2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım ya sen bu saate kadar açmı durdun sütün azalır ben oğluma elbise yetiştiremiyorum günde 5 yada6 kez değiştiriyorum

slm kızlar nasılsınız.annem gitti dün ve ilk defa bebişimle başbaşa bi gece geçirdim.allahım sanki yetemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum gb geliyo.siz ne alemdesinz?

hoşgeldin canım valla benim annem 10 gün yada15 gün kaldı sonra yalnızdım hep ilk zamanlar nereye koşturacağını bilemiyoda insan sonra alışıyo Allahtan elektirikli ev aletleri var yoksa halimiz dumandı

hoşgeldin canım valla benim annem 10 gün yada15 gün kaldı sonra yalnızdım hep ilk zamanlar nereye koşturacağını bilemiyoda insan sonra alışıyo Allahtan elektirikli ev aletleri var yoksa halimiz dumandı

ayyy ağlayasım geldi valla.kendimi çok yalnız hissediyom

ah canım nasıl baktın o sancıyla bebişine.allah yardımcın olsun.ben beceremezdim annem olmasa

benim 2.ci bebeğim 12 yasında abimiz var ama ilk dogumda yanlızdım cnm kimse yoktu
yavas yavas yaptım herseyi kendimi yormadım uyudum hep, yemek işini eşim yaptı,hastaneden geldim camasır astım oğlumla beraber . insan mecbur kalınca herseyi yapıyo cnm

canım ya sen bu saate kadar açmı durdun sütün azalır ben oğluma elbise yetiştiremiyorum günde 5 yada6 kez değiştiriyorum

saat 1de beraber kalktık, ama o uyumadan ben bırakıp da bişeyler yiyemiyorum, ağlıyor, onun uyumasını bekliyorum mecburen

aynen ben de kıyafet yetiştiremiyordum artık önlük takıyorum, kusunca önlüğü değiştiriyorum sadece, baya kolaylaştırdı işimi

benim pazar akşamı ve dün öğle bir ordu misafirim vardı sabah oğlumu yıkadık ardından saat 2buçuğa kadar temizlik yaptım ütümde kaldı mecburen yapıyor insan

maşaallah inş bende beceririm.

benim pazar akşamı ve dün öğle bir ordu misafirim vardı sabah oğlumu yıkadık ardından saat 2buçuğa kadar temizlik yaptım ütümde kaldı mecburen yapıyor insan

misafir olunca ek iş oluyor gerçekten, benim de pazar günkü misafirlerimin bulaşıkları duruyor daha ayyy

ecrinece naptın kıs hala mı uyuyoon

gecer alışacaksın hem zaten annen geri gelecekmiş geçmişi okudumda
gelecek evet ama o vakte kadar ne yapcam.

duducum yapma hiç de yalnız değilsin kuzucun seninle ve sen basbaya bir annesin, evelallah herşeyini halledebilirsin, kendini üzme yok yere canım :)

ne bileyim canım ya lohusalık sendromuyla birleşince kötü oluyom galiba.hep yanımda birileri olsun istiyom ama beni üzmeyen birileri

saat bire kadar bebeğin uyuyormu benim sabah yedide dikiliyor sonra yatıyor ben işten güçten pek fırsat bulamıyorum uyumak için

bizde babamız gelcek şimdi oğlumuzu yıkıcaz ama ilk kez yalnız yıkıyacaz.ne yapcam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…