2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

nice yıllara canım bugun bizimde evlilik yıldönümümüz ikimizde nezleyiz söle basbaka oturup bir cay icsek benim için yeterde artar bile

sağol canım. size de nice yıllar :)

geçmişş olsun canımm . bende hasta olucam sanırım bogazım agrıyo,basım agrıyo, kulagımda ugultu var. ilaçta icemiyorum korkuorum insallah olmam yaa bebişe geçer bide bitki çaylarından içiyorum ada çayı içtim şimdi.

selam adescm.
sagolasın epack
bende daha almadım araba nasıl bişi alıcam bilmiyorum bile daha..

ay dark aynen valla bende almamıştım dün eşim gitmiş lite a way almış
hiç gzl değil
arkası açılıyo tam yatma pozisyonunda
ctesi gidip değiştirecez

dark ve aperpil, evlilik yıldönümünüz sanıyorum, mutluluklar diliyorum kızlar bi ömür sağlıklı huzurlu mutlu olun inşallah bebişlerle beraber

of çok mutsuzum yarın doğum günüm, 30 oluyorum ama ne annem var ne eşim var burada

öyle tabi ececim ama işte kendimi cok yalnız hissediyorum

kızım da uyumuyo yine mıkırdanıyo beşiğinde oof bu gece uzun olacak belli oldu gideyim ben

slm kızlar
dark fragola nice yılllara kızlar sevdiklerinizle birlikte inş
b,zde bugün kalça kemigi röntgeni için gttik çokk şükür iyi çıktı
kızlar sizin bebişlerin gözlerinde kayma oluyormu ?*

ya banada göz kayması normal dediler de dr a sormadım neyse
ecrincim git uyu vakit varken canım
bende bugün dr gitti k die hem yorgunum hemde dünden uykusuz kızım gece 3.5 a kadar uyutmadı bizi kaka yapamadı ik i gündür zeytün yagıda içirdim popoyada sürdüm ama kar etmiyo neyse geçseydi şu üç ay hayırlısı ile yaa
neyse hepinize ii akşamlar bende gidip çay bırkayım yorgunlugumu alsın kib öptm

mrb ..
alıştım galiba...
ama bebişim biraz hasta genzi dolu bir de çok kusuyor balgamı çok onu çıkarmak için galiba...
sen nasılsın?

canm benim kızımında genzi dolu ve çok kusuyor.biz doktora götürmüştük cuma günü doktor dediki göğsüne inmemiş yani herhangi bir hastalık yok ama eğer olursa gribe yakalanırsa direk yatırırım dedi.çok korkuyorum bişi olcak die burun damlası kullanıoduk zaten ona devam et dedi sadece.. başka bi çözümü yok ( kusması içinde eğer kilo kaybı yoksa bi problem yoktur dedi.

Allahım çocuklarımızı korusun!!!

ne uyuması yaaaaaaaaaaaaaa. eşimin teyzesi geldi çat kapı etraf darmadağınıktı yatmaya hazırlanıoduk. çocuu aldı şaaaaaaaap die tam yanağından öptüüüüü :S şimdi dışarı çıkıoz çok sinir oldummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…