2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geceye alışamadı 2 saatte bir kaldırıyorum ben de sil baştan başladım geceyr bakalımne olacakk

benim tecrübem var yaedım ederiz canımm

Günaydın ailecek grip olduk bir türlü geçmiyor :/

aslıcım geçmiş olsun kuzum.ata da hastaydı ant. kullandık yine..öksürükten uyuyamadı bile,iştah falan da kalmadı..10 gün çektik yeni toparlandı..
ben turp ve baldan çok memnun kaldım.siyah turpun içini biraz oyuyosun,1 kaşık bal koy,4-5 saate sulanıyor o o sudan 1 kaşık ver,öksürüğü anında kesiyor.

esin nereye gitti bu arada??:26:

Teşekkür ederim bende turp-bal denedim 2defa verdim kesildi öksürüğü :))
Esin İ bende merak ediyorum hemde çok tel.numarası vermiştiniz bir ara böyle durumlar için esinin numarası olan arasın çok merak ettim...sabah sofrayı toplarken Rüzgar geldi aklıma :/ napıyor acaba yeni düzene alıştımı,Yada hala bir aradalarmıbfalan diye düşündüm

aslıcım bende vardı numarası ,dur bi mesaj atayım bakalım..

esinden ses seda yok vall haklısınızzzz ne yaptılar umarım herşey güzeldir

valla mert eren 2 şişe bitirdi anitb.gece zeytinyağı veriyorduk sabahları pekmez buna nane limon kabuğu zencefil iirdik durduk ama o ara iştahı gitti toparlaması zor oldu yavrumun şimdi iyi çok şükür
hasta kuzulara geçmiş olsun

Gecmis olsun kizlar. Cocuklar hasta olunca perisan oluyoruz. Yagmur yok kar yok ortalik mikrop kayniyor. Cabuk atlatsak su kisi ne guzel olur. Esim de gecen hafta cok hastaydi bir hafta yatti. Bir hafta iyi oldu dun aksam yine hastalandi. Erken geldi isten simdi yatiyor. Bana annene git diyor ama onu birakmaya gonlum el vermiyor. Ayri odalarda oturuyor yatiyoruz. Ayse'yi engelleyemiyoruz tabi babasina gitmek istiyor. Insallah bize bulasmaz.
Esin'dE haberler iyidir insallah. Ceren cevap verirse mesajina bize de ilet canim.

bir iki hafta önce mertte babası da hastaydı çok şükür bana bulaşmadı hayırlısyla atlatsak kışııı canım
aman kendine dikkat et canımmmmm

bir iki hafta önce mertte babası da hastaydı çok şükür bana bulaşmadı hayırlısyla atlatsak kışııı canım
aman kendine dikkat et canımmmmm

geçmiş olsun yakışıklı kuzuma. eşine de geçmiş olsun

dikkat et kendine emelişkom sen kapma şifayı

31. haftaya geldin maşallah ya az kaldı ne güzel

Vvee sifayi kaptik anne kiz Simdilik sadece öksürük var. Ihlamur zancafil portakala dayandik insallah daha da ilerlemez. Keske Ayse'yi anneme biraksaydim. Sipa da durmuyor ki bensiz.
Ben de Baris Manco'ya basvurayim insallah ise yarar.

Vvee sifayi kaptik anne kiz Simdilik sadece öksürük var. Ihlamur zancafil portakala dayandik insallah daha da ilerlemez. Keske Ayse'yi anneme biraksaydim. Sipa da durmuyor ki bensiz.
Ben de Baris Manco'ya basvurayim insallah ise yarar.

Çok çok geçmiş olsun,biz öyle bir hasta olmuştuk ki ne b.manço ne c vitamini bede ilaç iyileştirmedi (daha doğrusu çok yavaş iyileştik) bayağı sürüne sürüne iyileştik bir yandan ateş vardı bir yandan üşüyorduk :/ bir yandanda öksürüyorduk
Inşallah siz çabuk ve kolay atlatırsınız

geçmiş olsun size de canım mert eren de bir iyi olmadı gitti
3.şişe antibiyotik içiyotruz inşallah geçer versen bir dert vermesen bir dert bu antibiyortiği

ekimcikler,esin boşandı biliyosunuz,şimdi de işe başlamış,biraz da karışık bir dönem geçirmiş ama şimdi iyiymiş.
çok sevindi yazmama,hepinize selamı var:)ilk fırsatta gelecekmiş buraya..

bu arada geçmiş olsun emelcim,bu seneki hastalıklar çok zor geçiyor ama 3. kutu ant. de çok değil mi,alerjik bir durum olmasın? bir de doktorlar ant. geçmeyen virüs oladuğunu söylüyorlar..

