2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar valla ikinci çocuğu düşünenlere helal olsun ne cesaret hele çalışalar için daha zor eşim önce tek çocuk olmaz diyodu şimdi yeter diyo valla bende öyle düşünüyorum ama ALLAH bilir hayırlısı ben doktora gitmedim çağırmadıda sezeryan oldum gitmelimiyim nefret ediyorum kadın doğumcuya gitmekten

valla ne cesaret ya bnde hamileliğimi çok seviyodumm ama şu23 gunde eridim bittim ya benım yengem emzirirken hamıle kaldı süt koruodu sonra bi gitti 3 aylık gebe kızıda 6 aylıkdı ayyy ne zor ya

kızlar bide hurse harveysi devlet krşılıyomu ben bio gaia diye bişey kullanıyorum çok beğendim oda güzel benimki verince pırt pırt hemen yapıyo çok küçük 5 ml ve 30 tl bilginize

kızlar bide hurse harveysi devlet krşılıyomu ben bio gaia diye bişey kullanıyorum çok beğendim oda güzel benimki verince pırt pırt hemen yapıyo çok küçük 5 ml ve 30 tl bilginize

karsılamıyo canım dılek öle demıstı almıstı ondan bılıyom ....

kızlar oğlum son 1 haftadır günde 1 defa kaka yapmaya başladı
dün misal HİÇ yapmadı ondan önceki gün 2x yaptı
eskiden günde 5 kere filan yapardı
endişeleniyorum
aynı durumda olan var mı
ben gaz sancısı içim metsil veriyorum günde 3kere

gayet normal hıc endıselenme eğer yapamadıgında kötü oluyosa ozamn bı doktor a sor istersen benımkı de gunde 2 veya 3kez yapıo artık önceden daha cok yapardı ....gcen ecrinecenin kızı 2 gun yapmadı ...sadece anne sütümü alıyo

deliricim benim kız bugun beni delirtti.

noldu kız hayırdır, nazaramı geldi birce..

sadece annesütü alan bi bebeğin günde 7-8 kez yapmasıda 7-8 günde bir kez yapmasıda normalmiş canım, dr'dan dinlemiştim..

kızlar benım kız altın yapınca kndısını uyandırıyo hmn temızlıyım dıye aynen suanda oldugu gıbı sızınde ölemı bebekler allahtan gece yapmıo gece bnde hıc altını acmıyom

canı dr yurt dısına cıkıyormus bıde adet kanaması olabılır dedı beklıcez ve gorcez ay su adet mı k<anamamı ne delı etı benı pıstım ANACIM petten delırcem bızımkıde ılıskı konusunda durtuyor arada benı nezaman nezmaan dıye yıne ıyı dayandı...umarım bıter bıan once ya ılıskı degılde su pedten durtulım yeter

40 ı cıkana kadar 40 kez huy değişirmiş eskiler hep öle der benımkıde uyanıkken hıc yatagında durmuyo hep kucak ıstıyo benı delı edıyo

bütün gün yarım saat uyudu uyandı hep. mızık mızık. gerildim uyuyamayınca bende iice. şşimdide bakınıo hanfendi. o zaman kalksadım eminim uyurdu.

40mız cıkalı kızım daha cok emiyo ve daha uzun uyuyo maşallah maşallah.. uyku saatlerimiz aşağı yukarı belli gibi :))
tatile gidince kalabalığı görünce afallıcak ama, gelince yine düzene girer inş..
onunla konusunca gülücükler atıyo artık bize, anlıyo sanki :)
bazende sesli gülüyoo.. cok tatlılar yaa maşallah, ısırasım geliyo arada :))
darısı 40ı cıkmayanlara :)

kızlar benım kız altın yapınca kndısını uyandırıyo hmn temızlıyım dıye aynen suanda oldugu gıbı sızınde ölemı bebekler allahtan gece yapmıo gece bnde hıc altını acmıyom

canım benımkı uyanıyo gece ama ben altını hemen degıstırıyorum arkasından da mamasını bverıyorum uyuyo seytn kulagına kursun dıyım

masallah tatlım bızımnkıde ıkı gudur gunduz ve gece full uyuyo ılgınc

noldu kız hayırdır, nazaramı geldi birce..

sadece annesütü alan bi bebeğin günde 7-8 kez yapmasıda 7-8 günde bir kez yapmasıda normalmiş canım, dr'dan dinlemiştim..

sorma yaa ne güzel uyuyoduk uyumadı buugn. mız mız yatak odasına koyduk beşiği soğukmu geldi oda nedir. geçmişi okuduysan dün eşimin teyzesi baskın yapıp cuk die çocuğu öpünce dedim yatak odasına götürüoz beşiği :)

ay inşllh benimkide girer düzene ben erken kalkmaya razıyım şöle 4 -5 saat kesintisiz uyusa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…