2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm çok tşkler bunuda deneyeceğim dediğini
sütümü sağdım demişsin cnm
neyle sağdın elektrikli pompa ilemi manuel pompa ilemi yoksa ellemi ?
artık ağlamadan zevkle emzirmek istiyorum kızımı

bnm kızımdada var çapaklanma
bende kaynamış suyla siliyorum
ve doktorumuz damla verdi
ama çare etmiyo geçmedi bi türlü
yavrum gözünü açamıyo kıyamıyorum bende :sinifsinif:

bizde gece nöbetteyiz..şimdi uyuyor kerata..ama gece 12yi vurunca uyanıyor artık ne zaman uyursa...

annem gidiyor çarşamba(((gerçi bende 29 ekim de gitcem annemn yanına..ama 1 hafta kayınvalidemle kalıcam...bakalım annem gibi olacak mı:))

bir haftadan bişi olmaz canını sıkma ya ben 40 gün pofffffffff
kadın iyi ama ben evde yalnız olmak istiyorum icim rahat sere serpile yatamıom

ya kızlar benım kanama kesıldıı 2 gundur sımdı benım lohusalıgım bıttımı gusledebılırmıyıım

bebegi gece uyumayanlara bi tavsıye banyoyu akşam saat 10 da yaptırın ben artık öyle yaptırıyorum ve rahat uyuyo...hep sabah yaptırıyordum akşama kadar sadece acıkınca kalkıyorudu şimdi rotayı tam tersıne çevirdik:)
banyodan sonra bıde güzel yaglıyoruz pehlıvan gibi ohh..deneyn isterseniz..

ya kızlar benım kanama kesıldıı 2 gundur sımdı benım lohusalıgım bıttımı gusledebılırmıyıım

canım çok erken bitmesi için, belki senin de aperpil gibi rahimde toplanma olmuştur. onun ağrısı başlamıştı doktora gitmişti, biriken kanın akması için ilaç vermişti doktoru.

vala bu banyoyu ben denedim, güya banyodan sonra rahatlar uyur bebekler diyolar. bizde tam tersi.

banyo yaptırayım, uyuması 3 saati bulur, hiç şaşmadı. cin gibi oluyo banyodan sora

mrb kızlar.. artık eskisi gibi nete giremiyoruz, ben bakamayalı kac gün oldu ama sadece 2 sayfa ilerlemiş :))
Allah hastalara şifa, dertlilere deva versinde biran önce toparlanalım inş..
ben şimdide hemeroidden muzdaribim.. zaten vardı ama bu derece deildi, aglaya aglaya cıkıyorum tuvaletten..
rahat rahat oturamıyorum yatamıyorum, cok zor valla Allah kimseye vermesin.. dr'a gittim ilac merhem falan verdi, hemen gecer inş..
annemlerde gitti bugün :gitme: artık yalnızız napcaz bakalım bilmiyorumkismile

kızlar buarada sizde göbeği düşmeden banyo yaptırmadınız dimi bana yaptırma dedi doktor ama bu gün 7.gün göbeği düşmedi daha sizinkiler kaç günde düştü..

hastaneden cıkarken sormustum ne zaman banyo yaptırabilirim diye, o da eve cıkınca yaparsınız demişti..
6. gün düştü göbegimiz o güne kadarda nerdeyse hergün banyo yaptırdık, bişicikte olmadı cok şükür..

yok canım, genc bi erkek dr'du, agrı kesici falan verdi igne yapıp yolladı,
yanındaki hemşireler dedi süt sıtması diye :)

saol canım, artık daha cok emiyo bebeğim, yine olmaz inş..

ben normal dogum yaptım canım, bende gurbetteyim, annem babam 20 gün yanımda kaldılar ve bugün gittiler
hic yatmadım dogumdan sonra, ufak tefekte olsa iş yaptım, daha cok bebegimle ilgilendim.. Allah hepimize kolaylık versin inş..

gecmiş olsun canım.. bende cok agladım emzirirken, ama şimdi iiyiyim cok sükür..
zeytinyagını denedim cok faydasını gördüm, önce gögsümü sıcak suyla ısladıgım pamukla sildim sonrada saf zeytinyagı sürdüm.
gögüs pedinin ortasınada zeytinyagı damlattımki yaglı kalsın.. böyle 2-3 gün devam ettim iyileşti canım.. inş seninkide gecer..

