2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ütülemiyorum bebeğin kıyafetlerini valla siz ütülüyorsunuz dimi

ben ütülüyorum 3 aya kadar yeni dogan bebek bagisiklik sistemleri tam gelismedigi icin cabuk mikrop kapabilir mikroplari kirilsin diye ütülüyorum. ama severek yapyiorum bebisimin kiyafetlerini. bu arada bir ayi gecen bebeklerde sanirim normal memeyle kavga yapmalari benimki simdi aliskanlik yapmis bir emiyor bir bakyior tekrar emiyor bakarken okadar güzel bakiyorki

doğru diyosun cnm yoksa dinlenmeye fırsat olmuyorr
uf başım agrıyo ya

kızlar bişey sorucam aklıma takıldı sizin memelerinizden süt akıyomu gün içinde emzirseniz bile benim sadece iki kere öyle oldu oda zaten bebek çok kücüktü bide yediklerim galiba çok süt yaptı bi dahada olmadı gögüs pedi kullanmıyorum acep sütümmü az:18:

vala ben de ütülemiyorum, bi de onla mı uğraşıcam

gerek de yok zaten, ben ütülemiyorum diye çocuğun cildi hasta olcak değil ya

iyide canım zaten bebeğinkiler çok zaman almıyoki 5 parçası bir erkek gömleği kadar benim eşim devlet memuru meçbur gömlek pantolon ütülüyorum

BENE GÖGÜS PEDİ DIŞARI ÇIKARKEN KULLANIYORUM SADECE evde kullanmıyorum zaten çok nadir aktıgı oluyo kızım hortum gibi saat başı hepsını çektıgı için....bu arada bn prıma3 e geçtim...2 kızımın bacaklarını sıkıyorduv kızartmıştı hatta...zaten 3 numara 6-9kılo için...

bende ilk zamanlar kullandım sonra hiç kullanmadım

iyide canım zaten bebeğinkiler çok zaman almıyoki 5 parçası bir erkek gömleği kadar benim eşim devlet memuru meçbur gömlek pantolon ütülüyorum

canım gömlekleri ben de ütülüyorum zaten, ama bebeğinkilere gerek yok, hiç uğraşamam :)

ben temizliğe kadın alıyorum, ütülerimi de ona yaptırıcam zaten bundan sonra, ben uğraşmak istemiyorum :)

canım göğüs yapınla alakalı olabilir, çocuğun kilo alımı normalse sütün yeterlidir, akmıyo diye telaşlanma boş yere

of hatta gidip asayım çamaşırları, bitti makine

çocuğun çamaşırı da az değil ki, iki çamaşırlık doldu dün astım, 3 tane çamaşırlığım var zaten, gideyim 3.yü de doldurayım

ev işi

benım kızım müzikle uyumaya çok alıştı bırde...dönencenın müziği ve titreşimi o dalmadan bıtıyor ve anında gözlerını açıyor sonraa bıdaha başa sarıyoruz pöfffff

ben dun rezeneyı bıberonla verdım korktum verırken bırakır benı dıye ınsallah bırakmaz ben sadece meme verıyom cunku

ben basından berı rezeneyi biberonla verıyom bunlarla bırakmaz ama gunde 2 kez mama versen mesela ozamn bırakabılır..

kısalar şimdi tel geldi babanem ölmüşş
basın sağolsun mekanı cennet olsun

kızlar primanın 2 no bezini kullanıyorum.. 3 no ya geçerken nasıl anlıcaz :)

bnde 2 kullanıyom ama kızımın bacaklarını sıkmaya basladı 3 e gecıcem

gece uyanmazsa uyandırıyor musunuz bebekleri

doktor bna uyanmazsa uyandırma gece 6 saat uyuyabılır demişti....ama nerde gece hıc uyumuyo

ayyy cok yorgunum ya evı temızlemem lağzım kızda yenı yatdı öğlen yıkadım mayıştı ama bı turlu uykuya dalamadı su 40 ı cıksın bır kere gece yıkıcam gece uykusu duzene gırsın dıe işallah tüm bebeklerin gece uykuları düzelir ... ben temizliğe kacar kızlar ecrin gece cayı işe yaradımı kız yaradıysa bnde alıyım

selammm kızlarrr ve güsel bebişlerimizee :)

bi kaç gündür giriorum ama ne geçmişi okumaya nede bişe yazmaya fırsatım olmuo kimbilir neler kaçırmışımdır önemli bişe olmamaıştır umarım herkesin sağlığı yerindedir

ben size salı gününden bu yana başımıza gelenleri yazıyım dikkatli olun die:)

salı günü sağlık ocağına gittik bir ayımız doldu die aşı için aşımızı olduk kilomuzu öğrendik bir ayda 1600 gr almışız gaz damlası vedi doktor zinco die çok ii geldi bide göz damlası gözü enfeksiyon kapmış kızımın sizee tavsiyem bebeğin yüzüne kimseyi dokundurtmayın ellerini yıkasalar bile çünkü herkez el yıkamayı bilmio ben şahsen herkesi izliorum el yıkarken :)) aman aman şimdi damlayla uğraşıorum çok zor sıktırıo kızım ve en beni üzen olayı anlatıyım kızım 2 gün önce akşam babası gelene kadar çok iiydi neyse kapı çaldı gittim açmaya kzım bir ağlamaya başladı olmaz böle bişey ama nasıl ağlıo sanki etini sıkıştırıolar neyse bide susmuo ilk defa susturamadık sonra kucağımdaydı birden kafası sağa döndü gözleri kaymaya başladı ama nasıl korktum allah kimsenin aşına vermsin ödüm koptu ağlamaya başladım dedim kesin bişe oldu yawruma bi kaç dakka öle kaldı hiç bakmadı öle gözleri dondu kaldı şuan yazarken bile içim çekilio kızlar sonra neyse kendine geldi ben fenalaştım zor ttutum kendimi bayılmamak için eşimde bembeyaz oldu yazık neyse öğrendikki kzım pişik yüzünden böle ağlıo artık canı nasıl acıdıysa bi önceki alt açmamda hiç bişe yoktu ama sonra bi açtım baktım kıpkırmızı olmuş yavrum dokunamadım bile kakasını yapmış zaten sürekli kaka yapıo çok yediği için size dikkatli olun diyceğim nokta şu ıslak mendil kullanmayın bide şu pişik önleyici kremlere sakın güvenmeyin okadar hassaski çok çok dikkat etmek lazım he tabii bide sölememe gerek yok ama sürekli altını kontroıl edin havalansın azcık bide nemli bırakmayın altını ben pamukla kuruluorum üşür die korkmayın hiç bişe olmaz bebekler serin havayı sevio çok ii anladım bunu

öle yani kızlarr şöle sölim hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım size anlatamam yani ömrümden kaç sene gitti bilemiorum neyse allaha binlerce şükürler olsun ucuz atlattık
bu bebek bakma işi hiç ama hiç kolay değilmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…