benim kıyafetler buruşmuyor bebe çamaşır yıkama programında yıkıyorum sererken gergin seriyorum ütülü gibi oluyor
peki mandal izi olmuyormu lovelim :26:
ütülemiyorum bebeğin kıyafetlerini valla siz ütülüyorsunuz dimi
kızlar sadece gerekli şeyleri ütüleyin, size de yazık :)
kırışmasın diye de elle düzeltin katlarken, benimkiler kırışmıyo vala, penye zaten hepsi, asarken de gergin asın
ütüyle uğraşırsanız ne zaman dinlenceniz anacım ya, yapmayın :)
heee bak mandal takıyosan iz olur doğru, ben evde asıyom, balkonda assam da kapalı düşmüyorlar yere.
vala ben de ütülemiyorum, bi de onla mı uğraşıcam
gerek de yok zaten, ben ütülemiyorum diye çocuğun cildi hasta olcak değil ya
BENE GÖGÜS PEDİ DIŞARI ÇIKARKEN KULLANIYORUM SADECE evde kullanmıyorum zaten çok nadir aktıgı oluyo kızım hortum gibi saat başı hepsını çektıgı için....bu arada bn prıma3 e geçtim...2 kızımın bacaklarını sıkıyorduv kızartmıştı hatta...zaten 3 numara 6-9kılo için...
iyide canım zaten bebeğinkiler çok zaman almıyoki 5 parçası bir erkek gömleği kadar benim eşim devlet memuru meçbur gömlek pantolon ütülüyorum
kızlar bişey sorucam aklıma takıldı sizin memelerinizden süt akıyomu gün içinde emzirseniz bile benim sadece iki kere öyle oldu oda zaten bebek çok kücüktü bide yediklerim galiba çok süt yaptı bi dahada olmadı gögüs pedi kullanmıyorum acep sütümmü az:18:
Bende evde asıyorum cnım çamaşırlıga... mandal vurmasam düşmezler gerçide mendildi, eldiven,çorap bunları nasıl tutturuyon :86:
canım göğüs yapınla alakalı olabilir, çocuğun kilo alımı normalse sütün yeterlidir, akmıyo diye telaşlanma boş yere
ben dun rezeneyı bıberonla verdım korktum verırken bırakır benı dıye ınsallah bırakmaz ben sadece meme verıyom cunku
basın sağolsun mekanı cennet olsunkısalar şimdi tel geldi babanem ölmüşş
kızlar primanın 2 no bezini kullanıyorum.. 3 no ya geçerken nasıl anlıcaz :)
gece uyanmazsa uyandırıyor musunuz bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?