Günaydın kızlar 2 gündür çıldırma noktasındayım gündüz uyumuyor gece 11-12 ye kadar uykusu var ama resmen uyumamak için direniyor ne koltuğunda ne beşiğinde ne kucakta durmuyor başım çatlıyor artık,Çocuklar hastalanınca huy değiştirir derlerdi ne kadar doğruymuş.Bide sabahın köründe uyandık çok bitkin düştüm artık.Bugün annem gelecekti yıkamaya aradım gelme ben gelicem baş edemiyorum affanla dedimeşimde zaten annenlere gidelim diyip duruyordu orda kalabalığız herkes biraz bakınca rahat oluyoruz haliyle
günaydın kızlar..
geçmişi okudum o kadaaar alıntı yaptım ama hepsi silinmiş ya üzüldüm(
her sabah yatıyoduk kızımla yarım saatte bir uyanıyodu, ne uyudugumu anlamıyom diye bugün yatmadım, maşallah kesintisiz 10a kadar uyudu bugünde :)
ne zaman bende uyumaya kalksam mızmızlanmaya başlıyo ya, iş yaparken hiiç sorun yok :)
uyandı, altına yapmış taa sırtına kadar cıkmış bende banyo yaptırdım emzirdim yatırdım yine uyuyo şimdi..
bu cuma istanbula gitcez inş,15 gün kalcaz, hazırlık yapmam lazım artık uyku yok bana
onu alıyım bunu alıyım şu da lazım olabilir derken evde ne varsa yüklendim :))
bebekle yola cıkmakta zormuş cidden..
benim kızımında burnu tıkalı kızlar dogdugundan beri öyle hırıl hırıl ediyo..
dr fizyosol verdi onu damlatıyoruz banyodan sonrada burun aspiratörüyle cekiyorum bayaa bişiler cıkıyo. önce balonlu aspiratörden almıstık ama o pek bi işe yaramadı, sonra otribebe diye baska bi asp. aldık, anne bi ucunu agzına alıp cekiyo. tavsiye ederim bu daha cok işe yarıyo..
selam fadimsa..
kundaklayıp uyutmaya çalış, ben hep öyle yapıyorum.. ayaklarını gevşek, kollarını biraz sıkı sarıyorum, rahat uyuyo.. yoksa kollarını oynatınca uyanıyo hemen..
günaydın canım bende mi alsam o aspiratörden diğperi cidden çok işe yaramıyor. bvenimkide tıkalı hatta 1. st kontrolünde demişti dr tıkaloı evde grip mi var d,ye çok balgamı da var baya bi kusarak atıyor onu ama öle böle kusmak değil balgamı atmak için kusuyoır diye end,işelenmiyrm ama..sizinkide yapıyormu böle...
yok canım bizimkisi o kadar deil.. maşallah pek kusmuyo kızım, uyurken hırıl hırıl ediyo ama, burnu tıkalı belli.. balgamını atması güzel canım, bence sende o aspiratörden al banyodan sonra hemen kullan rahatlatır bebeni.. banyoda yumuşuyo heralde daha havlusuna sarılırken çekiyorum ben..
selam lavinya..
hepimiz aynı durumdayız canım, alışcaz artık :)
bu arada kızlar benim kanama hala devam ediyo bugün 44. günümüz. 34. gün bitmişti 2 gün temiz kaldım sonra tekrar başladı, ama leke falan deil, ilk haftalardaki gibi, başa döndüm sankiregl mi başladı acaba ya.. benim gibi olan varmı ??
benim kızımda sabah 8 den beri uyumuyo ayağımda sallıyorum bırakınca uyanıyor.. bi taraftanda saç kurutma makinası açık...onun seside beynimi deliyo artık. sizde sallıyomusunuz kuzularınızı bizimkialıştı sanırım. memede uyumadığı sürece ayakta sallıyorum uyutmak için
benim kızımda sabah 8 den beri uyumuyo ayağımda sallıyorum bırakınca uyanıyor.. bi taraftanda saç kurutma makinası açık...onun seside beynimi deliyo artık. sizde sallıyomusunuz kuzularınızı bizimkialıştı sanırım. memede uyumadığı sürece ayakta sallıyorum uyutmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?