2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yaptım lara. dereceyi zeytin yagına batırdım öyle cıkardım rahatladı uyudu simdi.
gulsencimm bende zoıplatıyorum eridim vallla 26günde

darkcım bunu sık yapmaman gerektiğini biliyorsun değil mi canım?
doktorlar çok sıkışmadığın sürece önermiyorlar bu yöntemi sanırım bağırsak tembelliği yapıyor onu yapmadan tuvalete çıkamıyormuş bebek daha sonra
geçen gün bende çok sıkıldım yapayım dedim sonra korkup vazgeçtim daha çok sıkışırsam yaparım deyip hakkımı sonra kullanmaya karar verdim inşallaj hiçbirimiz bu yöntemi kullanmak zorunda kalmayız

günaydın kızlar,umarım herkesin bebişi iyidir..ben 2 gündür giremiyorum,şimdi fırsat bulmuşken gireyim sizleri de uyarayım dedim..ne yazıkki oğlum dizanteri olmuş 2 gün boyunca kakası yeşildi ve yapmadan önce öyle bi kıvranıyordu ki içim acıyordu,dayanamayıp ağladığım bile oldu..ilk gün götürmedik doktora büyükler üşütmedir o normal dediler ( ha bide kakasında mukus da vardı) 2. gün devam edince dayanamadım eşimle götürdük doktora hemen kaka tahlili yapıldı..sonuçları duyunca şok olduk tabi..amip ve gizli kan da görülmüş kakasında yavrumun..hemen tedaviye başladık,10 gün antibiyotik kullanıcaz..doktor çok ağrılı olur amipli dizanteri dedi..belli ztn yavrumun kıvranmasından.. (bu gece sabaha kadar kıvrandı) nasıl bulaşır dedim..hava ,su veya bebeğin ağzına götürdüğü herşeyden olabilir dedi..evde hijyen kurallarına fazlasıyla dikkat etmiştik halbuki..büyük ihtimal dışardan gelen birinden kaptı yavrum mikrobu..sakın bebişlerinizi öptürmeyin elletmeyin kızlar,kakası yeşil olunca da üşüttü demeyin gidin yaptırın tahlilini..
bide bu ara sanırım salgın var bi arkadaşımızın kuzeni de yakalanmış hastaneye yatırıp serum vermişler ona ( su kaybından dolayı)
şimdiden düşünüyorum kara kara bayramda ne yapıcam diye ama kimseye elletmek öptürmek yok darılan darılsın valla..oğluşum herşeyden kıymetli..
bebişlerinize iyi bakın,sağlıkla kalın..

canım çok geçmiş olsun, inşallah çok ağrısı olmadan çabucak atlatır yavruşun

şimdi ben de daha dikkat ederim, iyi ki yazmışsın canım, millet öpünce ben bir şey demiyordum pek ama dikkat etmek lazım işte.

çok geçmiş olsun tekrar

canım çok çok geçmiş olsun. walla öpme desende dinlemiolarki cnm napçaz bilmiom artık tersleyip kalplerini kırcaz sanıırm.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin bian önce...

bende 1 ekim 2010 annesiyim buarada :)

bayramda elletmemeyi düşünmemiştim bende kızımı hiç ama sölediğine bakılırsa elletmemek şart gibi...

tatli telas ve tatli sikintilar icersindesiniz kizlarrr ALlah sizlere guc ve kuvvet versin kizlarrrrrr

slm kızlar ben gıremıyordum burayı yeni keşfettim..baylemur iyi düşünmüssün canım teşekküreler

ben temizlik yapıom burda hava süper işim bitincede dışarı çıkçaz sabah aşıya gittik tekrar böle hava olcakmı bakam bidaha çıkalım dedik :)

günaydin taze anneler bu arada cok gecmis olsun aparpil benden mi korkuyorlar ne benimkisini öpemiyorlar anca sepetinin basinda oturuyorlar sevenler bakyiorlar agladigi zaman kucak istiyor diyorlar hemen bende yok o kucak sevmiyor emzik istiyor diyorum ya ne yapayim ama daha kücücük onun gelismesi icin yataginda uyumasi gerekiyor kucakta duran bebek az gelisiyor elden elle hirpalanyior gelisimi yavaslyior onun icin kucaga anca emme gaz ciakrma birde aniden korktugu zamanlar alyiorum bir türlü uykuya dalamadigi zamanlar bu gece kizim uyurken kahkaha atti gece ona bakarken agladim cok mutlu oldum derece olayini ben dr sordum cok sik yapma gercekten ihtiyaci olunca yap dedi bende bakyiorum baya bir ugrastiktan sonra artik sancidan kivranyior o zaman yapyiorum ama bugun disari cikarsam fitil alicam bitkisel

slm kızlar
çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin ve tüm bebişlerimiz Allaha emanet....

pperisi
gecmiş olsun benım kız arada yeşil yapıo şimdi bnde korktum ya bgnde dktora gttik ama demedım ayy gecnde olmuştu aramıstım arada olur normal demişti ....bnde takip ediyim bakıyım ama sancısı yok sukür arada bir gazını cıkaramadığında oluyo ...

bgn kırmızlığını için gittik kızlar doğum yaptığım hastanede kan testi yapılmamısdı bgn yapıldı bı ağladı içim gitti işkence gibiyditest sonuclarını 2 de alıcaz hıc bısey cıkmaz ısallah
burnu cok tıkanık arada gözü şişyo dedim normal olan her bebekde olur bunlar hıckorkma dedi

çok geçmiş olsun cnm

slm kızlar ben 2 gündür hastayım kızımda 2 gündür çok huysuz
salı günü misafir geldi bebeğime nazar etti ben bu nazara çok inanıyorum kızım ne zmn yabancı birini görse 2 gün kendine gelmiyo sebebsiz ağlıyo

mesela geçen komşuya indim bi yaşlı teyzede var kızım ağlıyo ikide bir emzir emzir diyolar ben emzirmiştim halbuki orda emzirmeyim diye
neyse çok konuştular açtım vercem memeyi önce biraz sıkıyorum ben kuru olmasın ve yara olmasın diye sütü sürüyorum
sıktım sütümde olcak ya fışkırdı
o teyzeee aaaaaaaaa süte bak dedi ve benm akşama sütüm gitti 1 gün gelmedi kızım mamada emmedi ağladı durdu yavrum
ondan sürekli okuyun bebeklerinizi

pperisi kakasında mukus nedemek canım ayy içime kurt düştü ya şu ıkı gunde takıp edıyımde devm ederse gtrym kakasını hıc kndısını gtrmeme gerek yok herhalde

ewet ya bnde nazara cok ınanıım cok huysuz oldugunda bnde bol bol okuyom ozamn uyuyo..bnd sıkıyom normalde ama bırı varsa asla sıkmıyom sutum az sansınlar mıllete sınır oluyom ya cok meraklılar ...

sinirim tepemde kızım dün 12.30 dan beri mışıl mışıl uyuyo fakat benim gözlerimde uyku namına hiç bişe yok 12.30da emzirip babannesine verdim saat4te getirdi 5dk emdi hemen uyudu bidaha 8de uyandı uzanarak emzirdim emerken gene uyudu şimdi hala uyuyo enfazla 1.2 saat uyanık kalmıştır

sorun neden benim uykum gece 5ten sora uyudum 7de kalktım gözler fel fecir şimdi kızım kalktı bak bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…