2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hastaneden cıktımızdn beri oglumun gözünde capak oluyodu bi ara gecti bu ara yine oluyo. önce akıyo gözü sonra capak oluyo. acaba bizimkide mi mikrobik bişi? tek gözü sadece..

bitter canım gecmş olsuun.allah korusun bebeklerimizi. benimkide gece hiç durmadı krnı agrıyo herhalde simdide kucagımda uyyua kaldı (((((((

slm kızlar oğluşumun gaz sancısı vardı ağlamaya başladı bu sefer KATILDI mosmor oldu nefesi sanki kesildi ödüm koptuuuuuuu hemen salladım kendine geldiii.. çok korktummm az öncede yine öle oldu

dark biz de yaşadık aynı sorunu doktorumuz göz damlası verdi..gözyaşı pınarı tıkalı olabilir masaj yapın dedi..

slm kızlar oğluşumun gaz sancısı vardı ağlamaya başladı bu sefer KATILDI mosmor oldu nefesi sanki kesildi ödüm koptuuuuuuu hemen salladım kendine geldiii.. çok korktummm az öncede yine öle oldu

balsurat öorarıp nefesini çeviremeyince bebeğin ağzına doğru üfle doktor söylemişti..

bizimde oluo öle bide emerken benmi emziremiom omu ememio genzine kaçırıp tıkanıo hıık hıık yapıo kaldırıp sırtına vuruom

evet cnm nette okudum şimdi üfleyin yazıyorr ..doktora senmi sormuştun bunu ?

şimdi netten bakıyorum da, mdedigin gibi masaj yapın diyor. nasıl yapıyosunuzmaasajı cnm? bizde gdlm bakalım dr bi.

bizimde oluo öle bide emerken benmi emziremiom omu ememio genzine kaçırıp tıkanıo hıık hıık yapıo kaldırıp sırtına vuruom

ecrinim ağlarkenmi oluyor seninn ?
emerken genize kaçıp tıkanma bendede oluyor ona alışmıştım hemen sırtına vuruyorum şimdi bu çıktı (

ve benim sütüm yok sanırım. cocugum doymuyor hep aglıyor, mama veriyorum arada napiyim bilmiyorum belki de gazdan dolayı hep aranıyor ama ben yinede veriyorum arada mamayı. sağınca 50ml anca süt cıkıyo tek gögsümden,akmıyo bile :))))

bugün ablam sağolsun baktı ogluşa da cıktım sacımı kestirdim geldim. baya kısa kestirdim kafam rahatladı vallahi.
neyse kızlar bebiş uyumuşken 1 saat bende uyuim gece durmamıştı cok uykum var basım agrıyor fena halde. görüşürüz.

ecrinim ağlarkenmi oluyor seninn ?
emerken genize kaçıp tıkanma bendede oluyor ona alışmıştım hemen sırtına vuruyorum şimdi bu çıktı (

yok cnm emerken yapıo. ağlarkende yapıo bazen. geçen dışarı çıktığımızda bi yere uğradık orda bi ağladı herkes korktu kaldır kaldır diolar haha bide ağlayınca millet daha çok telaş yaptırtıo. çok bilmişler sanki ben bilmiom bide ben ufak tefekim minyon tipliyim bakamıom sanıolar galiba hemen tavsiyeler yapıyo şöle yap böle yap :)

saolasın canımmm bu çapak ve akıntı benim kızdada var enfeksiyon kapmış dedi damla verdi

tmm tatlım iyi uykular.

evet cnm nette okudum şimdi üfleyin yazıyorr ..doktora senmi sormuştun bunu ?

hayır cnm arkadaşımın bebeği sık sık kararıyordu onun doktoru söylemiş..panik yapma ağzına üfle diye ondan biliyorum..

şimdi netten bakıyorum da, mdedigin gibi masaj yapın diyor. nasıl yapıyosunuzmaasajı cnm? bizde gdlm bakalım dr bi.

göz pınarı ile burnun birleştiği yeri küçük parmağım ile dairesel hareketlerle ovuyorum..göze dokunmadan tabi

benimki uyandı çıkıyorum görüşürüz kızlar..

benımındede var hem sutumu sagıyom gozune hemde damla kullaıyom gectı sayılır

benım oglumdad vardı bu morarma kızımdada var ama oglum gıbı degıll hemen yuzune ufleyın baktınız olmuyo popsuna bı cımcık atın yasından sonra gecıyooo amna ınsanı hakketten korkutuyooo

benim bebegin gözüde öyle önce su gibi akiyor kuruyan yer belli resmen sonra gözünün icinde sari capak olusuyor bu aylik kontrolu icin gitigimde bir damla verdi simdilik gecti kaynamis su birde anne sütüyle temizle gecene kadar

bizim toplumda normaldir kizlar cok cikolata yemek bebekte kusmaya yol aciyormus ben biraktim artik cikolatayi az belki yerim

CANIM VARDIR SÜTÜN MERAK ETME BEBEKLERİN SANCISI OLDUGUNDADA EMMEK ISTIYO BENIMKIDE GECE PASO EMMEK ISTIYO AMA BEN DOYDUGUNU ANLIYOM FAZLA EMDIGINDE KUSUYO CUNKU BENDE ONUNLA ILGILENIYOM YORULUYO 2 SAAT GECIYO SNRA EMZIRIYOM BI GUZEL YATIYO AMA GECE BI 3 SAAT AYAKTA NE YAZIKKI SU DUZENLERI BI KURULAYDI BGN KUZENLE KONUSTUK ONUN OĞLUNUN 3 AY GAZ PROBLEMI OLMUS SONRA GECMIS VE AKSAM 10 DA YATIP SBAH KALKIYOMUŞ BIZIMKILERDE ÖLE DUZENE GIRICEK KIZLAR HIC MERAK ETMEYIN ...BU YORGUNLUKLARDA GECICEK

dun gunduz kız uyuyınca bnde uyudum kayınvalıdem gelmış zıle basmıs basmıs öle yorulmusumkı hıc duymadım kızın aglamasıyla uyandım cok ayıb oldu ya kızlar artık nasıl yorulmuşsam ..

benım kızında boğazında kalıyo annem kenndı göğsüne vur ilk önce sonra sırtına vur bnde öle yapıom ilk göğsüme vuruyom ...

bizim toplumda normaldir kizlar cok cikolata yemek bebekte kusmaya yol aciyormus ben biraktim artik cikolatayi az belki yerim

bende onu öğrendıkten sonra hıc cıkolata yemedım bıara cok yıyodum arastırdım .... bnm kızda kusuyodu kestım suanda sadece fazlalıgını cıkarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…