selam lavinya..
hepimiz aynı durumdayız canım, alışcaz artık :)
bu arada kızlar benim kanama hala devam ediyo bugün 44. günümüz. 34. gün bitmişti 2 gün temiz kaldım sonra tekrar başladı, ama leke falan deil, ilk haftalardaki gibi, başa döndüm sankiregl mi başladı acaba ya.. benim gibi olan varmı ??
deliricem gece 1 den sabah 8 e kadar hep agladı çıldırmak uzereyım
yarican bende kanama yok ama sen regl oluyosundur bende bekliyorum bakem ne zmn gelcek
selam kızlar bugun kızım tam 1 aylık oldu gıttık asımızı yaptırdık boyumuz 2.5cm uzamış kılomuz da 4.470gram olmus masallah kuzuma ..
bu araada doktroumuz da teshısı koydu dört dörtlük bir kolık dedı
gaz ıcın nurse harvey's yazdı gelır gelmez karnını doyurup ıcırdım bırt bırt guzel gaz cıkarmaya basladı bakalım ınsallah ıse yarayacak ısık var gıbı
mamayı kesebılırsen kes kesemıyosan azalt boyle gıderse tosun olur dedı gülüştüük
cnformıl aldım bebıse hem conforml hem nurse harvey's ınsallah gaz sorunumuzu gıderır :)
tabıı kı en onemlısı de anne sutu
kızlar ben normal doğum yaptım 1 ayı geçtitabi doğum yapalı. doktorum bana 15 gün sonra kontrole gelmemei sölemişti ama gidemedim. dikişlerim falan için... bide bana 60 tane kan şurubu vermişti. sabah akşam içmem için onlarıda düzenli içmedim.. şimdi ben bu saatten sonra kontrole gitsemmi gitmesemmi. dikişlerim geçti. ama sabahları kalktığımda ayaklarımın üsütne basamıyorum sanki ayaklarım vücudumu taşımıyo...bide rahmime bakacak sanırım toparlandımı diyte siz gittinizmi kontrole doğumdan sonra.. ne yapıyım sizce....
canım şu nurse harvey's i denediniz mi? denemediysen bir de onu deneyin
kızz allah senı naabmayaaaa cıldırıkkkkızlar benim doktorum ilginç birşey söyledi, dün kontrolüm vardı da.
eğer bebeğine sadece anne sütü veriyorsan ve regl olmuyorsan hamile kalman imkansız dedi. regl olmayacakmışım sanırım emzirdiğim sürece, çok mantıklı gelmedi ama çok iddialı konuştu.
6 ay sadece anne sütü vereceksin, regl de olmazsan kesinlikle hamile kalamazsın. 6 aydan sonra ek gıdaya başlarsınız, yine süt vereceğin için hamile kalma ihtimalin var ama çok düşük dedi.
biz de ikinci çocuğu düşünüyoruz hemen, yani 10 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum, ama doktorum direk hiç korunma o zaman dedi.
kazaya uğramayalım bir de erkenden
bu nurse harvey's gerçekten iyi sanırım, taktım ben de :) ritanın zeytinyağına takması gibi :)
şimdi almaya gıdıyorum bakalım ınsallah işe yarar uyku yapıyormu bu:))
şimdi almaya gıdıyorum bakalım ınsallah işe yarar uyku yapıyormu bu:))
kızz allah senı naabmayaaaa cıldırıkkkbenım kociş de hemen ıstıyor 2.ciyi cok da ciddi ama ben ıstemıyorum yanı cok erken dıye dusunuyorum bılemıyorum sen nası cesaret edıyon bıde normal dogurduyduun sen de demii valla tebrıkler cesaretıne
ben bugun aldım melıs gaza ıyı gelıyo gıbı gazı cıkan bebe rhat uyur heralde ben de yenı basladım drum onerısı ıle zınco kesmıyo bızım kolıgı
kızz allah senı naabmayaaaa cıldırıkkkbenım kociş de hemen ıstıyor 2.ciyi cok da ciddi ama ben ıstemıyorum yanı cok erken dıye dusunuyorum bılemıyorum sen nası cesaret edıyon bıde normal dogurduyduun sen de demii valla tebrıkler cesaretıne
ben bugun aldım melıs gaza ıyı gelıyo gıbı gazı cıkan bebe rhat uyur heralde ben de yenı basladım drum onerısı ıle zınco kesmıyo bızım kolıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?