2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gunaydın canım
bende kac gundur yogurt sarmısaklayıp yicem unutuom bugun kabak kızartayım üzerine akıtayım bari

kızlar bu arad lansinohunkiymiş kullandıgım chicco yu henuz denemedim. Bakalım daha ne kadar kullanıcaz toplu alayım bari ne zaman bitce belli olmuyor.

bebedordan çok memnunn kalmıştım jelli olandan bitince eşim gitmiş chicco almış pis satıcı kız chicco önermiş getirdi eve iğrençç biş yaaaa sinir oldumm yaaaa yapışkanıı azıcıkk bişiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapışmıyodaaa bebedorun yapıskanı daha büyüktüü ( hemde chicconun dokusu daha sert yaa gögus ucunu acıtıyorrrr..bebedorunki daha yumuşaktı

2 gündür şakaklarım ağrıyorr başım tansıyonumda normall.. yorgunluk ve uykusuzluktandır belkide diyorumm..minoset içiyorum ama etkisi olmuyorr. yardımcı olmayınca evde yanlız olunca zor oluyor lohusa halimizle allah yardımcımız olsun..sağolsun eşim her işe koşuyorr ama bebek yoruyor :))))

olsun en azından bebeğin yanında olacak ben kara kara düşünüyorum işe başlayınca bakıcıda kalacak içim şimdidden yanıyor

slm kizlar.. nasl gidiyorr??

valla yorgunluk diz boyu :)) ama olsunnn onu kucagima alinca iyiki dogurmusum diyorum.. butun yorgunlugum gidiyorr....

selam kızlar iki gündür oğlum beni perişan etti uyumuyor sızlanıyor mübarek ne bitmez gaz sancısıymış bide oğlumun bacağı yani bezin cırt cırt larının olduğu hizada biraz morluk var acaba bezi çok mu sıktım bekliyeceğim geçmezze dr götüreyim ya bide ev işi her gün ütü yapıyorum her gün yemek temizlik çok yorgunummmmmmmmmmmm siz nasılsınız

selam kızlarr herkesee

burcakcım ben de acaip yoruluyorum. bi de 2 gündür bazen mememi istemiyo benim sıpa, napacagımı sasırıyorum. daha sonrasında yine emiyo ama hepten reddeder mi diye korkuyorum

lavinya selam canım

biz de 2 gündür öyleyiz uyumuyo mızır mızır mızırdanıyo ağlıyo. uyudu diye seviniyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo valla cok bitkinim 2 gündür

şimdi 1 saattir uyanıyo ama yine mıkırdanmaya başladı ıkınıp sıkınıyo nefret ediyorum şu gazdan yaa kuzumun huyunu suyunu bozdu canını yakıyo

selam kızlarr herkesee

burcakcım ben de acaip yoruluyorum. bi de 2 gündür bazen mememi istemiyo benim sıpa, napacagımı sasırıyorum. daha sonrasında yine emiyo ama hepten reddeder mi diye korkuyorum

biberon aliyormu? bizimkisi almiyor yaa... alsa cok iyi olcakti.. hicbiseyere cikamiyorum kimseye birakamiyorum...

istemiyor diye dusunme.. memeyle kavga ediyor.. bizimkiside oylee her seferinde degil dimi? gunde 1 2 kere felan? su an tek oyuncaklari mememiz oldugu icin can sikintisi iste :)) daha dur 1 2 hafta sonra soylenecek bile emerken sinirli sinirli :))) cok komik oluyorr :)

hiç sorma valla artık ne yiyeceğimi şaşırdım aslında akıllıydı oğlum ama iki gündür çok fena gece yatıyo saatte bir kalkıyor emiyo yatıyo bazen yatmıyo böyle değildi annem acaba sütün yetmiyomu diyo ama memeyi sıkınca süt var anlamadım emerken ağzı süt dolu bazen dışarı taşıyo 40 cıkınca geçer dediler oğlum 15 de iki aylık alocak daha beter yoruyo beni

dertler aynı benim oğlan da iki gecedir saat başı mıkırdıyor sallıyorum beşikte gece sallarken uyuyakalmışım bir acıyla uyandımm kolum düşmüş yatağa çarptı yatarken sallarsan beşiği öyle olur
sabah çok sinirlendim oğluma memede kıyameti koparıyor uykus var aç biliyorum neyse emzirdim ama kavga dövüş uyutmaya çalışıyorum bağırıyor eşim de ver dedi bana uyutayım kucağına verir vermez uyudu çocuk uyanmadı yanıma yatırdı eşim işe gitti 1 saat sonra yine uyandı kıyametleri koparıyor altını değiştirdim emzirdim uyutuyorum uyumuyor saat 8den 12ye kadar uğraştım şimdi uyuyor ama mıkırdanıyor uyanmasın diye habire ana kucağını sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…