2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar hepiniiz çok özledim ne zamandır yazamıyorum buraya..
bazı ailevi sorunlarla uğraşıyorum da..
hepinizin doğumgünleri kutlu olsun,ekimcikleri kocaman öpüyorum..

kızlar hepiniiz çok özledim ne zamandır yazamıyorum buraya..
bazı ailevi sorunlarla uğraşıyorum da..
hepinizin doğumgünleri kutlu olsun,ekimcikleri kocaman öpüyorum..

ne oldu tatlım umarım en kısa zamanda çözersiniz canım

kızlar selam..orada sabah tabi ama burada saat gece üç küsürlerde.. benim sıpaların uykusu kaçtı..ama şükrediyorum..kesinlikle ikiz olmalarına rağmen ikisi birden doruktan daha sakinler.doruk 6 ay ne çektirmişti bize.. ama bu kuzular çok uslu..aman maşallah diyeyim. tabi daha küçükler teyzeleri gece uykuları pek yok ama olsun.. bu haftasonu babaannemizde gelecek. kp ameliyat olduğu için gelememişlerdi. şimdi yarın buradalar inşallah. kv o kadar heyecanlıydı ki..acayip merak ediyor .. doruk paşamı da çok özlemişler. doruk demişken.. geçen hafta çok kötüydü. siz de de varmı bir sorayım dedim. hem alk hem de üst ikişer taneden 4 azı dişi birden kabardı. 3 gün ateşi 38 in altına inmedi.. bir de grip gibi oldu. sonra ateşi mi vurdu artık bilmiyorum ağzının içinde dilinde hep aft oluştu.3-4 gün hiç bir şey yiyemedi yavrum.şimdi geçti ama bakıyorum o kabaran yerlerde diş görüntüsü de yok.. unuttum heralde nasıl olduğunu:))) bu arada bir de arkadaşım var burda Bosnalı.çok tatlı biri. onunda doruktan 3 ay büyük oğlu var. geçen gün parka gitmişler..salıncakta sallanan bir çocuğun önünden geçmiş ve çocuk çarpmış buna o da sırtüstü düşmüş..sonra bir kusma başlamış 5-6 defa.. hemen hastaneye.. onun da eşi doktor zaten.. hemen c-up tan geçmiş. ufak bir tramva geçirmiş..öyle korktuk ki ama. heralde lohusalığı daha atlatamadım ben duyunca saatlerce ağladım. ki ben kolay ağlayan bir tip değilimdir. neyse şimdi iyi şükür.
sizler nasılsınız.. özlem emel nasıl gidiyor hamilellik.. özlem senin geçmiştir artık mide bulantılar umarım..
bu arada kübra , esin , Gülşah hep kayıplarda sanki:)))
ceren üzüldüm yazını görünce.. umarım halledilemeyecek aşılamayacak bir sorun değildir. bizim yardım edebileceğimiz bir durum varsa seve seve..güzel haberlerini bekliyoruz senin de..
herkesi kocaman öptüm.. geçmiş gelecek tüm ekimciklerin doğum günleri tekrardan kutlu olsun...

MELL maşallah size Allah korusun hepinizi
Doruğun dişimi çıkıyor dedin? Fatih doğum gününde bir anda ateşlendi öksürük hapşırık falan yok görüncem dillerine baktınmı dişi çıkıyor olmasın dedi
Bende; onun bütün dişleri çıktı bitti dedim :)
O da; çocuğun dişi biter mi dedi:44:
Fatih in toplam 20 dişi var(galiba:))) daha diş çıkartacak mı bu kuzular
Senin eşin doktor ya bi sorsana :)))) şaka bir yana huuuuu başka topiklerdeki hatunlar bi gelinde cvp yazın bu kuzuların daha dişi çıkacakmı? Netten araştırmıycam sizden cvp bekliyorum ona göre:100::88::100::88::88::88: bu ne yaaaaa in,cin birde ben kaldım topikte

valla bilmiyorum canım hiç aklıma gelmedi saldık oğlanı hahaha çıkıyorsa da haberimiz yok valla

benimkininde 20 dişi var ama bundan sonrası 5-6 yaş dan sonra diye biliyorum bende...zaten en arkalarda boşluk var ve kabarık sanki her an diş çıkıcakmış gibi

selam kızlar.. ne bu böyle..topiğimiz pek bir sakin.. kışta geldi herkes nerelerde..aslı dediğin gibi in cin sen var genelde.. ama her fırsatta girmeye çalışıyorum bende.. diş çıkarma konusuna gelince 20 dişi olması gerekirmiş bizim sıpaların.. ben bilemedim valla doruk ta kaç tane var.. saydırmıyorda sıpa.. ilk fırsatta sayıcam.. ikizlerin resmin çektim teyzeleri..becerebilirsem eklicem buraya.. telden giriyorum nete. hepinize öptük kocaman..
bu arada cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.. burada da ufak bir kutlama varmış öğrendiğim kadarıyla.. kv de geldi ya belki bir iki saatliğine kaçarız doruk paşam okuldan gelince...

kız anneleri yardıma ihtiyacım var.. brianna nın altını alırken baktım hafif akıntı gibi sümüksü bir şey geldi.. ama şeffaf renkli.. çok değil ama ne bileyim merak ettim normal midir ? sizin kızlarda da olur muydu.. bir de enteresan şekilde brianna , Dylann dan daha fazla gaz sorunu yaşıyor. doruk da biz çekmiştik gaz sorunu ama bildiğim erkek bebeklerde çok olurmuş.. bir de her ikisinin de popo kısmında hafif morluklar var.. onu sordum Dr.a doğumda olur dedi ve 1-2 yaşına kadar kendiliğinden kaybolur dedi..fazla karışık yazdım heralde ama çok uykuuummm varrrr....

