2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

öyle mi canım çok sık giremiyorum nete kaçırmışım
evet sade anne sütü veriyorum
gelişimi ii geçen cuma dr kontöle gittik güzel kilo almış boyumuzda uzamış
ama endişeleniyor insan
dün hiç yapmadı misal bugünde sade 11,30da yaptı o kadar
gazı var ya sancılanıyor çok canı yanıyor diye üzülüyor insan
hep ıkınıyor uykusunda bile yavrum

Son düzenleme:
deliricim benim kız bugun beni delirtti.

hehe arada oluyo öyle, yarın düzelir :)

kızlar vala benim bu çocukla gözüm korkmadı daha :) eşim vazgeçti ama ben diyorum hemen ikincisi gelsin, çok güzelmiş annelik :) inşallah vazgeçmezsem kızım 10 aylık olunca korunmayı bırakırım

kızlar ilişkiden neden korkuyorsunuz ki, normal doğumda bile biz başladık sorun olmadı, sizin sezaryenden sonra hiç sorun olmaz. boşuna bir de bunu düşünüp strese girmeyin

kızlar benım kız altın yapınca kndısını uyandırıyo hmn temızlıyım dıye aynen suanda oldugu gıbı sızınde ölemı bebekler allahtan gece yapmıo gece bnde hıc altını acmıyom

belki bezden kaynaklanıyodur yada pişik vardır canım.. bende geceleri acmıyorum altını ama sabah actıgımda doldurmuş oluyo :))

bende bendeee cok cabuk pişik oluyorum, normal orkid falan kullanamıyorum.. cotex aldım oda işe yaramadı, netten bişi buldum sipariş ettim iyi gibi tamamen pamuklu.. aman ben bide hemoroid oldum ( ne kadar zormuş kadın olmak yaa

sadece annesütü alan bi bebeğin günde 7-8 kez yapmasıda 7-8 günde bir kez yapmasıda normalmiş canım, dr'dan dinlemiştim..

evet canım öyle diyorlar ama nebilim eskiden nerdeyse her bezi kakalıydı
şimdi sade ıkınıyor bacaklarını çekiyor filan ama çıkan bişey yok
metsil veriyorum günde 3 kere ama az mı geliyor yada etki mi etmiyor acaba :18:

masallah tatlım bızımnkıde ıkı gudur gunduz ve gece full uyuyo ılgınc

ooh uyusunda büyüsün, sizede maşallah :)

düzelir canım ya, orayada alışır inş.. şu insanlarıda anlamıyom ne diye öperler hemen.
öpme beni yazan önlükler varya onlardanmı taksan bi gelen olunca :)

çıktınmı bilmiomda yazim önlük var cnm da takmaya zaman yoktu habersiz geldiler baskın yapar gibi.

slm kızlar.
annem gideli felaket durumdayım :S nete bile giremiyorum :S
kaynanam sabahtan damlıyor oğlum durmuyor. biberonla arada mama veriyoduk memeyi bibron gibi emmeye başladı. doğal olarak süt gelmeyince sesi kesilene kadar ağlıyordu.tam boşaltamadığı içinde sütüm azaldı. neyse inat ettim şimdi daha iyiyiz çok şükür emiyo.
yalnızlık ne güzel şeymiş (

tek olmakta zor dilek. sabah bebeğe bakan biri olsadı bende uyurdum az

oy kıyamam sana :S orasıda doğru canım ama eve yerleştiler hiç gitccek gibi durmuyorlar :S allahtan gece kalmıyorlar... ama dediğin gibi yinede yardımları oluyor oğlumu sadece emzirirken alabiliyorum. çock şoka giriyor. öyle sesli seviyolarki beenim diğer odada kulaklarım çınlıyor. bu arada senin kayınpeder gobak ali falan diyo diye güldüm ya şimdi bizimkilerde sarı gobak, küçük gobak diye seviyorlar yaaa :S

hahahah senin işinde zor be ya benim kayımpeder ayanamadı geçen geldi. bilezik alış bide altın nur die artık kızıma

ben anlamadım bir seyi hadi 4 saati gecirmicen anlarım hormonlar devreye girerde bebegin su ictigini benim vucut nasıl anlıcakta hamile kalma ihtimalim artacak? Hiç mantıklı değil.

Benim doktor 6 hafta sonra dedi ama bayrama denk gelio 7 haftada gidicem artık kısmetse spiral dşünürsen görüşelim dedi bende hiç düşünmüom sizde düşünen var mı?

kızlar bu ilk 6 ay sadece süt verip hamile kalanlar var guvenmeyin. Benim annem kalmıs bir kere daha örnege gerek mi var:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…