Günaaaaydın ekimcikler
Kızlar benim paşada bir huy oldu napıcamı şaşırdım
Herşeyi atıyor ve döküyor
Atıyor derken tutup fırlatmıyor bir yerlere atıyor klozetin kapağını açıyorum içinde bir rulo tuvalet kağıdı, bir açıyorum top, bir açıyorum bir kalıp sabun....
Hele camdan artıkları
Görümcem camdan baktırıyorken çocuk kilidinin demirini bir attı arabanın üzerinde iki kere sekti, bir gün bakkaldan geliyorum bir baktım kaldırımda koltuğun yastığıcamın arasındaydı itmiş aşağı,mutfak balkonundan bakıyorum(kapalı balkon) ağaçta bizim lif duruyor :)) geçen gün yine mutfak balkonundan karşı komşuyla konuşuyordum Fatih kaşla göz arasında badana yapılan rulolar varya bir attı aşağı adamın kafasına geliyordu, attığı küçük şeyleri yazmıyorum bile
Ama en sonuncusu pes dedirtti, eşimi arıycam Fatih telefonumu gördün mü dedim
Fatih; camdan attım insanlar alsın diye dediOgün bugündür cam kapı kapalı oturuyorum zaten cam falan açıkken hep peşinde dolaşıyordum ama yinede en son olayda sinirlerim bozuldu ya Fatih'e bişey olsaydı diye.ama çok fena ya dün çamaşır asıcam arkamı odanın kapısına kadar gittim hemen topunu atmış balkondan :/
Telefonumda birsürü foto video vardı tatilden falan çok üzüldüm sanki oğlumun bütün anıları başkasında akşam geldikçe hala üzülüyorum :'(
Kizlarr selam herkese. Nasilsiniz? Asli Fatih'i mincir yerime. Cok guldum sipaya :)
Ben hala annemdeyim. Bugun biraz daha iyiyim. Sanırım bir de oglumuz olacak:) doktor buyuk ihtimal erkek dedi. Ayse de sapitti. Simarikligin kiskancligin doruk noktasinda valla.
Sizler ne durumdasiniz? Bakiyorum da bos kalmis topigimiz. Opuyoruz sizi cok.
Özlem ne güzel yaaa hem kız hem erkek annesi olucan ikisimizde tadına bakıcan :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü ...olsun inşallah
Sende Ayşe yi mıncır benim yerime o tombik yanaklarını öp, yok yok öpme ısır :))
Emel sen nasılsın? Nasıl gidiyor annelik ve hamilelik oğlunu(Mert Eren İ)anlatmana biraz
Hadi kızlar gelin artık evrene msj yolladım çabuk gelin :)))
Oğlumda bu ara pek sosyalleştisürekli ya arkadaşları geliyor Yada oğlum gidiyor onlara (yalnız gidiyor aynı binadayız)
canım şu anda farklı tepkiler vermesi çok normal.tırnak yeme de,büyük iht,malle kardeş sıkıntısının dışarı vurmasıdır.iyi ifade edemediği için duygularını,böyle dışa vuruyodur.ayrıca kızınca üzülüyorum triplerine kanmayın,resmen duygu sömürüsü yapıyolar bize bücürler..kendini kötü hissetme canım,sana kızmamı istem,yosan böyle şeyler yapma de bence..ben öyle yapıyorum,sana kızmak istemiyorum ,sen de istemyosan uygun davranışlarda bulun diyorum...iyiyiz canım biz de okul ev çocuk ve hamilelik yoruluyorum da kimse anlamıyor canım sıkkın işte ne bileyim
oy doruk paşama geçmiş olsun
kadınlık zor zanaaat bu biliyorum
mert erenin çiş konusunda ve tırnak yeme konusunda sıkıntımız var gece altını ıslatma devam ediyor eğer biz bir kere kaldırmazsak
uyanmııyor bir türlü çişi gelince bu aralar da oyuna dalıyor ya da oyunu bırakmak istemiyor altına kaçırıyor üzülüyorum tırnak kemirmede var üzülüyorrum derdi mi var çok şey mi bekliyorum ondan üzülüyorum anneli hayatımda en zorlandığım dönemi bu ne yapacağımı bilemiyorum kızsam üzülüyor sen bana kızıyorsun üzlüyorum diyor olur böyle desem bu sefer her altına kaçırdığında olur böyle şeyler diyor ne yapacağımı bilememiyorum
ne yapyım kzılarrrrrr
kızlar gece tuvaleti konusunda,ben de kaldırıyodum 1 kere,ama maşallah benim oğlan kocaman oldu kaldıramıyorum uyurken falan,ablam dedi ki kaldırma bişey olmaz. 1haftadır kaldırmıyorum hiç.kaçırma da olmadı..
bence yavaştan uyandırmamaya alıştırın,tutabilirler artık bence..arada ufak tefek kazalar olacak tabi ama alışkanlık önemli..
ahhh canım ben de kaldırıyorum bir kere genelde kaldırınca yapmıyor ama bazen ondan sonra da yapıyor
ama unutursam kesin yapıyor bu aralar iyice abarttı demin öğle uykusundan kalktı farketmedik çiş yapmış ona da uyanmadı yaa tırnak yemesi hamileliğimden önce de vardı ben görmezden geliyorum ama eşim çok geriliyor bir elin tırnakları uzamıyor bile kemirmekten bazen gizli gizli kemiriyor nasıl davranacağımı bilemiyorum :2::2::2::2:
üzülüyorum kızlar anneliğimin en zoru bu dönemi oldu hep korktum başıma geldi su içmesine dikkat ediyorum
ben tamamıyile uyandırıyorum çişe kadırınca ama farkeden bişey olmadı önceden kaldırmıyorum sıkınca gece kendi kalkar dedim ama olmadı bir kere kaldırayım dedim ama bazen uyuyakalıyoruz karı koca bir kalkıyoruz gölet üstü başı çarşafı yorganı hep çiş oluyor geriliyorum ve bazen kızıyorum moralimi fena bozuyor dr götürmeyi düşünüyorum ne dersiniz
emelcim ,altına kaçırma konusunda eğer standart şeyleri yapmışsın,bu durumda fiziksel bir durum da olabilir.bence öncelikle bir doktora götürün idrar yollarıyla ilgili bir şey var mı diye..bazen çok kolay tedavi edilebilir rahatsızlıkları uzun zaman çekmiş oluyoruz:)
sen sıkma canını her işin bir çözümü var..Allah sağlık sıhhat versin..
emelcim sen bu sene okula vermedin değil mi? ben bir düşün derim..üstelik mert de kardeş kıskançlığı yaşıyor şimdiden ,bence çok faydalı olur okul..arkadaşları ile vakit geçirir,aktivitelere katılır ,inan çok farkediyor..
gerçi sen de öğretmensin ama okul konusunda sormak istediğin şeyler olursa sorabilirsin,artık tecrübe kazandım:)
vermek istedim devlet okulu almadı özeller de çok pahalı bütçeyi çok aşınca olmadı babaanne bakıyor sağolsun
çünkü oyun isiyor arkadaş istiyor ama olmadı seneye vereceğiz mecbur
2.dönemde evde olacağım mert ereni de yollamayacağım arada gider bazen babayla gider okula
bakalım ne olacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?