başın sağolsun cnmkısalar şimdi tel geldi babanem ölmüşş
ben hala 1 numara kullanıyorum primanın harbiden nasıl anlayacağız 2 geçeceğimizi
kilosuna göre daha 1 no kullanmak lazım
pperisi canım geçmişi okudum ço geçmiş olsun umarım kısa sürede düzelir yavrun
biberon alıyo kuzum mama da veriyorum ben zaten ekstradan, zaten korkum o biberona alışır da memeyi reddederse sürekli sağıp vermem gerekecek ve pompayla süt sağmaktan hakkaten nefret ediyorum çok sinir bozucu bi işaman emsin de söylensin razıyım kuzum yaa
gazdan heralde uyuyamıyolar çok fena yaa
loveli beni anlatmışsın resmen canım yaa saatlerce uyutmaya çalışıyorum emziriyorum altını temizliyorum ben uyutmaya cabalayana kadar geri acıkıyor geri emziriyorum bööyle kısırdöngüye giriyoruz çok bezdirici
gündüzleri deneyeyim bakalım kuzum onu da. gece boğar kendini diye korkarım da gündüz ben başındayken bi de onu deneyeyim
kızlar benimoğlum saç kurutma makinesinin sesine alışmış :2:gündüz o olmadan yatmıyo onu açıyorum epey bi çalışıyo sonra dalıyo eğer dalmamışsa kapatırsam hemen gözünü açıyo
hoşgeldin canımbaşın sağolsun cnm
ben 2 numaraya geçtim
çok rahat oluyo kilosuna göre alıyorum ben
bu arada selam kızlar
başın sağolsun cnm
dostlar sağ olsunn
35 günlük oldu canım
hahah bende bi kere galarken denemek icin actim fon makinesini bizimkisi daha cok kicini yirtti :))))
neden o ses alistirdin sende?? cingirak felan yok mu ?? benimki sadece benim sesimle uyuyor.. gencligimde hep sarkici olmak istemistim ama herkes sesimin igrenc oldugunu soylemisti :)) en sonunda sesimin degerini bilen biri var diye cok seviyorum.. her aksam konser veriyorum kizima :))))))[/
iyi valla canım kzın sesinin kıymetini biliyo .mecburen alıştırdım bi tek öyle kucagımdan iniyo
ya bu ütü işi beni çok bunalltı valla eve yatılı kadın alıcam hıı sonra beni evden atıyolarmış
aynen dün canım çıktı ütüleri yaptımm ütüler bitti bende bittim :89:
ütülemiyorum bebeğin kıyafetlerini valla siz ütülüyorsunuz dimi
ben dün tam 1 saat yaptım bugün yine var dün çamaşır yıkandı bide ben her bi haltı ütülüyom
ütülemiyorum bebeğin kıyafetlerini valla siz ütülüyorsunuz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?