2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ohhh kıjımı busetine yatırdım mutfak masasına koydum yemegımı rahat rahat yapıyorum bundan sonra hep böle yapıcam
kaç gündür eziyet ediyomuşum kendıme ya
yüzkere git gel yapıyodum buset de rahat sanırım uyuyo mışıl mışıl

nice yıllara canım bugun bizimde evlilik yıldönümümüz ikimizde nezleyiz söle basbaka oturup bir cay icsek benim için yeterde artar bile

kizlar oda dereceniz kac bebek icin??

ay bu hollanda hukumeti beni delirticek :))) benim g.tum donuyorr bunlar cocugu 18 derece de yaticak diye soylenip duruyorlarr .. kocamdan gizli gizli aciyorum kombiyi valla :))

:90: alemsin kız öyle alıssınlar diolardır yoksa 18 derece ne beee aaaa
25 derece ii oda icin diolar

canım seninki gece ile gunduzu karıstırmıs. Cok kaymıs zamanları. İnş. döner meraklanma.
Gunduz gurultulu ve aydınlık gece karanlık ve sessiz yerde uyuyor dimi?

doktorlar siz ne giyiyorsanız bir kat fazlasını yada bir yelek giydirin diolar. Ben iki kat giyiyorum kızlar ondan bebgime uzun kollu cıtcıtlı badi altına patikli pijama üstünede tulum giydiryorum hemsi pamuklu penye. Bazen kadife üst giydiryorum ama cok saglıklı degil alırken dikkat etmemişim terletio. Birde bebekler kapşondan hoslanmıo evde. Dısarı cıktıgımda pamuklu ceketlerini giydiryom iyiki kapşonlu almısım hem cok yakısıo hem aman sapka kaydı düştü kaydıgı yok.

benim oğlan sogugu seviyor gecen gittik bir misafirlige ev soguktu ödüm koptu üsütcek diye ama bir sevdi bir uyudu masallah bişi oldu sandım cocuga. Gerci araba sarsıo sevio bebekler arabayla seyehati uyuyorlar gittigimiz yerde uzaktı ondanda olabilir. Bugunde cıkardım dısarı ta ögle vakti. Sıcaktı biraz gezdik pazara ugradık geldik. arabda uyudu sevio serinligi

bende nette ve bir kitapta okumustum. Bebek karyolasına göre cok küçükse ve hareket yetenegi cok iyi degilse ilk aylarda yani bebegi en asagı ayagı degecek gibi yatıryorsunuz bölece asagı kayma gibi bir durum olmuyor.

kızlar bebek arabası olarak ne aldınız siz ben henuz almadım lazım olmaz dıye ama oluyor malesef...çift yönlü istiyorum ama karar veremedım bır türlü

ben geldim bizde kızımla mutfaktaydık ana kucana koydum masanın üstüne ben yemek yaparken bi baktım uyuya kalmış kuzum beni takip etmekten başı döndü galib

kızlar bebek arabası olarak ne aldınız siz ben henuz almadım lazım olmaz dıye ama oluyor malesef...çift yönlü istiyorum ama karar veremedım bır türlü

cnm bizde almamıştık dün aldı eşim ama berbatmış sakın chicco lite way alma derim
çünkü yatar pozisyonunda heryeri açık kalıyo
o araba ile hayatta dışarı çıkılmaz bebekk donar
biz değiştircez hata sonu
tavsiyeleriniz varsa kızlar yazın
aldıklarınızdan memnun olduklarınızı noooolluuuurrr..

bu arada herkeslere selam olsun :80:.

ecrin sizinkide chicco demi heryeri kapanıyomu adı ne onun bide fiyatı ??
bende ondan alıyım o gzl gözüküyo

ecrin sizinkide chicco demi heryeri kapanıyomu adı ne onun bide fiyatı ??
bende ondan alıyım o gzl gözüküyo

cnm 260a netten aldı eşim. tamamaen yatınca tente kapanmıo ama yağmurluğu var onla kapatçam. ayak örtüsü falan var biz iki kere çıktık. hava güzel olduğu için yağmurluğu örtmedim ben. merak etmeyin üşümez bebişler. maksat hava aldırmak zaten heryeri kapalı olursa nasıl hava alcak :) direk rüzgar vurmasın yeter. ben memnun kaldım şimdilik. sürüşü falan çok rahat ve ufak etraftaki arabalara bakıom çok hantal ben süremem onları. çocumu taşıcan arabayımı :)

biz çok sevdik. karizmatik kocamın bile süresi geldi arabayı. ara sokaklarda istio sürmek için hahah ana yola çıkınca hemen bana verio :)

tabi zevklerle renkler tartışılmaz. bak bi deneme sürüşü falan yap öle al.

bnm içinnde hafiflik önmliydi ama lite a way çok kötü kapanmıyoooo çocuk onda donar bnmki şapkada takmıyuo zatiii
önü zaten daha beterrr

ece lite a wayinde öle ayrıtıkı resmini koysana sana zahmett

bnm içinnde hafiflik önmliydi ama lite a way çok kötü kapanmıyoooo çocuk onda donar bnmki şapkada takmıyuo zatiii
önü zaten daha beterrr

ece lite a wayinde öle ayrıtıkı resmini koysana sana zahmett

ben bu arabayı çok araştırmıştım bu resim o zamandan dur bakayım lite wayinde vardır ayrıntılı resmi. kullanma klavuzu falan yokmu. bu resim kutudanda çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…