Iyi geceler kızlar foruma sürekli giriyorum ama topiğimize bakmıyorum artık hep aynı sayfada çünkü( Esin gitti,kübra işten çıkınca daha seyrek gelmeye başladı topiğimiz sessizleşti ( inşallah tekrardan toplanıp yazışırız çok güzeldi
Günaydın ailecek grip olduk bir türlü geçmiyor :/
aslıcım geçmiş olsun kuzum.ata da hastaydı ant. kullandık yine..öksürükten uyuyamadı bile,iştah falan da kalmadı..10 gün çektik yeni toparlandı..
ben turp ve baldan çok memnun kaldım.siyah turpun içini biraz oyuyosun,1 kaşık bal koy,4-5 saate sulanıyor o o sudan 1 kaşık ver,öksürüğü anında kesiyor.
esin nereye gitti bu arada??:26:
Teşekkür ederim bende turp-bal denedim 2defa verdim kesildi öksürüğü :))
Esin İ bende merak ediyorum hemde çok tel.numarası vermiştiniz bir ara böyle durumlar için esinin numarası olan arasın çok merak ettim...sabah sofrayı toplarken Rüzgar geldi aklıma :/ napıyor acaba yeni düzene alıştımı,Yada hala bir aradalarmıbfalan diye düşündüm
bir iki hafta önce mertte babası da hastaydı çok şükür bana bulaşmadı hayırlısyla atlatsak kışııı canım
aman kendine dikkat et canımmmmm
geçmiş olsun yakışıklı kuzuma. eşine de geçmiş olsun
dikkat et kendine emelişkom sen kapma şifayı
31. haftaya geldin maşallah ya az kaldı ne güzel
Vvee sifayi kaptik anne kizSimdilik sadece öksürük var. Ihlamur zancafil portakala dayandik insallah daha da ilerlemez. Keske Ayse'yi anneme biraksaydim. Sipa da durmuyor ki bensiz.
Ben de Baris Manco'ya basvurayim insallah ise yarar.
özlemcim burdasın karşılaştık ne zamandan sonra ama ,çıkmam lazım eve gidicem ,umarım daha iyisindir sen de..
öpüyorum ...
ekimcikler,esin boşandı biliyosunuz,şimdi de işe başlamış,biraz da karışık bir dönem geçirmiş ama şimdi iyiymiş.
çok sevindi yazmama,hepinize selamı var:)ilk fırsatta gelecekmiş buraya..
bu arada geçmiş olsun emelcim,bu seneki hastalıklar çok zor geçiyor ama 3. kutu ant. de çok değil mi,alerjik bir durum olmasın? bir de doktorlar ant. geçmeyen virüs oladuğunu söylüyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?