2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

boşver sen sabret ya o cat kapı gelmelere bnde cok sınır oluyom ya belkı musaıt değiliz bı ara ...

yuh yanii ne olmuş dağınıksa beğenmeyen gelsin düzeltsin o vakit
bugün iş arkadaşlarım geldi nerdeyse hiçbirşeyeel sürmedim kahvelerini bile kendileri yaptı ikramlıklarını koydular ve bu insanlar benden yaşça bayağı büyükler

yaa çocuklu kadın basmak için yapmışlardır bakam ev toplumu değilmi varya öle tipler. kayımvalideme sölicez ama bakam.

aman boşver istediğini düşün desin sen hıc cannı sıkma ... olur öle tipler ben o yuzden evımı bı 20 dakkalık uzakta tutdum kımse gelmıyo yılda 1 kez oda hbr vererk gelmk zorundalar evde deılm herzmn demıstım...ü
üşeniyorlar gelmeyemisafir cok severim ama böle niyetli olduklarını bildiklerim geldıgınde gtsın dıyegözunun ıcıne bakıyom

walla ben kaynananın altındayım eşim sölicek sonuçta artık çocuklu kadınım herzaman musait olamam. oturcaklardıda biz çocuk uyuyo die yatalım dediydik koltuğu açtıydık oturamadılar bircede hemen geri uyudu zaten :) bende musafiri severim ama böle olunca sinir oluom.

onlarda utanmışlardır ... iyi yapmış senın kız uyuyarak artık işimiz daha zor tabi ancak uyududnda dınlebılıyoruz yada iş yapabılıyoruz onların anlamaları lagzım tabı ama nerde ....senın uykuda bölündü olan uykuna oldu ben btn gce 12 ekadar hep yalnızım gunduzde yatamıyom kız uyududgundada korkuom benım ısım dahada zor galaıba

bende yanlızım cnm hep nie korkuon ki uyumaya. anladılarmı bilmiom artık. ama kayımvalide anladı bence :)

bende yanlızım cnm hep nie korkuon ki uyumaya. anladılarmı bilmiom artık. ama kayımvalide anladı bence :)

ya sesını duyamm dıye olurda kalkar dıye ama yarın bı denıcem gnduz yatmyı hamilykn paso yatrdım ne gunlerdı :)bu saat oldu yatamdım sabrım bttı bıtıcek ....

gunaydın kızlar

bebe arabası sormussunuz. Ben cok arastırdım baktımda chicco liteway hafif olabilir ama bende begenmedim arkadasların dedigi gibi kıs için uygun degil. Soguk alır.
Multiway biraz daha iyi ama tercih etmem.
Chicco simplicty de cok hafif ve guzel. Graco nun bir kaç modeli var 250 tl civarında kalteli ve güzel. Simplicty den iyidir bence. joker magazalarında satılıyor.

biz baby confort loola aldık. jokerde satılıo sadece. normalde 600 gecenlerde kampanyadaydı 400 aldık. magaza calısanlarıda bundan alıolar kendilerine. cok iyi diolar yalnız 11 kg. ama oturma unitesi ile alt kısım ayrılıo ayrı ayrı tasını cift yönlü cıkar kendi yönüne tak. ben suan rüzgara karsı kullanmadıgımdan rahatcada gezdiriom . kılıfı tamamen cıkıp yıkanıo cok ii bir ozellik bence. saglam. arabayada ayrıldıgondan rahat sıgıyor.

link su ;

http://www.joker.com.tr/img/Prod/ST19258BR.GIF

canım seninki gece ile gunduzu karıstırmıs. Cok kaymıs zamanları. İnş. döner meraklanma.
Gunduz gurultulu ve aydınlık gece karanlık ve sessiz yerde uyuyor dimi?

evet canım aynen öyle yapıyorum

neyse ki dün bütün gün uyudu :) şimdi uyanık bakalım ne zaman uyucak

Günaydın kızlar 2 gündür çıldırma noktasındayım gündüz uyumuyor gece 11-12 ye kadar uykusu var ama resmen uyumamak için direniyor ne koltuğunda ne beşiğinde ne kucakta durmuyor başım çatlıyor artık,Çocuklar hastalanınca huy değiştirir derlerdi ne kadar doğruymuş.Bide sabahın köründe uyandık çok bitkin düştüm artık.Bugün annem gelecekti yıkamaya aradım gelme ben gelicem baş edemiyorum affanla dedim eşimde zaten annenlere gidelim diyip duruyordu orda kalabalığız herkes biraz bakınca rahat oluyoruz haliyle

Bebek arabası bende yeni aldım aylarca araştırdım bu arabaları chicco liteway düşünüyordum sonra jokerde bebe comfort mila yı gördük eşimle ikisi arasında gidip geliyordum.Almaya gittiğimizde 2 sinide çıkrattırdım her yönüyle denedik inceledik ve bebe comfort milayı aldık.Çokda memnunuz araba elinizin altında kayıyor sanki :) kumaşı, emniyet kemeri her yönüyle litewayden daha iyi düşünürseniz sizde yerinde karşılaştırın farkı göreceksiniz..

Baston ve hafif bir puset arıyorsanız bende milayı tavsiye ediyorum, üstelik kapandığında çok az yer kaplıyor, ayakta durabiliyor..

Bebe Confort Mila Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr

bazen bir iki gün çocuklar gerçekten değişiyor galiba, sonra yine düzeliyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…