günaydin aparpil annemler yakinimda oturuyor ama onlarda calisiyor birde ben onlarin temizligini begenmiyorum onlar yapcana hic temizlik yapmam daha iyi gibi geliyor sanki benim evimi benden güzel kimse temizleyemez gelyior sacma ama ben öyleyim iste. pudra web sayfasinda dün okudum cikolata bebeklerde kusma yapiyormus benim yavrum onun icin cok kusuyormus artik biraz yerim o zamanlar cokk yiyiordum. dün sanki sütüm azaldi bebegime yetmedi gibi allahtan uyuyordu uyumasa kesin yetmezdi. bu sabahta sarimsagi dis cöpüyle delikler actim yuttum bebekler cok seviyormus sarimsaksi süt tadini her sey kkizim icin
kısalar şimdi tel geldi babanem ölmüşş
kızlar bu arad lansinohunkiymiş kullandıgım chicco yu henuz denemedim. Bakalım daha ne kadar kullanıcaz toplu alayım bari ne zaman bitce belli olmuyor.
kısalar şimdi tel geldi babanem ölmüşş
selam kızlarr herkesee
burcakcım ben de acaip yoruluyorum. bi de 2 gündür bazen mememi istemiyo benim sıpa, napacagımı sasırıyorum. daha sonrasında yine emiyo ama hepten reddeder mi diye korkuyorum
lavinya selam canım
biz de 2 gündür öyleyiz uyumuyo mızır mızır mızırdanıyo ağlıyo. uyudu diye seviniyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo valla cok bitkinim 2 gündür
şimdi 1 saattir uyanıyo ama yine mıkırdanmaya başladı ıkınıp sıkınıyo nefret ediyorum şu gazdan yaa kuzumun huyunu suyunu bozdu canını yakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?