2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

fatma amin darisi sizlerin basina hergün yeni huy yeni aliskanliklar kizlar ya birde aklima takildi sizinkileri okuyunca cay veriyorsunuzya bebege ben daha anne sütünden baska bir sey vermiyorum acaba versemmi vermesemi cay

canım ben de anne sütü haricinde sadece d vitaminini veriyorum, başka bişey girmedi ağzına :)

sancısı sıkıntısı yoksa verme canım, çocuk rahatlasın diye veriyo kızlar, çok ağlayıp sıkıntısı olmasın diye, gerek yoksa verme

elektrikli battaniye aklıma geldiydi de bende yok o :)

aman maşallah bugün site beni atmıyo

benimkisinin hep yok arada oluyor gaz sancisi o zamanda poposundan cikariyorum daha beklim o zaman tsk

offff bizimkisi sabahdan beri horulhorul uyuyorr.. simdi uyandirmaya calsitim banamisin demedi.. ahh ahhh bu gece gene uykuu yoookk bize ((((((

gece de boyle uyusaa yaa...

acaba tv sesine mi alsiti cocukk.. en iyisi odasina tv koyayim benn :)) butun gece acik durur :)) emzirmeye kalkinca benimde canim sikilmazz hem :)))

önceden yapiyormuydu gaz hem yemeden bilemesin. offff ya simdi ben cok ikide kaldim verimmi cay birde atesölcücegiyle poposundan cikarioyrum cok zorlanirsa gercekten gazini

gaz problmıd var ver bnce az ver rahat edersın sende oda rahat eder ...

kızlar göbeğindeki kabuk düştü ayy çok sevındım ya hiç gecmıcek sanıyodum:86:

slm canim.. valla bizmkisi tam 59 gunluk hala tam olarak gulmus degil.. yani uykusunda ve ruyasinda guluyor ama bana bakarak dun guldu gibi geldi.. ama emin degilim :))

Bizimkiside uykusunda gülüyorr şimdilik o kadar hoşumaa gidiyorkiiii :) insallh en kısa zamanda gülücüklerinide görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…