2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kizlar gecmisi okuyayim diyorum sonra bitiremiyorum bugun atladim artik ben kizimi önce emdiriyorum sonra banyo yaptiriyorum, benimkisi saat gibi 1 saati doldumu emmek istyior ama geceleri simdi cok rahatim bir kac kere kalkiyorum ama artik alistim sanirim. simdi bana gülüyor eller kollar bir hareket etiriyor minigim ses cikariyor ya ölüyorum bitiyorum

aynen geçmişi oku oku bitmedi sadece iki gün giremedim benim oğlum sizinkilere göre daha büyük sabahları ağlayınca sesleniyorum nasıl hoşuna gidiyor gülümsüyor çok güzel vallahi

ben geldim geçmişi okuodum huhu pike gittin mi. walla biz 1 de kalkıtk kocişim geldi yicek bişeler hazırladı bende ortalığı topladım o gitti tekrar yattık :). kızlar dışarı çıkarmak çok işe yarıo dün anneme yürüyerek gittik. eve geldik bide banyo yaptırdım emzirdim. uyudu bende az pcde takılım dedim dizi izledim falan saat 2 bizimki uyuyodu daha bende kucama alıp emzirdim geri yatırdım kendimde yattım bidaha 4 te kalktı ondan sonada saat başı kalkıp emdi. 1 e kdr hep. bi arada kakasını yapmış sırtına çıkmış onu temizledik geri uyudu maşallah diim

aynen geçmişi oku oku bitmedi sadece iki gün giremedim benim oğlum sizinkilere göre daha büyük sabahları ağlayınca sesleniyorum nasıl hoşuna gidiyor gülümsüyor çok güzel vallahi

kinizin yawrularınada masallah darısı bızım basımıza işallah çok tatlılar ya allah nazarlardan saklasın tüm bebekleri :87:

maşallah oda kocaman masallah :96::87:

fatma amin darisi sizlerin basina hergün yeni huy yeni aliskanliklar kizlar ya birde aklima takildi sizinkileri okuyunca cay veriyorsunuzya bebege ben daha anne sütünden baska bir sey vermiyorum acaba versemmi vermesemi cay

ben öyle yapıom beşiğe elektrikli battaniye koydum emziriken açıom ben emzirene kdr ısınıo uyuyunca elektrikli battaniyeyi kapatıp yatırıom uyanmıo üstünüde örtüom.

maşallah oda kocaman masallah :96::87:

şimdi beşiğinde bakınıo. perdeyi açıtm ışık girio odaya dışarı bakmaya çalışıo

hoşgeldin maşallah kuzuna eşime okutacam valla bu yazdıklarınızı izin vermiyo dışarı çıkmamıza

fatma amin darisi sizlerin basina hergün yeni huy yeni aliskanliklar kizlar ya birde aklima takildi sizinkileri okuyunca cay veriyorsunuzya bebege ben daha anne sütünden baska bir sey vermiyorum acaba versemmi vermesemi cay

gazı varsa ver uyku duzenı ıcın verebılırsın bn uyumadıgında yada gazı oldugunda verıyom
benımkıde suan anakucagında bana bakıyo arada ağlıyo uykusu geldı galıba
kızlar pazı gaz yaparmı?

kaynanam daha fazla dayanamadı başladı kıllık yapmaya sabır çekiyorum şuan az kaldı zaten oğlu beni yeteri kadar sinir ediyo bide annesinin bilmişliğiyle uğraşamam

çocuğu yıkıyalım dedim içeri kıyafetlerini hazırlamaya gittim baktım çocuğu soymuş aa hani su nerde diyo anca elbiseleri hazırladım dedim suyuda getir hadi dedi sabır dedim
bebeği yıkadık havluya sararken alıyodu hemen kaptım yatırdım yaşlıcam masaj yapıcam dikildi yanımda aman üşücek aman üşücek die die çekeleye çekeleye girdirdi çocuğu gene sabır aldı kucağına sen bunları kaldır dedi su dolu küveti kaldırdım sinirli sinirli
sora uyutamadı tabi verdi bana aç bu aç bu die hayır aç değil diyorum nie ağzını açıyo diyo ısrarla sabır çekiyorum
uyuttum gene aldı yatırdı sanki ben yatıramıyorum 2saat geçti nese mızmızlandı aldım emzirdim bisürü ağladı sakinleştirip uyuttum bu arada tv izliyo yemek falan yedi
geldi aman ver bilgisayar zararlı deyip aldı çocuğu kucağımdan deminden beri bilgisayar karşısında dedim alacaktım dedi
sepetin başında durmuş tv izliyo sibel bugün kızartma yap kızartmalık bisürü şey var ooooo noldu şimdi ooff
yavaş yavaş özüne dönüyo sanırsam
ama ben dayanamam böle yapmaya devam ederse bozar giderim

boşuna dememişler eski düşman dost olmaz die yoksa tersimiydi

kızlar benım kayınvalıde pazı dolması yapmı bnde cok severım yesem gaz yaparmı bebeğe bılemedım ya

kızlar benım kayınvalıde pazı dolması yapmı bnde cok severım yesem gaz yaparmı bebeğe bılemedım ya

önceden yapiyormuydu gaz hem yemeden bilemesin. offff ya simdi ben cok ikide kaldim verimmi cay birde atesölcücegiyle poposundan cikarioyrum cok zorlanirsa gercekten gazini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…