2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar kablosuz internetmi kullanıyosunuz ben kablosuz kullanıyorum ama hamile ve yeni doğan bebekler için çok zararlıymış bazen çok korkuyorum ama halada kullanıyorum

kızlar kablosuz internetmi kullanıyosunuz ben kablosuz kullanıyorum ama hamile ve yeni doğan bebekler için çok zararlıymış bazen çok korkuyorum ama halada kullanıyorum

ewet canım zararlıymış ama ben kullanmasam bile altımdaki,üstümdeki komşu kullanıyo,onlardanda etkilenebilir ne kadar korumaya çalışsakta..bide cep telleri var tabi,ben bulunduğu odada tutmamaya çalışıyorum bunları..

canım haklısın benim eşim çok takar böyle şeyleri o varken mümkün değil açamıyorum bir tek bu topik için açıyom

nihahah koptum muhabbetinize benim kaynanada dediydi başka yerde emzir diede o nazar olur sütüm kesilir die sölediydi

bnmde kablosuz ne yazıkkı sızın bebijlerın dılınde pamukcuk varmı ?

ben kaçtım kızlar oğlumun çok sancısı var durmuyor bugün çok karıştırdım yediklerime hiç dikkat etmiyorum şimdi kuzum kıvranıyor kendinize iyi bakın :80:bebişlerede

ben arada karbonatlı suyla gögsumu sılıyom :)ayy anne olmak ne zormuş bı buyusn ısırıcam ama acıtmadan

selam kizlar anca okudum gecmisi biraz okuyorum bebegi emdiriyorum gaz cikar altini degistir uyut sonra biraz bakyiorum ev isi sonra bebek kalkyiyor makina gibiyim oturup bir kac sayfayi 2 yada 3 saate okuyorum esim isten gelince rahat girip okuyabilyiorum. bugun dr gitik kizim 4bucuk kg olmus. k asini yapti birde dogumda yapmistilar. gözü icin damla verdi cok capaklanyior diye. boyuda 55cm olmus 49 cm dogmustu saglikli bir bebek diyince nasil sevindim kizlar anlatamam dr un demeside bir baska oluyor. allah onlara saglik versin sanslari güzel olsun bebislerimizin

canım bizimki doğduğundan beri öyle ses çıkarıyo arada, hatta eşim zebra sesine benzetiyo :) zebra sesi nasıl oluyosa artık :)

bızım oglanda dun gaz krızı tuttugunda resmen yavru oglaklar gıbı ses cıkarttı gulmekten olduk ya hhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…