nezle-grip olanlar emzirirken bebegi severken burnunu ve agzını kapatacak sekilde bir yazma yada beske bişi baglasın. Yazık bebege gecmesin
biz esimde bende nezle olduk hemde cok fena ben dedim kurtulusu yok bebege gecer imkanı yok
cok dua ettim dikkatte ettim gecmedi kızlar cok seviniyorum sizde dikkat edin gecmiyor. Sütten zaten gecmiyo.
Bu arada bir öksürük kac gundur giderek fenalastım nezle bittide öksürük basladı hiç agrımayan amaliyat ciziğim agrımaya basladı öksüremiom kasları cok kasıldı öksüre öksüre agrıdı
gittim doktora franjit olmusun dedi reflü varmı dedi yok dedim hamilelikte son haftamda 3 gun reflü oldum sadece dedim 1 ayı gecti dedim oda dedi yinede etkilemiş gargara verdi öksürük surubu vermedi süte gecio diye birde pastil verdi nezle grip olanlar pastil kullanabilirsiniz
kısalar şimdi tel geldi babanem ölmüşş
lavinya selam canım
biz de 2 gündür öyleyiz uyumuyo mızır mızır mızırdanıyo ağlıyo. uyudu diye seviniyorum yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo valla cok bitkinim 2 gündür
şimdi 1 saattir uyanıyo ama yine mıkırdanmaya başladı ıkınıp sıkınıyo nefret ediyorum şu gazdan yaa kuzumun huyunu suyunu bozdu canını yakıyo
canım seninkidemi memeyle kavga edeiyo benimde aynı göreceksin resmen sinirden çatlıyo çok komik oluyolar ben kendimi gülmekten alamıyorumbiberon aliyormu? bizimkisi almiyor yaa... alsa cok iyi olcakti.. hicbiseyere cikamiyorum kimseye birakamiyorum...
istemiyor diye dusunme.. memeyle kavga ediyor.. bizimkiside oylee her seferinde degil dimi? gunde 1 2 kere felan? su an tek oyuncaklari mememiz oldugu icin can sikintisi iste :)) daha dur 1 2 hafta sonra soylenecek bile emerken sinirli sinirli :))) cok komik oluyorr :)
canım seninkidemi memeyle kavga edeiyo benimde aynı göreceksin resmen sinirden çatlıyo çok komik oluyolar ben kendimi gülmekten alamıyorum
biberon aliyormu? bizimkisi almiyor yaa... alsa cok iyi olcakti.. hicbiseyere cikamiyorum kimseye birakamiyorum...
istemiyor diye dusunme.. memeyle kavga ediyor.. bizimkiside oylee her seferinde degil dimi? gunde 1 2 kere felan? su an tek oyuncaklari mememiz oldugu icin can sikintisi iste :)) daha dur 1 2 hafta sonra soylenecek bile emerken sinirli sinirli :))) cok komik oluyorr :)
hiç sorma valla artık ne yiyeceğimi şaşırdım aslında akıllıydı oğlum ama iki gündür çok fena gece yatıyo saatte bir kalkıyor emiyo yatıyo bazen yatmıyo böyle değildi annem acaba sütün yetmiyomu diyo ama memeyi sıkınca süt var anlamadım emerken ağzı süt dolu bazen dışarı taşıyo 40 cıkınca geçer dediler oğlum 15 de iki aylık alocak daha beter yoruyo beni
dertler aynı benim oğlan da iki gecedir saat başı mıkırdıyor sallıyorum beşikte gece sallarken uyuyakalmışım bir acıyla uyandımm kolum düşmüş yatağa çarptı yatarken sallarsan beşiği öyle olur
sabah çok sinirlendim oğluma memede kıyameti koparıyor uykus var aç biliyorum neyse emzirdim ama kavga dövüş uyutmaya çalışıyorum bağırıyor eşim de ver dedi bana uyutayım kucağına verir vermez uyudu çocuk uyanmadı yanıma yatırdı eşim işe gitti 1 saat sonra yine uyandı kıyametleri koparıyor altını değiştirdim emzirdim uyutuyorum uyumuyor saat 8den 12ye kadar uğraştım şimdi uyuyor ama mıkırdanıyor uyanmasın diye habire ana kucağını sallıyorum
geçmiş olsun cnm..
başınsağolsun ades..
fragola bebişini yüzüstü yatırmayı denesen..bi süredir deniyorum maşşallah diyim azaldı gazımız kendi çıkarıyo..
gece uyanmazsa uyandırıyor musunuz bebekleri
yok ya sakın uyandırma öyle alışır ben ilk zamanlar uyandırıyodum şekeri düşer diye oysa 5 6 sat kesintisiz uyuya bilirlermiş şimdide ahhhhhhhhh çekiyorumgece uyanmazsa uyandırıyor musunuz bebekleri
gece uyanmazsa uyandırıyor musunuz bebekleri
hadi ya ben uyandırıyordum bana da şekeri düşer uyandır dediler korkumdan uynadırıyordum yeni yeni 3 saatte bir uyandırır oldum
bundan sonra uyandırmayayım eşim diyordu da kokrkumdan uyandırıyordum
,çok bezdirici bi de dilinden hala anlamıyorum ben aç mı canı mı yanıyor canı mı sıkılıyor
bir gazını anlıyorum sadece
ay sut sagma isi cok kotuu yaa.. bana hastanede yaptirdilar hem sutumu cogaltmak icin ... ama resmen kendimi inek gibi hissediyorum :))
burda (HOLLANDA DA) sut veren ineklere marta deniyormus..
gecen gun esim bebegin odasindaydi ... babyfondan bana MARTA gel diye seslendii cookk guldum :)))
başınsağolsun ades..
başınız sabgolsun mekanı cennet olsun inşallahh
hdilekh
adez79 başınsağolsun canım.
fragola
ades79 başın sağolsun canım
loveli
ades79 başın sağolsun canım
lavinya
canım başın sağolsun
kızlar dostlar sağ olsunnn cok severdim babanemi bekliyoruz işte cenaze gelcek istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?