Son düzenleme:
benim bebebisle simdilik iyi anlasiyorum sabah kalkinca müzik kanalini aciyorum makinaliyorum gerekirse ütü yapiyorum alistiriyorum tüm seslere aksam oluncada gece uyuyacagi vakit emdiriyorum gazini cikariyorum uykuya dalinca gece lambasini kapatiyorum gece 3 kere kalkiyor simdilik uyku problemim yok kizimla rahatiz kimsenin kucagina vermiyorum emdirip besigine birakiyorum bebekler alismaz diyorlar ama alakasi yok hemen alisiyor her agladiginda yanina yaklasmiyorum ama izliyorum onu kusar belki diye simdilik böyle uygulama yapyiorum bir kac gün sonra allah bilir ne huylar kesvedecek

canım allah yardım etsin bize ben meme veriyorum galiba oda yetmiyo özelikle sabaha karşı bende milupa aptamil pre aldım dogumdan itibaren olanı gaz mı yapıyomuş o neyse onuda degiştiririz artık bazen geece sütüm az olunca veriyordum
allah kolaylık versın bagzı bebekler gece uyumazmış :)bende bebekken öleymısım annem hep anlatır benım kız nasıl olucak bakalım?:dance:
hadi yaa inş senin kız sana çekmemiştir :)
galiba canım aslında agzıyla aranıp druyo emzirdikten sonrada yoksa tam doymuyo mu ama gögüslerim çatlayacak gibi dolu oluyo hatta inek gibi kendiliginden akıyo bazen ama gece çok emince sütüm azalıyo off napsam şaşırdım

canım benim kızında mama verince agzı beyaz oluyo süt verince agız içi normal e dönüyo karbonatlı su ile temizle canım benim kız gündüz uyuyo full gece kalkıyo 3 te başlıyo mıy mıy sonra 6 ya kadar susmak bilmiyo aranıp duruyo meme gaz agrısı oluyo bide neyse umarım 3 ay çabuk biter

mervam benimde bugün 10 gün ama kesilmedi tam olrak koyu renkli geliyo hala ama az bi şeklde yogun deil yani belki senin yaran daha çabuk igleşti yada istersen dr una danış bi nedenini

selam hatunlar kızımı yıkadık mis gibi uyuttum oohh ama ben bayılmak üzereyim tuhaf bi yorgunluk gündüz uyuyo gece 11tam ben yatıcam uyanıyo artık çıldırana kadar uyumuyo en son bağırıyorum uyu kız die
beni çıldırtmakmı istiyosun ben çıldırırsam kimse bakmaz sana dedim gece baktım gözlerini kapamaya başladı hehe saat 1.30 du gece habire kalkıyo ya 11de kalkıyo 1.30da uyuyo gece 3defa uyanıyo allahtan emip uyuyo sabah 7.30 uyanıyo 9a kadar 9da yanıma alıyorum 11e kadar osaatteki uyku bana gece uykusundan iyi geliyo şimdi meyve suyu ve çerezimi yiyorum yatıcam uyucam hemen

Son düzenleme:
ya benim kanamam 3 gündür bitti sadece tuvalete gidince biraz geliyo oda 3 defa falan oldu göbekte minicik kaldı hala his yok dikişin 2cm üstünde tam göbek altıda içi çok acıyo 3ay sürermiş sezeryan olanlarda aynı dert var dimi

benmde dikişin üstünde is yok canm doktora sordum olur dedi 6 aya düzelirsin dedi
inş geçer
kanamada aynı sen gibi bnmde 2 gün oldu snra wcye gidnce geldi
şimdierde ise hiç yok
doktora sordum
rahim içini iyice temizledik olmaması doğal dedi

normal doğumda uzun sürüyor sanırım...pike yarican siz de varmı??benim hala var az az da olsa...

:))hep aynı tatlım...bide ıkınırken benim oğlan pek bir komik oluyor..resmen morarıyor..çok üzülüyorum ama yüzünü görünce başlıyoruz gülmeye...

kızlarr bidee evin sıcaklığını kaç derece tutuosunuzz benim 24-26 arası ama üşüomu iyimi kötümü bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…