel gelinimi kocaman öptüm..
emel , özlem nasılsınız kızlar.. emel senin bir oğlun daha olacak öyle mi..çok sevindim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
aslıcım topiğimizin en şen annesi.. fatih nasıl, sen nasılsın..
ceren nerelerde bu arada.. onu göremedim son sayfalarda..kaçak mı oldu..
belelim,, hoş geldin aramıza.. takıl tabi bize. biz birbirini görmeyen ama varlığı bile birbirimize güç veren güzel dostluklar kurduk burda. heralde çocuğu büyümüş olupta aktif devam eden nadir topiclerdenizdir.. acını anlıyorum.. ben de doruk paşam dan önce bir kayıp yaşamıştım. o da kızdı.. bak oğlum 3 yaşına geldi.. üstüne bir de ikizlerim oldu.. ama acısı geçti mi..hayır.. ama alıştım, kabullendim..bütün sevgimi ilgimi gücümü çocuklarıma vermeye çalışıyorum.. unutmak mümkün değil .. ama acısını taze tutmak da olmaz. sonuçta senin de bir oğlun varmış bak.. Allah ım doğmuş yavrularımıza uzun ömür versin..
kızlar özlemişim buraya girmeyi..ama ikizler beni çok yoruyor.. doruk da tabi..kıskançlık krizlerimiz tavan durumda.. şimdiden böyleyse ilerisini hayal edemiyorum.. süt istiyor sürekli ama şişeden değil memeden istiyorum anneeee diye bağırıyor.. bir ara polise vericem bunları diyordu. şimdi de çöpe atalım gitsin..kafam şişti diyor. yalnız bırakmaya korkuyorum zaten.. ama geçen gün hoşuma gitti hatta duygulandım biraz da.. evde koşturmaca halindeydim yine. gitmiş Dylan ın yanına bak ben abinim, çok bağırma annemi yorma.bak ben uslu uslu boya yapıyorum Allah Allah yaaa.. diyor.. annem de arkasında çaktırmadan tetikte duruyor. ama abi moduna girdi anlıcanız.. neyse kafabızı şişirdim. rahatlıyorum buraya girince.. yazmak iyi geldi. yoksa uykusuzluk tavan durumda bende..
bir daha giremezsem doğumgünü gelecek tüm ekimciklerin doğumgünlerini şimdiden kutluyorum..hepinizi kocaman öptük..

oy kuzuma bak kafası şişmişşş yerim kafasınıııı olacak bunlar dün eşimle konuşuyoruz gülerek eşime canım benimi biricik aşkım dedim mert eren oyun oynuyordu ben farketmedim babası farketmiş dudağı sarkıtmış mert eren neyse ben de oturdum anne ben sana küstüm dedi neden oğlum dedim sen bana tatlım demedin diye artık oğlumu aldım alladım pulladım kıskandı eyvah dedim babasından kıskanan kardeşinden haydi haydi kıskanır işimizz var dedim

kafamız şişmez güzelim kuzulardan hep haber ver bize fırsat buldukça öp bizim için 3 tatlı kuzuyu

Kızlar fazla yazamıyorum. bulantılarım tavan yaptı
Bugün kucuk kurbagamın dogumgunu. Anneme geldik öyle teyze dayı arasında pasta kesecegiz. Çok heyecanlı Ayşe, mum üfleyeceğim, doğumgünüm deyip duruyor:) Hepinizi öpüyoruz.

teşekkür ederim güzel cümlelerin için.senin ikizleride okumuştum burdan sağlıkla büyüsünler inş...

kızlar çok yorgunum ev darmadağınık ama hemen buraya girdim.doğumgünümüzü yaptık. 27 kişi vardı benim ailem abiler abla çocuklar 17 kişiyiz.bide eşiminkiler etti 27 bunlar sadece 1. derece yalnız.çok güzel bi geceydi herşey çok güzeldi eymen çok eğlendi evide süsledik.hadi pastayı keselim hadi diye başımın etini yedi daha kesmeden parmakladı kaç kere yaramaz paşa.en çok da babanesi ambulans almış oyuncak ona bayıldı onunla uyudu gece.çok yoruldum ama değdi.allah yavrularımıza uzun ömür versin......iyi geceler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…