2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ne güzel yardım een biri var
uyusana

teşekkürler pike

canım çok çok geçmiş olsun. walla öpme desende dinlemiolarki cnm napçaz bilmiom artık tersleyip kalplerini kırcaz sanıırm.

saol cnm yine de dikkat edin bence

ay buyuk gecmıs olsun canım

saol mervam..

geçmiş olsun canım Allah şifa versin bian önce...

bende 1 ekim 2010 annesiyim buarada :)

bayramda elletmemeyi düşünmemiştim bende kızımı hiç ama sölediğine bakılırsa elletmemek şart gibi...

kesinlikle elletmeyin onlar daha çok savunmasız..teşekkürler

selam annişler
gecmiş olsun pperisi

saol aperpilcim

slm kızlar
çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin ve tüm bebişlerimiz Allaha emanet....

amin cnm..tüm bebişlerimizi korusun rabbim..

teşekkürler fatma..ihmal etme bence..ne olur ne olmaz..

pperisi kakasında mukus nedemek canım ayy içime kurt düştü ya şu ıkı gunde takıp edıyımde devm ederse gtrym kakasını hıc kndısını gtrmeme gerek yok herhalde

balgam gibi bişey cnm..

az önce kaynanamı boğacaktım
akşam eşimin ekip arkadaşları eşleri ve müdürleriyle beraber sinemaya gidicez
süt sağma makinasıyla süt sağmaya çalışıyorum mememin ucu resmen koptu can çekişiyorum bu mal yok aaay süt yok vah vah ay kuzumun sütü bitmiş aay o neye yeter diyince çıldırdım ve yok deve 1kilo mu içicek bi seferde dedim doymayan çocuk kilo alırmı doymayan çocuk memede emerken uyurmu doymayan çocuk süt kusarmı 1kilo aldı bile
yeminle fıttırdım memelerimin uçları sızlıyo beee
yok bide tepemde bekliyo bidaha aynı şeyi derse yeminle sen psikolojimi bozuyon hiç gelmiyo dicem dilimin ucuna geldide diyemedim bidahaki sefere acımıcam ooy

bebekler İSHAL OLURSA
Dışkı lapamsı, oldukça yumuşaktır. Rengi yeşil, kirli-yeşil arasıdır. Kan ve doku artıkları görülebilir. Eğer bebek, günde altı kezden fazla kaka yapmaya başlarsa, ve görünümü yukarıda anlattığımız şekildeyse hiç gecikmeden doktora gitmek gerekir. İshalle birlikte kusma da varsa bebek iki misli su kaybeder.

pperisi bizi bılgılendırdığın için cok saol benımkı gunde enfazla 2 kez yapıo bıran çok korkmustum ve arada yeşil yapıo ama daha dıkkat etcem benı öpme önlüğü bnde alıcam ayıbolcak ama

john ne guzel kızın uyuyor masallah bızımkı gece 12 de bı kalktı sabah 8 de anca uyudu (((

her zaman böle değilki
mesela dün acaip uykum vardı muzur uyanıktı
şimdi benim gözler fel fecir o uyuyo resmen uykum yok hazır uyuoken uyuyayım diyorum ama yok
şimdi uyuyo akşam üzeri ben bayılırım bu sefer o uyanır adet öle

gülsencim biliyorum canım bende yapmamaya özen gösteriyorum ama dün mecbur kaldım artık öyle yaptım.

pperisi canım cok gecmis olsun. doğru söylüyosun zaten bilincli insanlar öpmeye calısmaz. ben bile öpmüyorum yavrumu baskasına da öptürtmem valla. yazık sonra olan ufacık bebege oluyor..

selam bu ara da
bizde gece uyumadık :) beyefendinin hiçbirşeyi yok habire ıkılayıp durdu cok memnuniyetsiz benim ogluşş çoook. Şimdide anneannemizlen yıkadık,memedeyiz. fırsat bulmusken bende bıcı bıcı yaptım uyumasını bekliyorum kalkıp sacımı felan kurtuucam. bıktım bu sacımdan da zaten yarın da cıkıp kestiircem inşallah.

pperisi gecmıs olsun canım. ay kızlar ben bittim resmen ya hıc uyumuyo benım bu oglan. sımdı uyudu sabah 9 dan berı. gece de yarın saat bılemedın saatte bır kalkıyo. gunduz de 4-5 saat uyumadan duruyo. nıye boyle acaba ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…