selam kizlar anca okudum gecmisi biraz okuyorum bebegi emdiriyorum gaz cikar altini degistir uyut sonra biraz bakyiorum ev isi sonra bebek kalkyiyor makina gibiyim oturup bir kac sayfayi 2 yada 3 saate okuyorum esim isten gelince rahat girip okuyabilyiorum. bugun dr gitik kizim 4bucuk kg olmus. k asini yapti birde dogumda yapmistilar. gözü icin damla verdi cok capaklanyior diye. boyuda 55cm olmus 49 cm dogmustu saglikli bir bebek diyince nasil sevindim kizlar anlatamam dr un demeside bir baska oluyor. allah onlara saglik versin sanslari güzel olsun bebislerimizin
amin işallah oh ne guzelkılo almış boyuda guzel uzamış masallah annesi ...
hoş geldın baylemur....
OF yaa gaz sancısı varrr durmuyoo cıldrcmm
merhaba arkadaslar siteyi hep takip ediyorum bende ekim annesi olacaktim ama kismet kasimaymis 6 gunluk bir kizim var ve iki gundur vajinasindan kan geliyor akinti ile karisik boyle bir durumu yasayan var mi aranizda?
merhaba arkadaslar siteyi hep takip ediyorum bende ekim annesi olacaktim ama kismet kasimaymis 6 gunluk bir kizim var ve iki gundur vajinasindan kan geliyor akinti ile karisik boyle bir durumu yasayan var mi aranizda?
iyi geceler cankuşlar yoğun bi gün geçti 12den beri çarşıya gittik bugün kızımla hava çok güzeldi evden çıkarken bi uyudu eve girip sepetine yatırana kadar uyanmadı
sora misafir gelcek die mutfaktan çıkamadım misafirler gitti şimdide bebek durmuyo hiç bi sıkıntısı yok sanki ama öle bi ağlıyoki anlamadık ne içün sanırım şımarıklığından acaip uykusu var uyumuyo
aay kızımda kaka yapamıyo bende deliricem haaa:95::95:
aay kızımda kaka yapamıyo bende deliricem haaa:95::95:
benimkide sık yapmıo cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?