neyse sizdede varsa sorun yokbayrama nazarlık olsun :)
kızlar bebeğim nefes alırken arada ötme sesi gibi bi ses çıkarıyo,yarın doktora gitcez ama sizede sormak istedim,sizinkilerde var mı böyle bi sorun..
kızlar bebeğim nefes alırken arada ötme sesi gibi bi ses çıkarıyo,yarın doktora gitcez ama sizede sormak istedim,sizinkilerde var mı böyle bi sorun..
kızlar yaa benim bebişimin anlı sivilcele doldu nieki
ben anlamadım bir seyi hadi 4 saati gecirmicen anlarım hormonlar devreye girerde bebegin su ictigini benim vucut nasıl anlıcakta hamile kalma ihtimalim artacak? Hiç mantıklı değil.
Benim doktor 6 hafta sonra dedi ama bayrama denk gelio 7 haftada gidicem artık kısmetse spiral dşünürsen görüşelim dedi bende hiç düşünmüom sizde düşünen var mı?
kızlar bu ilk 6 ay sadece süt verip hamile kalanlar var guvenmeyin. Benim annem kalmıs bir kere daha örnege gerek mi var:)
ya kızlar benım de su alttakı taıp cızelgesıne bı el atın ben beceremedım
selam kızlar ya benim oğlum akşam saatlerinde çok kusuyor bütün gün emdiğini çıkarıyo sanki yoğurt kesilir ya öyle çıkarıyo hıı bide ben oğluma rezeneyle humananın gece çayını verdim iki gün bu defa memeyi çok iştahlı emmedi bende bıraktım ben içeceğim gece çayınıda hoş bebekler için amaolsun süte karışır çok mantıklı değil ama
benim doktorum da sadece anne sütü veriyorsan geçerli dedi, benim de aklıma geldi senin dediğin ama büyük ihtimalle demeye çalıştıkları bebeği tam besleyecek kadar süt üretmek. ben bu şekilde düşündüm yani.
bana da pek mantıklı gelmedi bu süt korur lafı ama doktorum ısrar etti olmaz diye. yine de tedbir alıcam ben, aklıma yatmadı çünkü :)
selam kızlar ya benim oğlum akşam saatlerinde çok kusuyor bütün gün emdiğini çıkarıyo sanki yoğurt kesilir ya öyle çıkarıyo hıı bide ben oğluma rezeneyle humananın gece çayını verdim iki gün bu defa memeyi çok iştahlı emmedi bende bıraktım ben içeceğim gece çayınıda hoş bebekler için amaolsun süte karışır çok mantıklı değil ama
canım sanırım yarı sindirilmiş süt öyle kesik yoğurt gibi çıkıyor, bizimki de öyle kusuyo çünkü
pikecim ne yapacaz biz bu kusmaları ya elbise yıka ütü yap valla yoruldum bide kıyafet giydirip çıkarmak oğlum için işkence
evet canım büyükler öyle diyor yarıyormuş süt benimde aynen kusuyor bu defa emmek istiyo anlamadım ben bu veletlerikesik kesik kusması sutun yarıyodur ondn bnm kızda öle kusuyo bıraz önceheryerı batrdı hm kndı üzerine hm bnm üzerime snra emmek istedı verdım az bısey uydu cok şükür :)
ben hamileyken almadım şimdide çıkamıyorum geçende söylemiştin aklımda vallahi ama hiç çıkmadım anneme hafta sonu bakta gidip bişeyler alayım dedim artık küçük geliyo oğluma tulumlarıben arkası geçirmeyen önlük aldım canım, beyaz düz, onları takınca üstü batmıyo, ben sadece önlüğü değiştiriyom çok iyi oldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?