fatma amin darisi sizlerin basina hergün yeni huy yeni aliskanliklar kizlar ya birde aklima takildi sizinkileri okuyunca cay veriyorsunuzya bebege ben daha anne sütünden baska bir sey vermiyorum acaba versemmi vermesemi cay
ben öyle yapıom beşiğe elektrikli battaniye koydum emziriken açıom ben emzirene kdr ısınıouyuyunca elektrikli battaniyeyi kapatıp yatırıom uyanmıo üstünüde örtüom.
şimdi beşiğinde bakınıo. perdeyi açıtm ışık girio odaya dışarı bakmaya çalışıo
elektrikli battaniye aklıma geldiydi de bende yok o :)
aman maşallah bugün site beni atmıyo
canım ben de anne sütü haricinde sadece d vitaminini veriyorum, başka bişey girmedi ağzına :)
sancısı sıkıntısı yoksa verme canım, çocuk rahatlasın diye veriyo kızlar, çok ağlayıp sıkıntısı olmasın diye, gerek yoksa verme
önceden yapiyormuydu gaz hem yemeden bilemesin. offff ya simdi ben cok ikide kaldim verimmi cay birde atesölcücegiyle poposundan cikarioyrum cok zorlanirsa gercekten gazini
slm kızlar :)) ayy benim oğlan ne zaman gülmeye başlıcakk bana sabırsızlıkla bekliyorum
slm canim.. valla bizmkisi tam 59 gunluk hala tam olarak gulmus degil.. yani uykusunda ve ruyasinda guluyor ama bana bakarak dun guldu gibi geldi.. ama emin degilim :))
çok güzeldi canım baya kalabalıktı amin canım
kolik cd si aldırdım eşime inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?