evet canım büyükler öyle diyor yarıyormuş süt benimde aynen kusuyor bu defa emmek istiyo anlamadım ben bu veletleri
resimdeki kim çok tatlı maşallahSeçil Esra Satır Moustafa'nın Fotoğrafları | Facebook
bu önlükleri mothercare den aldım, kustukça değiştiriyorum, bizim üstümüze gelmesini de engelliyo, kucağımızdayken kıvırıyom içine kusacak şekilde
yarasın bu veletlerekız uyumusken yemek yapıyım yıyım bır suru utu var ayyy cok yorgunum ya nasıl yapcam bılmıom artık gücüm kalmadı dün eşimde sinir etdi benı bıraz ılgılen dıyorum senın görevin diyo bgn küstük konusmuyoruz aksamda konusmıcam sankı bn tek basıma yaptım hıc yardımcı olmuyo cocuk olmadan önce hep yardımcı olurdu evı temızlerdı sımdı hıc bısey yapmıyo bıde gecn gece kes sunun sesını dedı moralım cok bozulldu kızlar ....bagzen cekıp gıdesım gelıyooooo.....
kızlar bide yeme durumunuz nasıl ay ben ne bulsam yiyiyorum ve çok abartıyorum bide hiç dikkat etmiyorum gaz olur diye çok acıkıyorum bu tempoyla yersem hamileyken almadığım kiloları alıcam
canım valla üzzüldüm senin adına erkekler boş ver aldırma hiç vicdan azabı çekmiyormu acaba bunları söylerken ayyyyyyyyy sanki biz köleyiz herşeyi yapmak zorundayız nedir bu kadınların derdi
canım fırsat buldukça ye ama sen zaten sadece süt veriyon değilmi demek süt yetiyo ama bebek büyüdükçe resmen memeyi çekip boşaltıyo ben az yediğimde hemen göğüslerim çekiliyobn yemek yemeye zor vakıt bluyom sabah aksam yıyom öğlen yemegı yiyemiyom kahvaltıöglenı buluyo cunkubenım canım tatlı cok cekıyo ondan yıyom ve bnde o yuzden kıl verıcegım yerde alıcam
hıc vıcdan azabı cektıgını sanmıyom sırf kızım ıcın uzulup aglamıyorum sütüm kesılır ben uzgun olursam bebekde etkılenır dıye emınım pışman olucakda ozaman da bn konusmıcam normalde bn hıc kusmem ama bu sefer hıc konusmıcam ... benı uzmesen olmaz ?aman boşverıyom bız köleyız hıc yorulmayız ....makınayız ya:97:
canım fırsat buldukça ye ama sen zaten sadece süt veriyon değilmi demek süt yetiyo ama bebek büyüdükçe resmen memeyi çekip boşaltıyo ben az yediğimde hemen göğüslerim çekiliyo
tavrını koyda burnu sürtsün ben arada öyle yapıyorum işe yarıyo
ewet az yedıgımde sutumde az oluyo ama bol bol sıvı almaya bakıyom...
ewet burnu sürtmezse anlamaz zaten
benımkınde aradan oluyo aradan gecıyo alıstık. ergenlıge mı gırdın dıyom ben kaana:):)
sivilce değilde isiliktir canım o,benimkindede var,yüzünde,sıcaktan oluyo..
ocağa gidince sorarsın ama büyük ihtimalle normal diyecekler, bizde de var ama tek tek çıkıyo
teşekkür ederim kızlar ya rahatladım zate cildi çok hassasbnm kızdada var kılo sıvılclerı onlarsol gözü şişiyo kızımın ya niçün acba yarın kntrole gtcez rengi haa kırmızı dıye işallah kötü bişey cıkmaz kızlar test yapılıcak ona göre sölicek doktor....
benım kız uyanıkken cok huysuz oluyo ya artıkşu 3 gundur bnı delı edıyo :)
oda doğru :)su sütü artırır ama eğer dikkat edersen çok su içsende eğer yemezsen sütün rengi çok açık ama iyi beslendiğinde sütün rengi daha koyu işte o süt bebeği daha çok tok tutarmış yine büyüklerin dediği
offyaaa bıktım bu mılletın laflarından gule gule demesütün kaçar 40 ı cıkmadan bebek dısarı cıkmazmıs daha neler neler sınır geldı yaa yeter
offyaaa bıktım bu mılletın laflarından gule gule demesütün kaçar 40 ı cıkmadan bebek dısarı cıkmazmıs daha neler neler sınır geldı yaa yeter
biz 3 gün üst üste çıktık walla 40 ının çıkmasınada daha bir hafta dan daha fazla var :)
hiç takma booş ver bana da bebeği öpme salyalı olur emziriken konuşma boğazına kaçar ne bileyim daha bir dolu saçmaık ben bebeğimi doya doya öpüyorum ne yapayımoffyaaa bıktım bu mılletın laflarından gule gule demesütün kaçar 40 ı cıkmadan bebek dısarı cıkmazmıs daha neler neler sınır geldı yaa yeter
hiç takma booş ver bana da bebeği öpme salyalı olur emziriken konuşma boğazına kaçar ne bileyim daha bir dolu saçmaık ben bebeğimi doya doya öpüyorum ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?