evet ama bebekle nete girmek problem olmasa daha ii olacak
gelecek evet ama o vakte kadar ne yapcam.
ne bileyim canım ya lohusalık sendromuyla birleşince kötü oluyom galiba.hep yanımda birileri olsun istiyom ama beni üzmeyen birileri
saat bire kadar bebeğin uyuyormu benim sabah yedide dikiliyor sonra yatıyor ben işten güçten pek fırsat bulamıyorum uyumak için
emziriken gir ben öyle yapıyorum tek elle yazıyorum okuyorum vakit geciyor
bizde babamız gelcek şimdi oğlumuzu yıkıcaz ama ilk kez yalnız yıkıyacaz.ne yapcam bilemiyorum.
ama ben o kadar yetenekli değilim.zaten psikolojimde ii değil.dr a gitmeden de ii olmıcak.boğazımda şişlik hissediyorum.troidim şişmiş gb geliyo.onu halletmeliyim.
kızlar siz banyodan önce mi yoksa sonra mı emziriyorsunuz
ben yıkadıktan sonra emziriyorum
lohusalokta insanın psikolojisi bozuluyor.
evet ama dr kontrolünü halletmeden de geçmicek benim stres.neler düşünüyorum bi bilsennnnnnnnnn ooo ne kötü senaryolar.
sen sadece bebiğini düşün ona bak ve mutlu cnm hiç bişeyi takma kafana
ben genelde sonra ama açsa meçburen biraz emziriyorum çünkü çok ağlıyorkızlar siz banyodan önce mi yoksa sonra mı emziriyorsunuz
ben genelde sonra ama açsa meçburen biraz emziriyorum çünkü çok ağlıyor
slm kızlar nasılsınız.annem gitti dün ve ilk defa bebişimle başbaşa bi gece geçirdim.allahım sanki yetemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum gb geliyo.siz ne alemdesinz?
kızlar siz banyodan önce mi yoksa sonra mı emziriyorsunuz
kızlar humananın gece çayını alldım bibereno koyup veriyoru kullanan varmı ben ilk kez anne sütü dışında bişey veriyorum birada tırsıyom açıkçası hıı bide rezene vermeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?