2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım korkulmayacak gibi değil, neyse ki başka bişey yokmuş çok şükür

bizim de başımız pişikle dertte.

ben unibaby nin saf sulu olanını kullanıyordum, hiç normal ıslak mendil kullanmamıştım ama 1 aylık olduğunda pişik oldu kuzucum

3 haftadır geçmesi için uğraşıyorum, 3 haftadır sadece pamuk + kaynamış su ile siliyorum ve zeytinyağı sürüyorum, doktorumuz tyrosid mi ne öyl ebi krem vermişti onu da sürüyorum ama halen kurtulabilmiş değiliz.

ve ben ilk doğduğundan beri altını çok sık değiştiriyorum, yaptığını anladığım an değiştireli 1 dk olmuş olsa bile değiştiriyorum. ama işte geçmiyor.

ve bugün ilk defa sanki çişini yapınca ağladı. şimdi çişini takip ediyorum, yaptığında ağlıyorsa hemen doktora götürcem. zaten çişini yaptığı çok belli oluyor, altı ısınıyor yapınca. kaka yapınca da hafif kokusu oluyor. of sıkı takipteyim yani, pişik çok acır ya, olmasa keşke

altını açık bırakıp kalabileceği bir alan ayarlamayı düşünüyorum, can bebelerle çevrili bir alan yapsam, çocuk çiş ve kaka içinde kalır bu sefer

yoksa her altını açtığımda çeşmede totosunu mu yıkasam, pamukla silmek yerine, üşütür yavrum ya

ne yapsam bilemedim, geçsin totosu

canımm valla ben hiç yapmam asla yapmam dediğim şeleri yapar hale geldim medikal olan bi pudra var antibakteriyel mecbur onu kullandım ve kuruttu zararlı diolar ama öle ağlamasına dayanamadım bende şuan sadece kayamış ılıtılmış su ve pamuk kullanıorum krem kurutmuo yada uzun sürede kurutuo ama pudra hem raatlatı hem kuruttu hemencik biz hepimiz pudrayla büyüdük bi arazda yok çok şükür ama tabi abartmamak ta lazım:)
bide kuzum sen yağ sürüosan telaş yapmaya gerek yok çünkü yağ idrarla tenin temasını engellio en önemlisi altı temiz ve kuru olcak tabi:)) bakalım daha neler görcezz yarabbim:)

onu bende düşündüm yani yıkamayı ama ozamanda ishal olur allah korusun

geççek merak etme bence sende şu pudrayı bi dene

geçmiş olsun cnm ya...bizimkide oldu pişik aynen öyle ağlıyordu yavrum..inş. bir an önce iyileşir pişiğiniz..

ben geldim ades başın sağolsun

bitter geçmiş olsun

biz bugun geç kalktık kızımla çayda az işe yaradı 1.5 saatte bir kalktı kızım. sabahta 11 de uyandı sona uyumadı beşiğe koydum o bakındı ben uyudum sona bi ara ağladı emzirdim beşiğe geri yatırdığımda bakınıo gözler açık sona gene uyumuşum ben 2 de kalktım

üşümez pike merak etme..bizde de oldu pişik..özellikle kaka yaptığında yıkadık hep sonra da pudra sürdük acaip rahatladı kuzum..hiç korkma yıka sık sık altını..idrar da asitli yakar pişiği iyice canı acır yavrunun..

ya ben su ve yumuşak tülbentle temizliyorum altını birde her seferinde pişik önleyici krem kullanıyorum şimdilik bi problemimiz olmadı inş.olmaz da kıyamam bebişlere yaaa

saolasın canımmmm

odada asıyorum pencereden güneş vuracak şekilde koyuyoum öyle seriyorm mandalsız

peki mandal izi olmuyormu lovelim :26:

ben de hiç kullanmadım bebeğin kiloalımı normalse sorun yok

canım çok geçmiş olsun biyerde okumuştum sadece anne sütüyle beslenen çocuklar pek pişik olmazmış sen mama veriyormusun

bitter geçmiş olsun canım ya
ben ilk doğduğunda unibaby kullandım şimödi ılık su ve zytinyağı kullanıyorum şimdilerde kaka yapınca odaya leğen ve su getirip yıkıyorum sonra havluyla kkurulayıp zeytinyağı sürüyorum

gecmiş olsun canım ben basından berı hep pamukla temızlıyom gecenlerd bırkere pişik oldu hematen diye b krem aldım baylemur sölemişti iyi geldi ama ilk yıkadım ıyıce kuruladım kremledım sbha gecmıstı sımdı altnı actıgımda havalandırıyorum olmuyo cok sukur ...ayy bu bebekler bızım yurgımızı agzımıza getrıyo zaten

bgn kızımın sancısı varya uykusunda cok sınırlenıyo offf hıc böle olmamıstı sıcak havlu koyım ıyı gelır işallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…