2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun cnm..
kısalar şimdi tel geldi babanem ölmüşş

başınsağolsun ades..

fragola bebişini yüzüstü yatırmayı denesen..bi süredir deniyorum maşşallah diyim azaldı gazımız kendi çıkarıyo..

ben hala 1 numara kullanıyorum primanın harbiden nasıl anlayacağız 2 geçeceğimizi
kilosuna göre daha 1 no kullanmak lazım

canım seninkidemi memeyle kavga edeiyo benimde aynı göreceksin resmen sinirden çatlıyo çok komik oluyolar ben kendimi gülmekten alamıyorum

ay herkes ayni..ama ben dilimi isiriyim.. dun butun gun uyanikti gece iyi uyudu.. sadece emmek icin kalkti... ama her gun degisiyorr.. 5 saat uyursam kendimi sansli hissediyorum..

ben aglama krizi geldiginde kucagima alip arkadasim essek sarkisini soyluyorum :)) esimde ogrendi oda oyle yapiyor :)) dun aksam esim ooo bugun cok enerjiksin dedi dans ederken bebisle... eee dedim wooohhooo 5 saat uyudumm full of energie :))

canım seninkidemi memeyle kavga edeiyo benimde aynı göreceksin resmen sinirden çatlıyo çok komik oluyolar ben kendimi gülmekten alamıyorum

aynenn :)) bende guluyorum..memem acik dursun istiyor :)) valla esime diyorum ki gidip afrika da yasayalim memelerim acik rahat rahat dolasiriz orda diyorum :))

biberon alıyo kuzum mama da veriyorum ben zaten ekstradan, zaten korkum o biberona alışır da memeyi reddederse sürekli sağıp vermem gerekecek ve pompayla süt sağmaktan hakkaten nefret ediyorum çok sinir bozucu bi iş aman emsin de söylensin razıyım kuzum yaa

gazdan heralde uyuyamıyolar çok fena yaa

loveli beni anlatmışsın resmen canım yaa saatlerce uyutmaya çalışıyorum emziriyorum altını temizliyorum ben uyutmaya cabalayana kadar geri acıkıyor geri emziriyorum bööyle kısırdöngüye giriyoruz çok bezdirici

geçmiş olsun cnm..

başınsağolsun ades..

fragola bebişini yüzüstü yatırmayı denesen..bi süredir deniyorum maşşallah diyim azaldı gazımız kendi çıkarıyo..

gündüzleri deneyeyim bakalım kuzum onu da. gece boğar kendini diye korkarım da gündüz ben başındayken bi de onu deneyeyim

çok bezdirici bi de dilinden hala anlamıyorum ben aç mı canı mı yanıyor canı mı sıkılıyor
bir gazını anlıyorum sadece

ay sut sagma isi cok kotuu yaa.. bana hastanede yaptirdilar hem sutumu cogaltmak icin ... ama resmen kendimi inek gibi hissediyorum :))

burda (HOLLANDA DA) sut veren ineklere marta deniyormus..
gecen gun esim bebegin odasindaydi ... babyfondan bana MARTA gel diye seslendii cookk guldum :)))

hadi ya ben uyandırıyordum bana da şekeri düşer uyandır dediler korkumdan uynadırıyordum yeni yeni 3 saatte bir uyandırır oldum
bundan sonra uyandırmayayım eşim diyordu da kokrkumdan uyandırıyordum

çok bezdirici bi de dilinden hala anlamıyorum ben aç mı canı mı yanıyor canı mı sıkılıyor
bir gazını anlıyorum sadece
,

ben de aynen canım ya ağlayınca önce emzirmeye calısıyorum bazen itiyo mama vermeyi deniyorum, sonra dolastırıyorum uyutmaya calısıyorum, herşeyi deniyorum susana kadar :)

ahahahha annem de bana inek hazretleri diyo :)

kızlar benimoğlum saç kurutma makinesinin sesine alışmış :2:gündüz o olmadan yatmıyo onu açıyorum epey bi çalışıyo sonra dalıyo eğer dalmamışsa kapatırsam hemen gözünü açıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…