gayet normal hıc endıselenme eğer yapamadıgında kötü oluyosa ozamn bı doktor a sor istersen benımkı de gunde 2 veya 3kez yapıo artık önceden daha cok yapardı ....gcen ecrinecenin kızı 2 gun yapmadı ...sadece anne sütümü alıyo
deliricim benim kız bugun beni delirtti.
kızlar benım kız altın yapınca kndısını uyandırıyo hmn temızlıyım dıye aynen suanda oldugu gıbı sızınde ölemı bebeklerallahtan gece yapmıo gece bnde hıc altını acmıyom
canı dr yurt dısına cıkıyormus bıde adet kanaması olabılır dedı beklıcez ve gorcez ay su adet mı k<anamamı ne delı etı benı pıstım ANACIM petten delırcem bızımkıde ılıskı konusunda durtuyor arada benı nezaman nezmaan dıye yıne ıyı dayandı...umarım bıter bıan once ya ılıskı degılde su pedten durtulım yeter
sadece annesütü alan bi bebeğin günde 7-8 kez yapmasıda 7-8 günde bir kez yapmasıda normalmiş canım, dr'dan dinlemiştim..
masallah tatlım bızımnkıde ıkı gudur gunduz ve gece full uyuyo ılgınc
sorma yaa ne güzel uyuyoduk uyumadı buugn. mız mız yatak odasına koyduk beşiği soğukmu geldi oda nedir. geçmişi okuduysan dün eşimin teyzesi baskın yapıp cuk die çocuğu öpünce dedim yatak odasına götürüoz beşiği :)
:126:
ben cıkıyom kızlar, kızım uyanma sinyalleri veriyo :) muhabbetle kalın :)
ooh uyusunda büyüsün, sizede maşallah :)
düzelir canım ya, orayada alışır inş.. şu insanlarıda anlamıyom ne diye öperler hemen.
öpme beni yazan önlükler varya onlardanmı taksan bi gelen olunca :)
tek olmakta zor dilek. sabah bebeğe bakan biri olsadı bende uyurdum az
oy kıyamam sana :S orasıda doğru canım ama eve yerleştiler hiç gitccek gibi durmuyorlar :S allahtan gece kalmıyorlar... ama dediğin gibi yinede yardımları oluyor oğlumu sadece emzirirken alabiliyorum. çock şoka giriyor. öyle sesli seviyolarki beenim diğer odada kulaklarım çınlıyor. bu arada senin kayınpeder gobak ali falan diyo diye güldüm ya şimdi bizimkilerde sarı gobak, küçük gobak diye seviyorlar yaaa :S
evet canım öyle.. hemde koruması %98 falan diyo dr'lar. ama bebegini en gec 4 saatte bir mutlaka emzirceksin ve annesütünün dışında 1 kaşık su bile vermiceksin falan diyolar.. uzmantv de kaan kocatepeden dinlemiştim ben..
kızlar yaa benim bebişimin anlı sivilcele doldu nieki
kotu bısey degıl o canım ya. oyle olan bebek ıyı buyur derler
kıyafeti falan tahriş etti desem şapka falan takmıo off geçe rinşllh. kırmızı kırmızı yrn sağlık ocağıan gidiyik aşımız var bakam ne dicek doktor.
benım oglumda da oluyo canım ya. doktor da olur oyle dedı. takılma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?