2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

oooofffff eski halimi sevmiyodum ama eski halime dönmek istiyorum artık ya

zengin,fakir çirkin,güzel zayıf,şişman dünyadaki bütün kadınların tek bi ortak derdi var ''giyecek hiç bişeyim yok''

oooofffff eski halimi sevmiyodum ama eski halime dönmek istiyorum artık ya

zengin,fakir çirkin,güzel zayıf,şişman dünyadaki bütün kadınların tek bi ortak derdi var ''giyecek hiç bişeyim yok''

:2: bende aynı dertten muzdaribim johnny. yarın oğlumun okulda doğumgününü yapıcaz ve ben ne giyicem bilmiyorum

kızlar bebeğin ayaklarını sıcak tutun ben kızımdan kilotlu çorabı çıkardım 1pijama çorap bi pijama daha kızımın resmen ayakları ısındı ve eskisi kadar ağlamıyo akşamları kilotlu çorap giydirdiğim günlerde ayakları hep buz gibi ve böle kırmızı kırmızı tuhaftı teni

yel mi yer mi tam adını bilmiyorum çevremdeki herkes onu sölüyo aktarda satılıyomuş gaz için

benim derdimde süt memelerim pörsüdü sanki içinde süt yok gibi makinayla komple sağdım yarım çay bardağı çıktı sizce normalmi
ablamın görümcesi geçen diyoki bi memeyi verirken birinden sağıyomuş cocacola bardağı doluyodu dedi oha dedim ben yarımçay bardağına sevinirken genç kızken memeleri yoktu düşünün bu kızın oğlu 5 yaşında ama bi çiroz bi çiroz minyon tipli bişe

slm kızlar
annem hep derkı erkek cocuk zor büyür kız kolay büyür....
benim oğlumda cok bagırıyor..bende sus artık cok çırkın sesın varrrrrrrr dıyorum susuyor

ayaklarından çok alırmış gaz ve biz üşüdüğümüzü hissetmeyip cıbıl cıbıl gezersek biyerden kapamrış ve direk süt üşürmüş denedim hakket doğru kızın ayaklarını ısıttım terlediğim halde yeleği sırtımdan çıkarmadım çorap terlik yanıyorum ama gaz sancısı hafifledi sanki

ama kolik te etkili olurmu bilmem

evet basta bız ayaklarımızı sıcak tutmalıyız ve soguk yeyıp ıcmemek lazım dırek gecıo süt,e
özellıkle lohusalıkta kapılıyor butun hastalıklar ve gece kalktıgınızda hemen üzerınıze hırka gıyının

SELAMMM

ya benim kızı sırt üstü yatıramıyorum yan yatmaya alıştı hanfendi destekle sırt üstü yatırmaya çalıştığımda arıza yapıyo uyumuyo acaba sırt üstü yatırabileceğim yastıklar var mıdır:26::26:

slm kızlar!
ya bebişi her memeyi 15 er dk emziriyrdm. iki gündür bir memeyi emiyor 10 15 dk sonra diğerinde 2 3 dkdan sonra aranır gibi yapıyr kızarıyor bozarıyor ağlıyor memede sonra yine alıyor yine aynı şeyi yapıyr gazdan mı acaba?
bende birini veriyorum artık bazen çok zorlamıyorum istemezse bir dahakinde diğerini veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…