2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

a.slm canım bende gece yanyatırıyorum gündüzde bazen koltukta düz yatırıyorum...hem heryerde uyusun hep yatak istemesin diye...sende öle dene bakalım...

birini emmesi bittikten sonra gazını çıkartıp diğerine ver canım.bi de öyle dene bakalım belki gazdan dolayı almak istemiyordur

a.slm canım bende gece yanyatırıyorum gündüzde bazen koltukta düz yatırıyorum...hem heryerde uyusun hep yatak istemesin diye...sende öle dene bakalım...

ya geceleri yan yatıyo problem yokta dediğim gibi gündüz sırt üstü yatsın diye uğraşıyorum çeviriveriyo kafasını daha başaramadım bakalım denemeye devam ediyorum

kafasının kenarına destekler koy cnm mesela havlu
bnm annm öyle yapıodu kızıma

merhaba canım başlangıçta daha ağiz sütü gelirkenher iki memeden de emzirmek süt yapımı için çok iyi oluyo ama daha sonra süt yapımı iyice otırunca memenin başindan ilk önce şekerden yoğun daha sonra yağdan zengin süt gelir bebek her birini iyice boşaltırsa yağdan zengin sütüde almiş olur o zamanda tokluk hissi ile uyur lakin ilk günlerdeki alışkanlığı devam ettirip her iki memeyide aynı anda emzirirsen bebek sadece şekerden yoğun sütü almış olur hem doymaz hemde gazlı kaka yaparak sancıları fazla olur bunun için iki haftadan sonratek seferde bir memeyi iyiyce boşaltmak gerekir

ay iyi fikirmiş bidaha bende öle diim. yok kucak istemio meme istio die. kucağa alınca hemen susuyorya o zmnda meme vercek die duruo az sona ağlar diim :)

kızlar bıurnum akıyo... parol içebilirmiyim bi tane... bide sizin bebeklerin burnu tıkanıomu. benim kızım hırıltılı nefes alıyo korkuyorum hasta oldu diye.. ama burnu tıkalıdır diye düşünüyorum..serum fizyolojik aldım... o işe yarar sanırım...

canım bana doğum sonrası hastaneden çıkarken yazmıştı doktorum parolu.. bi kutu içtim sezeryan acılarını hafifletmek için.. sonrasında bi kutu daha aldım.. çok ağrım olursa içiyorum.. mesela bugün dişim ağrıyodu içtim.. yoksa bebişim de huzursuz oluyor.. bir de burun tıkanıklığı için anne sütü yararlı diye okumuştum bi yerde.. bi araştır istersen..

ben içiom cnm hamileyken içebilioduk sonuçta.

paamol zaten problem olmazrolda ıcebılırsın mınosette ıkısıde paraset

melıs canım nurse harvey's kullandın mı nasıl benımkınde ıse yarıyo yaa ama tatlı kasıgı ıle ıcıremıyorum tükürüyor geri bıberona koydum beslenme arasında durdurum bıberonu tıkıyorum agzına verıyom ılacı sonra beslenmeye devam... bırt bırtt cıkarıyo cok sukurrr kolıgıne de ıyı gelır ınsallahh bı sure sonra

kıslar bu nurse harvey s ne acep kac lıra

allahım hayatım düzene girecek mi?
yeniden kendi evimde kendi istediğimi yapabilecek miyim?
benim olan hayatı ben yönetebilecek miyim?
aman ne der, küser mi demeden konuşabilecek miyim?
kendi pişirdiğim acı yemeği ağız tadıyla yiyebilecek miyim?
yalnızlık zormuş diyip, ayaklarımı uzatıp televizyon seyredebilecek miyim?
boş boş oturup saçma sapan şeyleri kafamda kurup boş yere sinirlenebilecek miyim?
eşim ve oğlumla birbirimize yetebilecek miyiz?
eşim ve oğlumla sadece tek biz olabilecek miyiz?

bızımkınede ıyı geldı gıbı gazını cıkarıyor ama uyumuyor gecelerı sureklı memedekalmak ıstıyor ya bızımkıde tukuruyor bıberon bende dusundum ama korkuyom benı bırakır dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…