kızlar benim doktorum ilginç birşey söyledi, dün kontrolüm vardı da.
eğer bebeğine sadece anne sütü veriyorsan ve regl olmuyorsan hamile kalman imkansız dedi. regl olmayacakmışım sanırım emzirdiğim sürece, çok mantıklı gelmedi ama çok iddialı konuştu.
6 ay sadece anne sütü vereceksin, regl de olmazsan kesinlikle hamile kalamazsın. 6 aydan sonra ek gıdaya başlarsınız, yine süt vereceğin için hamile kalma ihtimalin var ama çok düşük dedi.
biz de ikinci çocuğu düşünüyoruz hemen, yani 10 ay sonra korunmayı bırakırım diyordum, ama doktorum direk hiç korunma o zaman dedi.
kazaya uğramayalım bir de erkenden
kızlar bide hurse harveysi devlet krşılıyomu ben bio gaia diye bişey kullanıyorum çok beğendim oda güzel benimki verince pırt pırt hemen yapıyo çok küçük 5 ml ve 30 tl bilginize
kızlar oğlum son 1 haftadır günde 1 defa kaka yapmaya başladı
dün misal HİÇ yapmadı ondan önceki gün 2x yaptı
eskiden günde 5 kere filan yapardı
endişeleniyorum
aynı durumda olan var mı
ben gaz sancısı içim metsil veriyorum günde 3kere
deliricim benim kız bugun beni delirtti.
deliricim benim kız bugun beni delirtti.
kızlar oğlum son 1 haftadır günde 1 defa kaka yapmaya başladı
dün misal HİÇ yapmadı ondan önceki gün 2x yaptı
eskiden günde 5 kere filan yapardı
endişeleniyorum
aynı durumda olan var mı
ben gaz sancısı içim metsil veriyorum günde 3kere
yarican istanbula gelıyosun demek ne guzel hangi semte geliyosunbnde istabuldayım
regl mii( bu kadar erken beklemiyodum ya..
niye 21ine kadar demetcim?? bende istanbula gidince gitcem dr'a inş. en az 1 hafta sonra yani, inş normaldir(
tabi canım ihmal etme mutlaka git. benim dr uzak o yüzden 40m çıkınca gidemedim, doğumdan bir hafta sonra gitmiştim.. haftaya gitcem inş.
evet canım öyle.. hemde koruması %98 falan diyo dr'lar. ama bebegini en gec 4 saatte bir mutlaka emzirceksin ve annesütünün dışında 1 kaşık su bile vermiceksin falan diyolar.. uzmantv de kaan kocatepeden dinlemiştim ben..
40 ı cıkana kadar 40 kez huy değişirmiş eskiler hep öle der benımkıde uyanıkken hıc yatagında durmuyo hep kucak ıstıyo benı delı edıyo
kızlar benım kız altın yapınca kndısını uyandırıyo hmn temızlıyım dıye aynen suanda oldugu gıbı sızınde ölemı bebeklerallahtan gece yapmıo gece bnde hıc altını acmıyom
40mız cıkalı kızım daha cok emiyo ve daha uzun uyuyo maşallah maşallah.. uyku saatlerimiz aşağı yukarı belli gibi :))
tatile gidince kalabalığı görünce afallıcak ama, gelince yine düzene girer inş..
onunla konusunca gülücükler atıyo artık bize, anlıyo sanki :)
bazende sesli gülüyoo.. cok tatlılar yaa maşallah, ısırasım geliyo arada :))
darısı 40ı cıkmayanlara :)
noldu kız hayırdır, nazaramı geldi birce..
sadece annesütü alan bi bebeğin günde 7-8 kez yapmasıda 7-8 günde bir kez yapmasıda normalmiş canım, dr'dan dinlemiştim..
40mız cıkalı kızım daha cok emiyo ve daha uzun uyuyo maşallah maşallah.. uyku saatlerimiz aşağı yukarı belli gibi :))
tatile gidince kalabalığı görünce afallıcak ama, gelince yine düzene girer inş..
onunla konusunca gülücükler atıyo artık bize, anlıyo sanki :)
bazende sesli gülüyoo.. cok tatlılar yaa maşallah, ısırasım geliyo arada :))
darısı 40ı cıkmayanlara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?