2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyisiniz ya bu bizi mutlu ettik
esin uygun olduğunda boşanmanın senin üzerinde oluşturduğu etkiyi yazar mısın çok yakınım boşanmayıdüşünüyor ama düşeceği duygusal boşluğu nasıl atlatabilirim bilmiyorum diyor bu konuda fikrini yazar mısın

Kolay degil yillardir kurdugun duzeni degistirdin. Tabii ki zorlukları olacakti ama cok iyi idare ettin bence. Ise baslamis olmana da cok sevindim canim. Rüzgar da zamanla alisir tabi. Ailenin yaninda olmasi da nasil guzel bir avantaj. Hersey gonlunuzce olsun insallah. Ugra arada haber ver :)

Merhaba ekim annişleri:)
Ben kısmetse 3 şubat pazartesi bir de şubat annesi olacağım allah izin verirse.
Bana dua edin lütfen:)
Çok farklı bir heyecan var, ilkine gore daha zor geliyor. Bir yanda oğlum varken ameliyata girmek.. Kolay değil..
Hayırlısıyla bebiş de ben de çıkalım inşallah:)
Dualarınızı esirgemeyin, kendinize iyi bakın..

İyiyiz çok teşekkür ederim:) klasik sezaryen agrıları ve emzirme acısı dışında tabii ki
Olacak bunlar tecrübeliyim artık .. Darısı tüm 2. Yi isteyenlerin başına inşallah

Ayy canım benim Allah amalı babalı büyütsün inşallah,sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah

Esiiiiiin hoşgeldin

İyiyiz çok teşekkür ederim:) klasik sezaryen agrıları ve emzirme acısı dışında tabii ki
Olacak bunlar tecrübeliyim artık .. Darısı tüm 2. Yi isteyenlerin başına inşallah

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah
gelecek ay ben de sezeryan olacağım hayırsısıyla

Çok teşekkür ederim, allah sana da bebeğini saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
2. Kez anne olmak da güzel bir duyguymuş:)
büyük kuzuyu hastaneye götürdün mü canım ben ne yapacağıma karar veremedim hastane de mi beklese yoksa babaannede mi ben kendime gelip toparlanınca mı yanıma gelse onsuz nasıl kalırım bilmiyorum :26::26::26::26::26:

Sorma canım o da ayrı bir dert aslında:) biz şöyle yaptık sabahtan biz ameliyata giderken sarp anneannesiyle evde kaldı. Ben eşimle gittim hastaneye bebek doğduktan sonra eşim sarpı ve annemi almaya eve gitti 2 saat sonra falan
Sonra sarp bebeği bebek odasından alıp benim yanıma getirdi babasıyla birlikte. Ayrıca biz ufak bir hediye ayarladık sarp için, sarp da kardeşine ufak bir çıngırak almıştı onu birbirlerine verdiler:) ilk karşılaşma bu şekilde gerçekleşti işte:) o gün tüm gün yanımdaydı zor oldu biraz benim agrılarım şiddetli karnıma dokunsan aglıyorum hasta yatagımda yanıma oturdu birlikte yattık ben ona sürekli sarıldım optum.. Zaten duygular tavan yapmış 3 senedir sadece 1 gün sarptan ayrı kaldım. O nedenle ikimiz de alışık degıldik zor geçti benim için 2 gece onu çok ozledim sürekli aklım ondaydı bir yandan agrılar acılar .. Zor 2 gün geçirdik. Bu arada 2. Gün sadece 4 e kadar yanımızda kaldı sonra babası babaanneyle birlikte eve götürdü onu. Son gün yani bugün hiç gelmedi biz de biraz once eve geldik artık bütün gün evde uyumuş tepki miydi acaba hayatta uyumaz normalde bakalım zaman gosterecek daha çok onunla ilgilenmemiz gerekecek bir süre.. Umarım ikimiz de kolay atlatırız bu süreci:)

ben de doğduğundan beri bir kere anneannemin cenazesi için memlekete gittim ama nasıl yattım nasıl kalktım anlatama çok zordu benim için o yüzden şimdi ne yapsam karar veremedim özlerim onu o da bensiz uyur mu bilmiyorum :26::26::26::26::26::26:babamız yanında kalır diye düşünüyorum ama eşim beni bırakamaz oğlanı uyutur geri gelir sanırım zor bir süreççç

Evet biraz zor bir süreç gerçekten ama saglık olsun da hepsi atlatılıyor bir şekilde :)

inşallah canım zor bir süreç sen atlattın darısı başıma
nasıl yardım edenin var mı yalnız mısın ikisiyle umarım herşey yoluna girer

İnşallah canım darısı başına:) annem var allahtan, allah onlara saglık versin . Başka da kimsem yok, kardeş,abla, kuzen, teyze hala vs.. Hiç yok ne yazık ki..

İnşallah canım darısı başına:) annem var allahtan, allah onlara saglık versin . Başka da kimsem yok, kardeş,abla, kuzen, teyze hala vs.. Hiç yok ne yazık ki..

allah annene sağlıklı uzun öömür nasip etsin canım benim doğumuma da annem gelecek çok kalmayacak o da rahatsız ama varlığı gelecek olması bile beni mutlu ediyor

Celinesel tebrik ederim canim Allah hayirli uzun omurler nasip etsin. Ayy heyecan yaptim valla darisi basima insallah :)

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah
gelecek ay ben de sezeryan olacağım hayırsısıyla

EMelL ne guzel az kalmis canim. Insallah sen de sag salim bebegini kucagina alirsin. Mert Eren'i yanina alacak misin? Ben de bu konuyu dusunuyorum sdaha uc ay var ama Ayse'ye baktikca aglarim herhalde. Aklima gelince bile goxlrrim doluyor. Halasi gelecek babasiyla evde kalir gece ama ben nasil yaparim bilmiyorum. Bakalim artik. Ablam gecen ay sezeryanla dogum yapti onu gorunce gozum korktu valla. Sonda serum agri sizi off. Cabuk atlatiriz insallah.

BU arada kizlar yavrulardan kizamik olan var mi? Ayse gecen persembe iki gun ateslendi. Ertesi gun bi baktim vucudunda döküntüler olusmus. Dr da goturdum ama sansima izne cikmisti. Esim de baska dr goturmedi. Simdi ufak ufak puturler var elinde yuzunde. Dr da gitmem diye agliyor. Agri sizisi yok. Nor.aL hayatina devam ediyor. Napsam bilemedim.

valla yanıma almayacağım alırım diyordum ama dayanamam ağlarım o da üzülür zaten yazarken bile gözlerim doldu babaannede kalır ben doğum yapıp azcık kendime gelince eşim gider getirir gece de babaannede kalır babası uyutur sonra eşim yanıma gelir diye ddüşünüyorum nasılsa annem olacak yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…