2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

amin işallah oh ne guzelkılo almış boyuda guzel uzamış masallah annesi ...
hoş geldın baylemur....

amin işallah oh ne guzelkılo almış boyuda guzel uzamış masallah annesi ...
hoş geldın baylemur....

hosbulduk fatma bizim kedi bir kalkiyor bir yatiyor allahtan sepet almisiz yanima birakiyorum kucagima almyiorum böyle izleye bilyiorum en azindan birde en cok neyi sabirsizlikla beklyiorum kizlar büyüyünce yanima alacam arilip yatacam bizim kocaya sicak basiyormus artik ondan elimi yikadim kizima sarilarak yatcam günleri beklyiorum ben hep anneme sarilip yatardim annemde benden biktigindan sirtini döner sirtima saril derdi simdi aklima geldikce gülüyorum kadini baya bir bezdirmisim

slm kızlar kırkı çıkınca düzene girer dediler bence hiçç heveslenmeyin değişennn hiçççç bişe yookk

merhaba arkadaslar siteyi hep takip ediyorum bende ekim annesi olacaktim ama kismet kasimaymis 6 gunluk bir kizim var ve iki gundur vajinasindan kan geliyor akinti ile karisik boyle bir durumu yasayan var mi aranizda?

iyi geceler cankuşlar yoğun bi gün geçti 12den beri çarşıya gittik bugün kızımla hava çok güzeldi evden çıkarken bi uyudu eve girip sepetine yatırana kadar uyanmadı
sora misafir gelcek die mutfaktan çıkamadım misafirler gitti şimdide bebek durmuyo hiç bi sıkıntısı yok sanki ama öle bi ağlıyoki anlamadık ne içün sanırım şımarıklığından acaip uykusu var uyumuyo

merhaba arkadaslar siteyi hep takip ediyorum bende ekim annesi olacaktim ama kismet kasimaymis 6 gunluk bir kizim var ve iki gundur vajinasindan kan geliyor akinti ile karisik boyle bir durumu yasayan var mi aranizda?

canım benim kızımında gelnmişti turuncu renk te olabilir demişti hatta adet kanı diolar ona normal ama dr una sor yinede bilgisi olsun...

hayırlı ve uzun ömürlü olsun canım bebeğin
akıntı geleni bugün duydum normalmiş ama kan için doktorunu ara bence

cnm bizimde öle oluo musafirleirn yanında uslu musafir gidince bütün çilesi bana.

yaptım lara. dereceyi zeytin yagına batırdım öyle cıkardım rahatladı uyudu simdi.
gulsencimm bende zoıplatıyorum eridim vallla 26günde

Son düzenleme:
ay annelik çok zormuş. annemin kıymetini şimdi daha iyi anladım.. bide şimdi biz rahatız,eskiden böylede degilmiş daha zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…