melisesra cahıllıgıme ver cnm kolık nı dımek
Günaydın kızlar. gece benim velet yine uyumadı hep ıkıladı durdu burnumdan getirdi. sabahta uyudu biraz da ben de uyudum,uykumu aldım. Bugün evlilik yıldönümüm ama çıkıpta kocişime hiç birşey alamadım. moralim çok bozukÇocukla uğraşmaktan kocişimin yüzüne de hasret kaldım. Adamı tersleyip duruyorum hep,yorgunluğumu ondan çıkarıyorum.
kizlar oda dereceniz kac bebek icin??
ay bu hollanda hukumeti beni delirticek :))) benim g.tum donuyorr bunlar cocugu 18 derece de yaticak diye soylenip duruyorlarr .. kocamdan gizli gizli aciyorum kombiyi valla :))
canım o uyumuştur, uyanınca kaymıştır öyle, onca saat öyle durmamıştır. allah korusun canım, çok geçmiş olsun.
canım saçlarının dökülmesi normal, bizimkinin tepesi kel kaldı :)
gece uyusa altını açmıcam da, uykuya dalmadı ki hiç, 4:30da uyudu dün. ağlamıyor da. gezmek istiyor devamlı. sıkıntısı olsa huysuz olur, gazını çıkardık kaç saat önce alttan pırt pırt yapıyo zaten kendi, kaka yaptı kaç kere, on defa işedi ama yok. bana mısın demedi :)
ama sonra 10a kadar hiç kalkmadı :)
kizlar burda soyle yapiyorlar.. battaniyeyi yada yorgani yatagin altina dogru kiviriyorlar bebgi karyolonun ortasina yatiriyorlar ki bebek kayip yorganin altina girmesin diye.. sizde oyle yapin.. yorgani kivirin yatagin altina koselerden de sikistirip bebgi karyolanin ortasina yatirin...
kızlar bebek arabası olarak ne aldınız siz ben henuz almadım lazım olmaz dıye ama oluyor malesef...çift yönlü istiyorum ama karar veremedım bır türlü
slm kızlar :)) ayy benim oğlan ne zaman gülmeye başlıcakk bana sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar bebek arabası olarak ne aldınız siz ben henuz almadım lazım olmaz dıye ama oluyor malesef...çift yönlü istiyorum ama karar veremedım bır türlü
ecrin sizinkide chicco demi heryeri kapanıyomu adı ne onun bide fiyatı ??
bende ondan alıyım o gzl gözüküyo
cnm 260a netten aldı eşim. tamamaen yatınca tente kapanmıo ama yağmurluğu var onla kapatçam. ayak örtüsü falan var biz iki kere çıktık. hava güzel olduğu için yağmurluğu örtmedim ben. merak etmeyin üşümez bebişler. maksat hava aldırmak zaten heryeri kapalı olursa nasıl hava alcak :) direk rüzgar vurmasın yeter. ben memnun kaldım şimdilik. sürüşü falan çok rahat ve ufak etraftaki arabalara bakıom çok hantal ben süremem onları. çocumu taşıcan arabayımı :)
bnm içinnde hafiflik önmliydi ama lite a way çok kötü kapanmıyoooo çocuk onda donar bnmki şapkada takmıyuo zatiii
önü zaten daha beterrr
ece lite a wayinde öle ayrıtıkı resmini koysana sana zahmett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?