2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebeğim nefes alırken arada ötme sesi gibi bi ses çıkarıyo,yarın doktora gitcez ama sizede sormak istedim,sizinkilerde var mı böyle bi sorun..

selam kızlar ya benim oğlum akşam saatlerinde çok kusuyor bütün gün emdiğini çıkarıyo sanki yoğurt kesilir ya öyle çıkarıyo hıı bide ben oğluma rezeneyle humananın gece çayını verdim iki gün bu defa memeyi çok iştahlı emmedi bende bıraktım ben içeceğim gece çayınıda hoş bebekler için amaolsun süte karışır çok mantıklı değil ama

kızlar bebeğim nefes alırken arada ötme sesi gibi bi ses çıkarıyo,yarın doktora gitcez ama sizede sormak istedim,sizinkilerde var mı böyle bi sorun..

canım bizimki doğduğundan beri öyle ses çıkarıyo arada, hatta eşim zebra sesine benzetiyo :) zebra sesi nasıl oluyosa artık :)

kızlar yaa benim bebişimin anlı sivilcele doldu nieki

bnm kızdada var kılo sıvılclerı onlar sol gözü şişiyo kızımın ya niçün acba yarın kntrole gtcez rengi haa kırmızı dıye işallah kötü bişey cıkmaz kızlar test yapılıcak ona göre sölicek doktor....

benım kız uyanıkken cok huysuz oluyo ya artık şu 3 gundur bnı delı edıyo :)

benim doktorum da sadece anne sütü veriyorsan geçerli dedi, benim de aklıma geldi senin dediğin ama büyük ihtimalle demeye çalıştıkları bebeği tam besleyecek kadar süt üretmek. ben bu şekilde düşündüm yani.

bana da pek mantıklı gelmedi bu süt korur lafı ama doktorum ısrar etti olmaz diye. yine de tedbir alıcam ben, aklıma yatmadı çünkü :)

canım sanırım yarı sindirilmiş süt öyle kesik yoğurt gibi çıkıyor, bizimki de öyle kusuyo çünkü

canım bencede pek akıl karı değil doktorunda ilginç genelde korunun derler emzirmeye güvenmeyin derler ama anlayamadım ben sen yinede güvenme

kesik kesik kusması sutun yarıyodur ondn bnm kızda öle kusuyo bıraz önceheryerı batrdı hm kndı üzerine hm bnm üzerime snra emmek istedı verdım az bısey uydu cok şükür :)

pikecim ne yapacaz biz bu kusmaları ya elbise yıka ütü yap valla yoruldum bide kıyafet giydirip çıkarmak oğlum için işkence

ben arkası geçirmeyen önlük aldım canım, beyaz düz, onları takınca üstü batmıyo, ben sadece önlüğü değiştiriyom çok iyi oldu böyle

kesik kesik kusması sutun yarıyodur ondn bnm kızda öle kusuyo bıraz önceheryerı batrdı hm kndı üzerine hm bnm üzerime snra emmek istedı verdım az bısey uydu cok şükür :)
evet canım büyükler öyle diyor yarıyormuş süt benimde aynen kusuyor bu defa emmek istiyo anlamadım ben bu veletleri

ben arkası geçirmeyen önlük aldım canım, beyaz düz, onları takınca üstü batmıyo, ben sadece önlüğü değiştiriyom çok iyi oldu böyle
ben hamileyken almadım şimdide çıkamıyorum geçende söylemiştin aklımda vallahi ama hiç çıkmadım anneme hafta sonu bakta gidip bişeyler alayım dedim artık küçük geliyo oğluma tulumları

kızlar bide yeme durumunuz nasıl ay ben ne bulsam yiyiyorum ve çok abartıyorum bide hiç dikkat etmiyorum gaz olur diye çok acıkıyorum bu tempoyla yersem hamileyken almadığım kiloları alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…