2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar bugun kızım tam 1 aylık oldu gıttık asımızı yaptırdık boyumuz 2.5cm uzamış kılomuz da 4.470gram olmus masallah kuzuma ..
bu araada doktroumuz da teshısı koydu dört dörtlük bir kolık dedı
gaz ıcın nurse harvey's yazdı gelır gelmez karnını doyurup ıcırdım bırt bırt guzel gaz cıkarmaya basladı bakalım ınsallah ıse yarayacak ısık var gıbı
mamayı kesebılırsen kes kesemıyosan azalt boyle gıderse tosun olur dedı gülüştüük
cnformıl aldım bebıse hem conforml hem nurse harvey's ınsallah gaz sorunumuzu gıderır :)
tabıı kı en onemlısı de anne sutu

Tatlim bende ayni durumdayim bugun 50gun oldu adet olmus olabilirim dr bekle dedi 21ne kadar. Unarim kotu birsey degildir gerci dr olabilir dedi

kızlar ben normal doğum yaptım 1 ayı geçtitabi doğum yapalı. doktorum bana 15 gün sonra kontrole gelmemei sölemişti ama gidemedim. dikişlerim falan için... bide bana 60 tane kan şurubu vermişti. sabah akşam içmem için onlarıda düzenli içmedim.. şimdi ben bu saatten sonra kontrole gitsemmi gitmesemmi. dikişlerim geçti. ama sabahları kalktığımda ayaklarımın üsütne basamıyorum sanki ayaklarım vücudumu taşımıyo...bide rahmime bakacak sanırım toparlandımı diyte siz gittinizmi kontrole doğumdan sonra.. ne yapıyım sizce....

yarican bende kanama yok ama sen regl oluyosundur bende bekliyorum bakem ne zmn gelcek

kızlar benim doktorum ilginç birşey söyledi, dün kontrolüm vardı da.

eğer bebeğine sadece anne sütü veriyorsan ve regl olmuyorsan hamile kalman imkansız dedi. regl olmayacakmışım sanırım emzirdiğim sürece, çok mantıklı gelmedi ama çok iddialı konuştu.

6 ay sadece anne sütü vereceksin, regl de olmazsan kesinlikle hamile kalamazsın. 6 aydan sonra ek gıdaya başlarsınız, yine süt vereceğin için hamile kalma ihtimalin var ama çok düşük dedi.

biz de ikinci çocuğu düşünüyoruz hemen, yani 10 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum, ama doktorum direk hiç korunma o zaman dedi.

kazaya uğramayalım bir de erkenden

bu nurse harvey's gerçekten iyi sanırım, taktım ben de :) ritanın zeytinyağına takması gibi :)

ne olur ne olmaz git bir ara canım, rahmin ve yumurtalıkların durumuna bakıyor, dikiş zaten geçmiş.

benimki bir de smear testi yaptırttı.

canım şu nurse harvey's i denediniz mi? denemediysen bir de onu deneyin

kızz allah senı naabmayaaaa cıldırıkkk benım kociş de hemen ıstıyor 2.ciyi cok da ciddi ama ben ıstemıyorum yanı cok erken dıye dusunuyorum bılemıyorum sen nası cesaret edıyon bıde normal dogurduyduun sen de demii valla tebrıkler cesaretıne
bu nurse harvey's gerçekten iyi sanırım, taktım ben de :) ritanın zeytinyağına takması gibi :)

şimdi almaya gıdıyorum bakalım ınsallah işe yarar uyku yapıyormu bu:))

ben bugun aldım melıs gaza ıyı gelıyo gıbı gazı cıkan bebe rhat uyur heralde ben de yenı basladım drum onerısı ıle zınco kesmıyo bızım kolıgı

şimdi almaya gıdıyorum bakalım ınsallah işe yarar uyku yapıyormu bu:))

canım bilmiyorum ben kullanmadım ama evde bulunsun diye alıcam mutlaka

benim ikizleri olan bir arkadaşım söyledi, kızlarından biri kolikmiş, başka birşey işe yaramamış bu iyi gelmiş baya :)

hehehe ben hamileliğimi özledim bile ondandır

vala kolay geldi bana herhal, istiyom napiim çocuk büyüdükçe işler zorlaşırsa vazgeçebilürüüüüm

canım maşallah kuzuna
bende sap, om-x şurup ,rezene bunlar hıc ıse yaramadı gazını cıkarıyor ama sureklı aglıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…