ya canım benim kızım da kusuyornormal ama kusmaları
ben hiç sevmiyorum kusmasını, kusmasa çooook rahat edicem
emdiği sütü çıkarıyo, sonra bi daha emmek istiyo, midesi boşalınca acıkıyo çünkü, emdikten sonra yine kusuyo pof
kusmasın diye bin takla atıyoz, özellikle altını değiştirirkenkucakta hep dik tutmaya çalışıyorum bu sefer kucağa alıştı acayip, takıldım kaldım kusmasına, istemiyorum kusmasını ama engellemek de çok zoooorrr
ben ilk günden beri yanlızım kıslar sezeryanla dogum yaptım
slm kızlar nasılsınız.annem gitti dün ve ilk defa bebişimle başbaşa bi gece geçirdim.allahım sanki yetemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum gb geliyo.siz ne alemdesinz?
hoşgeldin canım valla benim annem 10 gün yada15 gün kaldı sonra yalnızdım hep ilk zamanlar nereye koşturacağını bilemiyoda insan sonra alışıyo Allahtan elektirikli ev aletleri var yoksa halimiz dumandı
ben ilk günden beri yanlızım kıslar sezeryanla dogum yaptım
ah canım nasıl baktın o sancıyla bebişine.allah yardımcın olsun.ben beceremezdim annem olmasa
ayyy ağlayasım geldi valla.kendimi çok yalnız hissediyom
canım ya sen bu saate kadar açmı durdun sütün azalır ben oğluma elbise yetiştiremiyorum günde 5 yada6 kez değiştiriyorum
benim 2.ci bebeğim 12 yasında abimiz var ama ilk dogumda yanlızdım cnm kimse yoktu
yavas yavas yaptım herseyi kendimi yormadım uyudum hep, yemek işini eşim yaptı,hastaneden geldim camasır astım oğlumla beraber . insan mecbur kalınca herseyi yapıyo cnm
maşaallah inş bende beceririm.
benim pazar akşamı ve dün öğle bir ordu misafirim vardı sabah oğlumu yıkadık ardından saat 2buçuğa kadar temizlik yaptım ütümde kaldı mecburen yapıyor insan
gelecek evet ama o vakte kadar ne yapcam.gecer alışacaksın hem zaten annen geri gelecekmiş geçmişi okudumda
duducum yapma hiç de yalnız değilsin kuzucun seninle ve sen basbaya bir annesin, evelallah herşeyini halledebilirsin, kendini üzme yok yere canım :)
saat 1de beraber kalktık, ama o uyumadan ben bırakıp da bişeyler yiyemiyorum, ağlıyor, onun uyumasını bekliyorum mecburen
aynen ben de kıyafet yetiştiremiyordum artık önlük takıyorum, kusunca önlüğü değiştiriyorum sadece, baya kolaylaştırdı işimi
biz varız cnm üzülmee :80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?