hastaneden cıktımızdn beri oglumun gözünde capak oluyodu bi ara gecti bu ara yine oluyo. önce akıyo gözü sonra capak oluyo. acaba bizimkide mi mikrobik bişi? tek gözü sadece..
bitter canım gecmş olsuun.allah korusun bebeklerimizi. benimkide gece hiç durmadı krnı agrıyo herhalde simdide kucagımda uyyua kaldı(((((((
slm kızlaroğluşumun gaz sancısı vardı ağlamaya başladı bu sefer KATILDI mosmor oldu nefesi sanki kesildi ödüm koptuuuuuuu hemen salladım kendine geldiii.. çok korktummm az öncede yine öle oldu
dark biz de yaşadık aynı sorunu doktorumuz göz damlası verdi..gözyaşı pınarı tıkalı olabilir masaj yapın dedi..
balsurat öorarıp nefesini çeviremeyince bebeğin ağzına doğru üfle doktor söylemişti..
bizimde oluo öle bide emerken benmi emziremiom omu ememio genzine kaçırıp tıkanıo hıık hıık yapıo kaldırıp sırtına vuruom
ecrinim ağlarkenmi oluyor seninn ?
emerken genize kaçıp tıkanma bendede oluyor ona alışmıştım hemen sırtına vuruyorum şimdi bu çıktı(
hastaneden cıktımızdn beri oglumun gözünde capak oluyodu bi ara gecti bu ara yine oluyo. önce akıyo gözü sonra capak oluyo. acaba bizimkide mi mikrobik bişi? tek gözü sadece..
bitter canım gecmş olsuun.allah korusun bebeklerimizi. benimkide gece hiç durmadı krnı agrıyo herhalde simdide kucagımda uyyua kaldı(((((((
bugün ablam sağolsun baktı ogluşa da cıktım sacımı kestirdim geldim. baya kısa kestirdim kafam rahatladı vallahi.
neyse kızlar bebiş uyumuşken 1 saat bende uyuim gece durmamıştı cok uykum var basım agrıyor fena halde. görüşürüz.
evet cnm nette okudum şimdi üfleyin yazıyorr ..doktora senmi sormuştun bunu ?
şimdi netten bakıyorum da, mdedigin gibi masaj yapın diyor. nasıl yapıyosunuzmaasajı cnm? bizde gdlm bakalım dr bi.
hayır cnm arkadaşımın bebeği sık sık kararıyordu onun doktoru söylemiş..panik yapma ağzına üfle diye ondan biliyorum..
göz pınarı ile burnun birleştiği yeri küçük parmağım ile dairesel hareketlerle ovuyorum..göze dokunmadan tabi
benimki uyandı çıkıyorum görüşürüz kızlar..
yok cnm emerken yapıo. ağlarkende yapıo bazen. geçen dışarı çıktığımızda bi yere uğradık orda bi ağladı herkes korktu kaldır kaldır diolar hahabide ağlayınca millet daha çok telaş yaptırtıo. çok bilmişler sanki ben bilmiom bide ben ufak tefekim minyon tipliyim bakamıom sanıolar galiba hemen tavsiyeler yapıyo şöle yap böle yap :)
ve benim sütüm yok sanırım. cocugum doymuyor hep aglıyor, mama veriyorum arada napiyimbilmiyorum belki de gazdan dolayı hep aranıyor ama ben yinede veriyorum arada mamayı. sağınca 50ml anca süt cıkıyo tek gögsümden,akmıyo bile :))))
bizim toplumda normaldir kizlar cok cikolata yemek bebekte kusmaya yol aciyormus ben biraktim artik cikolatayi az belki yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?