SELAMMM
ya benim kızı sırt üstü yatıramıyorum yan yatmaya alıştı hanfendi destekle sırt üstü yatırmaya çalıştığımda arıza yapıyo uyumuyo acaba sırt üstü yatırabileceğim yastıklar var mıdır:26::26:
a.slm canım bende gece yanyatırıyorum gündüzde bazen koltukta düz yatırıyorum...hem heryerde uyusun hep yatak istemesin diye...sende öle dene bakalım...
SELAMMM
ya benim kızı sırt üstü yatıramıyorum yan yatmaya alıştı hanfendi destekle sırt üstü yatırmaya çalıştığımda arıza yapıyo uyumuyo acaba sırt üstü yatırabileceğim yastıklar var mıdır:26::26:
slm kızlar!
ya bebişi her memeyi 15 er dk emziriyrdm. iki gündür bir memeyi emiyor 10 15 dk sonra diğerinde 2 3 dkdan sonra aranır gibi yapıyr kızarıyor bozarıyor ağlıyor memede sonra yine alıyor yine aynı şeyi yapıyr gazdan mı acaba?
bende birini veriyorum artık bazen çok zorlamıyorum istemezse bir dahakinde diğerini veriyorum..
günaydin taze anneler bu arada cok gecmis olsun aparpil benden mi korkuyorlar ne benimkisini öpemiyorlar anca sepetinin basinda oturuyorlar sevenler bakyiorlar agladigi zaman kucak istiyor diyorlar hemen bende yok o kucak sevmiyor emzik istiyor diyorum ya ne yapayim ama daha kücücük onun gelismesi icin yataginda uyumasi gerekiyor kucakta duran bebek az gelisiyor elden elle hirpalanyior gelisimi yavaslyior onun icin kucaga anca emme gaz ciakrma birde aniden korktugu zamanlar alyiorum bir türlü uykuya dalamadigi zamanlar bu gece kizim uyurken kahkaha atti gece ona bakarken agladim cok mutlu oldum derece olayini ben dr sordum cok sik yapma gercekten ihtiyaci olunca yap dedi bende bakyiorum baya bir ugrastiktan sonra artik sancidan kivranyior o zaman yapyiorum ama bugun disari cikarsam fitil alicam bitkisel
kızlar bıurnum akıyo... parol içebilirmiyim bi tane... bide sizin bebeklerin burnu tıkanıomu. benim kızım hırıltılı nefes alıyo korkuyorum hasta oldu diye.. ama burnu tıkalıdır diye düşünüyorum..serum fizyolojik aldım... o işe yarar sanırım...
kızlar bıurnum akıyo... parol içebilirmiyim bi tane... bide sizin bebeklerin burnu tıkanıomu. benim kızım hırıltılı nefes alıyo korkuyorum hasta oldu diye.. ama burnu tıkalıdır diye düşünüyorum..serum fizyolojik aldım... o işe yarar sanırım...
slm kızlar ben gıremıyordum burayı yeni keşfettim..baylemur iyi düşünmüssün canım teşekküreler
melıs canım nurse harvey's kullandın mı nasıl benımkınde ıse yarıyo yaa ama tatlı kasıgı ıle ıcıremıyorum tükürüyor geri bıberona koydum beslenme arasında durdurum bıberonu tıkıyorum agzına verıyom ılacı sonra beslenmeye devam... bırt bırtt cıkarıyo cok sukurrr kolıgıne de ıyı gelır ınsallahh bı sure sonra
melıs canım nurse harvey's kullandın mı nasıl benımkınde ıse yarıyo yaa ama tatlı kasıgı ıle ıcıremıyorum tükürüyor geri bıberona koydum beslenme arasında durdurum bıberonu tıkıyorum agzına verıyom ılacı sonra beslenmeye devam... bırt bırtt cıkarıyo cok sukurrr kolıgıne de ıyı gelır ınsallahh bı sure sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?