Kizlargbir ses verip cikayim dedim. Herkes iyidir insallah. Benim bulantilar tam gaz devam ediyor. Anneme tasindim on gundur. Esim aksamlari geliyor bizi gorup gidiyor Annem sagolsun pervane oldu. Opuyoruz sizi.

Iyi geceler
Gerçi artık kimse uğramıyor ama sizlere söylemek istedim
Yarın biyopsi sonucumu alıcam biraz stres yaptım inşallah sonuçlar iyi çıkar
Yarın gelince yine yazarım

güzel haberlerle dön canım
haber ver bize sen yaz okuruz bizzzzz allaha emanet ol canım

Iyi geceler
Gerçi artık kimse uğramıyor ama sizlere söylemek istedim
Yarın biyopsi sonucumu alıcam biraz stres yaptım inşallah sonuçlar iyi çıkar
Yarın gelince yine yazarım

aslıcım güzel haberlerini bekliyorum canım benim. eminim iyi çıkacak sonuçlar sen gönlünü ferah tut..
fatihi de seni de kocaman öpüyorum..

Kızlaaaaar ben geldim :)))
Sonucumu aldım
Sonuç; MASTIT
Allah'a şükürler olsun nasıl rahatladım anlatamam stres yapmıyorum derken meğer ne kadar sıkmışım kendimi
Yarın Dr a gösterilen bakalım nasıl bir tedavi verecek kötü çıkmadıya kortizon,ameliyat antibiyotik hiiiiç umrunda değil
:))
Bana destek olduğunuz için hepinize çok çooook teşekkür ederim

aslıcım çok sevindim canım,gözün aydın..
ben mastit yüzünden ameliyat olmuştum ,ata bebekken.ateşim vardı,memede sertleşme,iltihap olmuştu..ama sanırım sendeki o zamandan kalan bir durum...

aslıcım çok geçmiş olsun.. merakla bekliyordum bende sonuçlarını.. tam da sabah aklıma geldi bakayım dedim.. çok sevindim..

Asli gozun aydin canim. Cok sevindim. Stres yapman norrmal tabi Allah herkese saglik versin.
Kizlar hep aklimdasiniz. Mel ceren emel kubra asli gulsah yavrular da iyidir insallah. Az duzeleyim topigi durtup duracagim:) Mel ikizlerin fotolarini koydum yazmistin galiba goremedim. Cok opuyoruz sizi.

canım çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhh

valla bilmiyorum canım hiç aklıma gelmedi saldık oğlanı hahaha çıkıyorsa da haberimiz yok valla

Merhaba kızlar,
Ben de çoktandır uğramıyordum. Artık subat 2014 annelerine tkılıyorum:) 3 ayım kaldı kısmetse
Bu arada diş muhabbetini gorunce yazayım dedim süt dişleri 20 adet olur diye biliyorum ben bundan sonra dokulup yerine kalıcı dişler gelecek. İlkokula dogru dokuluyordu galiba kendimden hatırlıyorum:)
Artık bizimkilerin yeni dişi çıkmaması lazım ben en son ne zaman çıkarttı yani tamamlandı hatırlamıyorum bile:)

Günaaaaydın ekimcikler
Kızlar benim paşada bir huy oldu napıcamı şaşırdım
Herşeyi atıyor ve döküyor
Atıyor derken tutup fırlatmıyor bir yerlere atıyor klozetin kapağını açıyorum içinde bir rulo tuvalet kağıdı, bir açıyorum top, bir açıyorum bir kalıp sabun....
Hele camdan artıkları
Görümcem camdan baktırıyorken çocuk kilidinin demirini bir attı arabanın üzerinde iki kere sekti, bir gün bakkaldan geliyorum bir baktım kaldırımda koltuğun yastığı camın arasındaydı itmiş aşağı,mutfak balkonundan bakıyorum(kapalı balkon) ağaçta bizim lif duruyor :)) geçen gün yine mutfak balkonundan karşı komşuyla konuşuyordum Fatih kaşla göz arasında badana yapılan rulolar varya bir attı aşağı adamın kafasına geliyordu, attığı küçük şeyleri yazmıyorum bile
Ama en sonuncusu pes dedirtti, eşimi arıycam Fatih telefonumu gördün mü dedim
Fatih; camdan attım insanlar alsın diye dedi Ogün bugündür cam kapı kapalı oturuyorum zaten cam falan açıkken hep peşinde dolaşıyordum ama yinede en son olayda sinirlerim bozuldu ya Fatih'e bişey olsaydı diye.ama çok fena ya dün çamaşır asıcam arkamı odanın kapısına kadar gittim hemen topunu atmış balkondan :/

Telefonumda birsürü foto video vardı tatilden falan çok üzüldüm sanki oğlumun bütün anıları başkasında akşam geldikçe hala üzülüyorum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…