özlemcim burdasın karşılaştık ne zamandan sonra ama ,çıkmam lazım eve gidicem ,umarım daha iyisindir sen de..
öpüyorum ...

Sagolun kizlar. Annem Imdadima yetisti sagolsun. Neyse ki cok agir gecirmedik ayaklandik bile. Ayse'nin oksuruk ve burun akintisi var sadece. O da azaldi gibi. Insallah tekrar etmez.
Emelcigim valla baslarda ben de karsiydim Ayse sadece bir kutu antibiyotik kullandi yarim yamalak. Ama cocugun eziyet cektigine degmiyor. Mecbursa kullanacak tabii ki. Bebekken cekiniyoruz ama suan verse dr dusunmeden kullanirim.

özlemcim burdasın karşılaştık ne zamandan sonra ama ,çıkmam lazım eve gidicem ,umarım daha iyisindir sen de..
öpüyorum ...

Canim sayfa acik kalmis gormedim yazdigini :/ Oksuruk hapsuruk disinda iyiyiz cok sukur. Esin'de haberler iyi demek. Sevindim onun adina da. Bir aksam toplasalim kizlar hasret giderelim :) Opuyoruz sizi.

esinden iyi haberinin olmasına sevindim gelsin gelsin hatta hepimizzz toplanalım bir gün

valla bence de çok ama iyi olmadı en son gittiğimiz dr da aynısını söyledi 2 tane kullandık dedim 3. kullanacaksın mecburen çünkü uzun süren bir mikrop daha önce olmayan bir mikrop bu deyince kullanmaya başladık içime sinmese de kullanmasam ya bişey olursa kullanınca da ilerde zararı çok olacak deyip ikilem de kalıyorum
geçen annem ama kıızımm dedi apartmanın altında bir butik vardı işleten bayanın 1.5 yaşında çocuğu vardı zatüre diye gitti malesef bebeği kaybetmişler o yüzden korkuyorum valla

Anneliğimin, bebeğimin en güzel,en heyecanlı, en unutulmaz, en zor, en muhteşem, en en en zamanlarını paylaştığım güzeller güzeli canlarım 2010 ekim anneleriiiii :)))))

bu kadar uzun süre ara verdiğimin farkında bile değildim Ceren mesaj atana kadar. Biliyorsunuz ki, boşandım, zorluklar da yaşadım, işsizlik,kararsızlık vs. çok bunaldığım zamanlar da oldu....

ama şimdi toparlıyoruz yavaş yavaş, bir düzen oturtmaya çalışıyorum. cumartesi dahil haftanın 6 günü akşam 7-8'e kadar mesai yaptığım bi işteyim. İş çıkışı Rüzgara koşuyorum, 2-3 saat zaman geçirebiliyoruz sonra uyuyor. sonra da sızıyorum resmen... canım bilgisayar açmak istemiyor... Allahtan annemler burada.
İlk işe başladığımda Rüzgar'ı kreşe vermştim, biliyorsunuz çok hastalık yaşamadık ama o dönem kulak iltihabı falan oldu, geçiremedik doktor dedi kreşten burnu aktıkça devam edicek. Annemler geldi kreşten aldık. Şimdi annem bakıyor. Rüzgar ilk başlarda beni çok suçladı babası evde kalmadığı için, çok hırçınlık yaptı ama şimdi alıştı. Yine hırçınlıkları oluyor, tabi benim yoğun iş tempomun da etkisi ama geçicektir inşalllah. Bizden böyle.

Çok okuyamadım ama ekimcikler ve annecikler hastalıklarla uğraşıyor gliba herkese çoook geçmiş olsun. Hamilelere de kolaylıklar diliyorum, Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin, ne mutlu size...

Beni arayıp sorduğunuz için de çok teşekkürler. Varlığınız bile beni çok mutlu etti, sizi hiç görmemiş olsam da dostsunuz. Öpüyorum tüm ekimcikleri ve fedakar güzel annelerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…