canım regl oluyorsundur kiminde 40 tan sonra hemen oluyomuş bende olmadı bekliyorum
yarican bende kanama yok ama sen regl oluyosundur bende bekliyorum bakem ne zmn gelcek
Tatlim bende ayni durumdayim bugun 50gun oldu adet olmus olabilirim dr bekle dedi 21ne kadar. Unarim kotu birsey degildir gerci dr olabilir dedi
kızlar ben normal doğum yaptım 1 ayı geçtitabi doğum yapalı. doktorum bana 15 gün sonra kontrole gelmemei sölemişti ama gidemedim. dikişlerim falan için... bide bana 60 tane kan şurubu vermişti. sabah akşam içmem için onlarıda düzenli içmedim.. şimdi ben bu saatten sonra kontrole gitsemmi gitmesemmi. dikişlerim geçti. ama sabahları kalktığımda ayaklarımın üsütne basamıyorum sanki ayaklarım vücudumu taşımıyo...bide rahmime bakacak sanırım toparlandımı diyte siz gittinizmi kontrole doğumdan sonra.. ne yapıyım sizce....
kızlar benim doktorum ilginç birşey söyledi, dün kontrolüm vardı da.
eğer bebeğine sadece anne sütü veriyorsan ve regl olmuyorsan hamile kalman imkansız dedi. regl olmayacakmışım sanırım emzirdiğim sürece, çok mantıklı gelmedi ama çok iddialı konuştu.
6 ay sadece anne sütü vereceksin, regl de olmazsan kesinlikle hamile kalamazsın. 6 aydan sonra ek gıdaya başlarsınız, yine süt vereceğin için hamile kalma ihtimalin var ama çok düşük dedi.
biz de ikinci çocuğu düşünüyoruz hemen, yani 10 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum, ama doktorum direk hiç korunma o zaman dedi.
kazaya uğramayalım bir de erkenden
kızlar ilişkı oluyormu sızde 40 ı cıkanlar ben korkuyomya dogumdan sonra acılı olur dıyorlar dogrumu acaba
harikasın valaaa:18:hehehe ben hamileliğimi özledim bile ondandır
vala kolay geldi bana herhal, istiyom napiimçocuk büyüdükçe işler zorlaşırsa vazgeçebilürüüüüm
drum rezeneyi de ıcır yıne devam dedıcanım maşallah kuzuna
bende sap, om-x şurup ,rezene bunlar hıc ıse yaramadı gazını cıkarıyor ama sureklı aglıyor
gunde 3 kere yazmıs drum sbh ogle aksam 1 tatlı kasıgıkızlar siz nasıl verıyorsunuz nurse harveys i gunde kac kere ne kadar
bende cok korkuyorum bundan ama dogmdan snra sancılı olur denılen normal dogum yapanlar ıcınmıs canım vajına esnıyor sezeryanlılar ıcın bı sorun olmazmıs dıye bılıomkızlar ilişkı oluyormu sızde 40 ı cıkanlar ben korkuyomya dogumdan sonra acılı olur dıyorlar dogrumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?