nasıl kimsenin yanındaemzirmeyeceksin bazen mecbur kalıyor insanemzırırken uyuya kalma
kımsenın yanında emzırme
daha bı suru sacma sapan sey sankı benım cocugumu benden daha cok kım dusunebılırkı
nasıl kimsenin yanındaemzirmeyeceksin bazen mecbur kalıyor insan
kızlar kablosuz internetmi kullanıyosunuz ben kablosuz kullanıyorum ama hamile ve yeni doğan bebekler için çok zararlıymış bazen çok korkuyorum ama haladakullanıyorum
her türlü laf ederler aman herkes bişey diyo banada her gelen misafir şöyle yapma böyle yap tabiki hı hı diyorum ama kendi bildiğime devammevlitte emzırıyordum herkes toplandı basıma gıtmı dıyeydım mıllete sonrada laf cıkardı kovdu bızı dıye
her türlü laf ederler aman herkes bişey diyo banada her gelen misafir şöyle yapma böyle yap tabiki hı hı diyorum ama kendi bildiğime devam
canım haklısın benim eşim çok takar böyle şeyleri o varken mümkün değil açamıyorum bir tek bu topik için açıyomewet canım zararlıymış ama ben kullanmasam bile altımdaki,üstümdeki komşu kullanıyo,onlardanda etkilenebilir ne kadar korumaya çalışsakta..bide cep telleri var tabi,ben bulunduğu odada tutmamaya çalışıyorum bunları..
bende bir teyze var evlere şenlik geçen yok efendimniye çocuğu çatlatıyomuşum hemen memeyi vermiyomuşum güldüm geçtim eskiden çok takardımhangi birini dinleyeceksin kafan karışır ayolannemde kızıyor bana dınlıcekmısım delı edıyolar benı yaaa
kızlar kablosuz internetmi kullanıyosunuz ben kablosuz kullanıyorum ama hamile ve yeni doğan bebekler için çok zararlıymış bazen çok korkuyorum ama haladakullanıyorum
nihahah koptum muhabbetinizebenim kaynanada dediydi başka yerde emzir diede o nazar olur sütüm kesilir die sölediydi
bazen oluyo ama özel bişey yapmıyom geçsin diyebnmde kablosuz ne yazıkkı sızın bebijlerın dılınde pamukcuk varmı ?
banada sütün varmı diye soranlara var diyince kızıyolar söyleme nazar olur
ben kaçtım kızlar oğlumun çok sancısı var durmuyor bugün çok karıştırdım yediklerime hiç dikkat etmiyorum şimdi kuzum kıvranıyor kendinize iyi bakın :80:bebişlerede
canım bizimki doğduğundan beri öyle ses çıkarıyo arada, hatta eşim zebra sesine benzetiyo :) zebra sesi nasıl oluyosa artık :)
bızım oglanda dun gaz krızı tuttugunda resmen yavru oglaklar gıbı ses cıkarttı gulmekten olduk ya hhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?