2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gelecek evet ama o vakte kadar ne yapcam.

ne bileyim canım ya lohusalık sendromuyla birleşince kötü oluyom galiba.hep yanımda birileri olsun istiyom ama beni üzmeyen birileri

evet canım haklısın ben annemle aynı şehirdeyim ama hep gelsin kalsın istiyorum gerçekten ben bu lahusalık depresyonuna inanmazdım ama oluyomuş hepimiz iyi kötü yaşadık

saat bire kadar bebeğin uyuyormu benim sabah yedide dikiliyor sonra yatıyor ben işten güçten pek fırsat bulamıyorum uyumak için

yok öyle değil tabii ki :)

gece 4:30da uyudu, ondan önce 17:00den beri uyanıktı düşün, 10 dk dalıp kalktı hep.

4:30da uyudu, sabah 10da emdi uyudu, 13de kalktı 2 saat falan oturdu sonra tekrar uyudu :)

emziriken gir ben öyle yapıyorum tek elle yazıyorum okuyorum vakit geciyor

ama ben o kadar yetenekli değilim.zaten psikolojimde ii değil.dr a gitmeden de ii olmıcak.boğazımda şişlik hissediyorum.troidim şişmiş gb geliyo.onu halletmeliyim.

kızlar siz banyodan önce mi yoksa sonra mı emziriyorsunuz
ben yıkadıktan sonra emziriyorum

slm kızlar nasılsınız.annem gitti dün ve ilk defa bebişimle başbaşa bi gece geçirdim.allahım sanki yetemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum gb geliyo.siz ne alemdesinz?

hoşgeldın dudu bende hep yalnızım sadece 3 gunkaldı annem ılk gece sabha kadr uyumamıstım korkmustum :)sonradan alısıyosun hepsınede yetyosun:)

kızlar humananın gece çayını alldım bibereno koyup veriyoru kullanan varmı ben ilk kez anne sütü dışında bişey veriyorum birada tırsıyom açıkçası hıı bide rezene vermeye başladım

kızlar siz banyodan önce mi yoksa sonra mı emziriyorsunuz
ben yıkadıktan sonra emziriyorum

ne ac ne tok olyo yıkadğımda çocuk hemsıresı öle demıstı 1,30 saat önceden emzırıyom gazını cıkarıyom duruyo sonra yıkıyom ve emzırmedn uyutuyom 1 saatuyuyo sonra emzırıyom yatıyo bı 3 saat daha uyuo

kızlar humananın gece çayını alldım bibereno koyup veriyoru kullanan varmı ben ilk kez anne sütü dışında bişey veriyorum birada tırsıyom açıkçası hıı bide rezene vermeye başladım

bn arada gece rezene verıyom rahat uyuyo ozamn ama az verıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…